Nici o melodie pe iPod, insa jumate de HDD a iPod-ului este ocupata. WTF?
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 10.03.06

Am vrut ieri sa-mi updatez muzica de pe iPod si in timp ce facea acest lucru iTunes a dat eroare gen “Send Error Report”.. the ol and usual error on Windows. De atunci nu am nici o melodie in el, iar daca-l conectez la calculator prin cablul USB, in My Computer daca dau click dreapta->Properties.. imi arata ca aproape jumate din tot spatiul (30 GB) sunt ocupati. WTF? Cum rezolv problema asta? Exista ceva gen format?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Probabil ca ai toate melodiile, dar sistemul nu le mai vede (sistemul iPodului).
Daca nu pierzi nimic, formateaza-l. Nu stiu cum o fi in Windows, dar banuiesc ca trebuie sa-l enabluiesti din iTunes ca disc, apoi merge. Sau sa ii reinstalezi softul (iPod update). Mai poti incerca si un reset, nu se stie…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 10.03.06

Pana la urma am rezolvat dar a trebuit sa pierd toate melodiile/videoclipurile de pe el. Am instalat cel mai noi update de iPod si dupa, am lansat executabilul.. am conectat iPod-ul la calculator prin cablul USB si am dat “Restore”. A adus iPod-ul la setarile de fabrica.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 04.04.06

Cand mai patzeshti kestii de genul asta - cum tocmai mi s-a intamplat aseara - reorienteaza-te catre ML iPOD (plug-inu de winamp) ai o optiune acolo: Probe ipod for lost music -> IT WORKS! mi-a gasit toate muzica! Singura problema este ca nu mai stia playlisturile! dar ma rog tot e ceva!