Stumbi - StumbleUpon pentru Safari
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Dap, e aici si functioneaza.

http://eliego.bemce.se/stumbi.html

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 11.03.08

Banuiesc ca e un lucru bun… totusi nu ma pot bucura de el, pentru ca habar nu am la ce serveste. Imi poti explica si mie care e partea buna? Ce face?

a, nici pe prima pagina de la forum nu a explicat nimeni la ce foloseste, doar ca e aici…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

http://www.stumbleupon.com/

Scuze, am crezut ca se stie ce este. Este un sistem interesant prin care oamenii vad pagini web aleatoriu si le dau un rating. Apoi, din browser, apesi pe butonul “Stumble” (gen dai cu zarul) si ajungi pe una din paginile pe care altii le-au gasit interesante. Trebuie mai intai sa iti faci un cont si sa iti setezi preferintele - cam ce pagini sa ti se afiseze.
E interesant, mai ales cand te plictisesti.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 11.03.08

Super, multumesc pentru raspuns.

Acum ma pot bucura si eu , mai ales ca tocmai eram in perioada de plictis a zilei.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am modificat si stirea de pe prima pagina cu extra informatii. wink

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Or, the binary can be downloaded and used for 100 stumbles, after which it requires a $2 purchase to continue functioning.

Adica trebuie sa-mi compilez eu sursa… [cenzurat]8t

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 28.10.07

Chiar nu vad la ce foloseste. Poate doar daca vrei sa-ti faci de lucru in plus la calculator. Pare inutil, scuzati-ma, dar “ce e mult, e excesiv”

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator

Aici nu e vorba de StumbleUpon, nici daca e bun, nici daca macuserii l-ar folosi. E vorba de o extensie a Safari care aduce functia de pe Firefox.

P.S. Unii pierd ore bune la munca tot apasand pe butonul ala verde. De mult timp… smile

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator

Sunt niste idioti astia. “The price is $4” si nu 2, nu poti sa reinstalezi si sa o iei de la capat pana la 100, si n-ar fi prea mult 4 dolari, dar e in intregime bazat pe freeware-uri cu GPL sau cum s-o chema, si 2. payment pe PayPal! Nu multumesc, din cauza lor mi-au furat datele de card o data si au incercat sa-mi ia si 240 de dolari. No more PayPal for me.

Daca il faceau donationware cu Kagi sau eSellerate, mai aveau o sansa de la mine. Uninstall si gata! (ah.. trebuie 2 logout pentru asta)

Semnătură