Salut, am 2 probleme
1- am fakut update la installer si nu imi mai merge, adik imi iese din el cand se incarca resource-ele , c sa ii fac
2- cum fak update de la 1.0.2 unlocked da nush cu c program, cum il updatez la 1.1.4 din moment c nu am wi-fi si nu imi merge instaleru, dak ii fac virginize pierd totu d p el( muzica contacte etc)??? pls help thnx, mentionez k sunt cam noob in ale unlockului d iphone ( nu am fakut asa cva ever decat un jailbreak la ipod touch)
inainte de toate faci restore cu iTunes la 1.1.4 kitt-ul de restore ia-l de aici
si mai da un search pe forum o sa gasesti tot ce vrei
Asta e tot???? doar trebuie sa ii dau un simplu restore???? si gata? fara virginize sau alte alea?? telefonu a fost 1.1.1 otb dar sa stricat softu din cauza unui destept si lam dus la altu care mia bagat 1.0.2, dak ii dau restore eu stiu ca pierd totul de pe el inclusiv muzica, poze ,................
vezi ca suntem in alta era a deblocarii unui iPhone
Ce poti pierde?
muzica o ai pe PC,pozele le salvezi si gata,
in schimb o sa ai si tu iPhone cu ultima versiune de soft
urmareste ce linkuri ti-am dat eu acolo si gata, o sa ai iPhone 1.1.4 deblocat in maxim 10 minute
uita de virginize si alte chestii care se foloseau acum juma de an
Ce poti pierde?
urmareste ce linkuri ti-am dat eu acolo si gata, o sa ai iPhone 1.1.4 deblocat in maxim 10 minute
pai .................. faza e ca am un hard disk de 20 gb total si cum luam o melodie o stergeam si ................. nu stiu c sa zik cred k imi notez numele melodiiilor si…...... da nu cumva pierd si contactele??
Ce poti pierde?
pai .................. faza e ca am un hard disk de 20 gb total si cum luam o melodie o stergeam si ................. nu stiu c sa zik cred k imi notez numele melodiiilor si…...... da nu cumva pierd si contactele??
Va multumesc pentru sfat acu am un iPhone 1.1.4 cu toate contactele lui la locul lor va multumesc