Iphone
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 26.05.08

salutare
  vreau sa-mi cumpar un iphone…..ma puteti ajuta sa ma informati unde gasesc in romania preferabil in partea de vest un iphone la pret rezonabil , nou .....sigilat….
  multumesc anticipat

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

domne, eu iti zic de unde l-am luat eu, pana acum la cel mai bun pret pe care l-am vazut si decodat, fara chichite de versiune firmware… totul e ok… garantie 2 ani si nush ce ai mai vrea smile e “full option”.. tipla pe el, atat ca a fost desigilat doar pentru decodare, in rest, avea pana si cartela AT&T;in el smile)
pentru info & buy intra pe http://www.clickgsm.ro

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
papi - 26 Mai 2008 11:14 PM

salutare
  vreau sa-mi cumpar un iphone…..ma puteti ajuta sa ma informati unde gasesc in romania preferabil in partea de vest un iphone la pret rezonabil , nou .....sigilat….
  multumesc anticipat

Sau mai așteaptă o săptămână sau două, apare o versiune îmbunătățită, merită să aștepți.
Garanția de care vorbește Sergioo e aproape inutilă, dacă e să cumperi de pe site-uri de astea fantomă. Practic ei îți fac o resoftare dacă sunt probleme, am auzit cazuri ciudate. Așa că citește aici pe forum cum să-i faci singur unlock, și caută anunțuri cu tipi care aduc din State și își pun ei o sumă... dar tot ieși mai ieftin.

Dacă vrei totuși modelul ăsta, mai ai răbdare, se vor ieftini odată cu lansarea generației a 2-a de iPhone.

[ Modificat: 27 Mai 2008 12:00 AM de Ǻndяei ]
 Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

Andrei are dreptate in proportie de vreo 80%.. treaba e ca eu mai auzisem de oamenii astia si erau cam cei mai rezonabili la pret. i-am luat la intrebari amanuntite si mi-au spus cum e..
telefoanele sunt aduse din state si decodate ulterior… nu au nici un fel de probleme de soft, de retea, de nimica iar garantia este facuta cum se poate.. ma refer la faptul ca datorita nelansarii inca oficiale a lui iphone in magazine, inca nu exista service autorizat care sa le poata prelua (logic) oamenii mi-au marturisit ca au un contract “pe sub masa” cum oi vrea sai zici cu o firma care se pricepe.. nu primesti factura, nu primesti nimic.. doar telefonul.. asa-i in romania smile) mergem pe incredere raspberry ei retin IMEIu’ telefonului (codul lui de e pe spate) si il au in baza de date, astfel incat daca se intampla ceva, il dai si ti-l repara… un singur caz am auzit in care telefonul nush ce patise si i l-au schimbat pe loc..
in rest, mi se pare cea mai rezonabila solutie daca il vrei urgent smile daca nu, auzi, il aduce orange poate de luna viitoare.. treaba e ca s-ar putea sa fie mai scump, s-ar putea sa fie mai ieftin smile in franta pretul cu abonament este undeva cam pe la 20 de milioane in leii nostrii si dupa cum iti vei putea da seama, daca orangeu o sa-l bage cu atat, si companiile astea “fantoma” o sa mareasca preturile..
depinde de tine ce si cum smile
eu sunt foaaarte incantat de al meu :x
salve!

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 26.05.08

voi mai cauta oferte, ca inca nu sunt decis dar oricum multumesc mult pt sfaturi…daca mai am intrebari revin