1 din 3
1
iPhone ca HDD
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

am tot cautat pe net si observ ca desi am bifat optiunea “Manually manage music and stuff” nu imi apare iPhonu ca un drive separat… de ce, nu inteleg.. pana la intrebarea daca pot sa folosesc telefonul ca un HDD portabil fara sa platesc 10$ pe iPhone Drive promovat pe macworld.com, as vrea sa stiu cum pot copia niste PDF-uri pe el.. am luat aplicatia in sfarsit prin installer si mi-a spus ca daca vreau sa le vad, sa le copiez fix in…. “\var\root\media\PDF” binenteles, intrebarea este, how do i get there smile
thx!

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07

Prin SSH si cu Cyberduck care e moca.

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

daca ai mac cu MegaPhone. daca ai windows cu TouchCopy

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

@szlayer - eu iti multumesc, dar un mic tutorial din partea ta ar fii si mai apreciat.. nu am auzit niciodata de nebuniile astea, cu atat mai mult sa folosesc open source-uri si alte nebunii… :)

cat despre megaphone, vad ca e un beta nedownloadabil iar phonepro e vreo 7 parai.. thx but no thx :D

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

am gasit intre timp niste tutuoriale pe net si am priceput in mare care-i treaba… ce e aiurea e ca trebuie sa fiu conectat la wifi inteleg in momentul in care fac treaba asta si cum nu dispun de wifi acasa… naiba stiu cum ma conectez.. alta metoda ce nu necesita wifi nu exista?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

mac ai?

Semnătură 

iPad 2 16GB WiFI
external iSight

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da-mi un mail si-ti trimit ceva care sa te ajute…

Semnătură 

iPad 2 16GB WiFI
external iSight

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

un topic mai vechi dar iata ca am descoperit o metoda de a vedea iPhone-ul ca HDD cu absolut toate aplicatiile si folderele acum vizibile fara a fii nevoie de cinexiune WiFi sau SHTP sau cum s-or numi nebuniile alea smile ... poate multi ati aflat deja de metoda dar ati uitat sa impartasiti si cu restul care nu stiau smile
aplicatia se numeste AFP si se gaseste in Installer.. iata si un link cu ce stie sa faca propriu zis - http://dailyapps.net/2007/11/afp-for-iphone-and-ipod-touch/ - e doar unul dintre multele pagini cu referire la acest subiect.. mentioneaza acolo ca inca nu se poate gasi in installer pentru ca este prea nou.. it is now smile vi-i l-am aratat, eu inca nu am apucat sa-l instalez, abia afland de el si ne beneficiand de WiFi aici.. m-oi retrage maine in vreun Mc’Donalds sa cercetez treaba smile
celor care totusi apuca sa il instaleze mai repede, ii rog sa dea un feedback aici, eventual si o poza sa vedem aplicatia in functiune smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 02.07.06

Nov 12, 2007   ... Atat de nou e.

Semnătură 

I’m new here, please be nice.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

poi si io cand v-am intrebaaaat??? va faceati ca ploua… daca stiai tu, de ce n-ai zis domne si la altii? nici n-am pus intrebarea asta in vreo 20 de topicuri.. in vreo 20 de forme diferite.. smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 02.07.06
szlaeyer - 28 Mai 2008 02:51 AM

Prin SSH si cu Cyberduck care e moca.

Ai avut raspuns din primul post.

Semnătură 

I’m new here, please be nice.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member

credeam ca m-am facut inteles de mai sus ca ma interesa o optiune care sa nu le includa p’astea pentru ca ele necesita WiFi de care nu dispun.. si nu am laptop sa ma car cu el intr-un Hot Spot sa cuplez ambele device-uri la WiFi si sa stau sa ma joc cu ele pana imi copiez ce-mi trebuie.. am facut o data jmecheria cu laptopu unei prietene si e mare bataia de cap…
so thx but no thx…
cred ca varianta asta e mai avantajoasa asa ca sper sa fie de folos cuiva smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member

corectie.. se pare ca si aceasta aplicatie are nevoie de WiFi.. dar oricum e mult mai eficienta decat prin Cyberduck sau alte apps.. trebuie doar creata conexiunea din pc si se logheaza automat in iphone… eh.. smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

Tu ce cauti un soft prin intermediul caruia sa faci conexiunea intre iphone si Mac/PC doar prin conectare USB ???

Ca la SmarPhones / PDA-urile clasice ai un soft instalat pe Mac/PC conectezi Telefonul / PDA-ul prin USB si gata ai acces in interior ?

Sau chiar mai bine sa fie plug&play; smile cau un MemoryCard sau Hdd Portabil ???

Am fost si sunt inca si eu obsedat de asa ceva

Nu am auzit inca de asa ceva si nu am gasit asa ceva si nu cred ca va aparea asa ceva vreodata cel putin de la Apple nu vom vedea

Desi mi se pare putin aiurea ... s-a reusit conectarea si transferul de date prin WiFi (deci mai HiTech) dar nu s-a gandit nimeni sau nu se poate face si prin calblu USB clasic ... in situatia in care esti prin alte parti alte locatii alte PC-uri / Mac-uri care poate nu au WiFi

La fel cum nu vom vedea niciodata realizat transferul de date prin Bluetooth

[ Modificat: 16 Iulie 2008 05:27 PM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member

@LST, omule, prea incredibil nu este, adik nush daca detii vreun iPod dar ele au capabilitatea asta.. d’asta ma tot dau eu cu capul de pereti… nush de ce naiba au facut aberatia asta acuma de au scos optiunea… ai vazut ca in iTunes cand bagi iPhonu’, in fereastra initiala, acolo unde poti sa il si updatezi, exista o optiune care poate fii bifata.. aceea este “manually manage music and videos”.. daca bifai casuta asta iPodul iti aparea fix ca un drive USB conectat.. tocmai d-aia este atat de faimos iPodul, pentru ca il puteai folosi si ca un HDD portabil, mult mai la indemana.. daca bifezi aceasta optiune la iPhone, nu se intampla nimic, iti apare debifata data viitoare cand il conectezi.. este o porcarie..
dupa cum bine ai mentionat, multe alte PDA-uri, etc, au aceasta optiune ceea ce mi se pare foarte buna.. d-aia sunt dezamagit de lipsul asta la iPhone.. eu folosesc PhoneView cu care conectez iPhonu’ si mi-l vede intradevar ca pe un HDD, dar oricat de avansat ar fii tipul de vizualizare pe care il aleg, nu-mi permite decat sa vad fisierele mai putin importante ale telefonului.. pe mine ma intereseaza folderul Apps, System, astea…
vreau sa-mi schimb iconitele la aplicatii s.a.m.d. nu ma intereseaza sa instalez Customize sau alte porcarii, vreau sa-i fac doar o personalizare proprie si ma enerveaza ca nu pot sa-l modific.. nu am laptop si nu am atata timp in cat sa gasesc pe cineva cu un laptop, de preferat mac, pe care sa-mi copiez toate nebuniile si apoi sa ma duc intr-un loc cu wifi si sa stau sa mi-l modific acolo.. vreau sa stau linistit in camera mea si cu rabdare sa fac tot ce-mi propun..
smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 09.09.07

cu diskaid ai incercat?

Semnătură 

save a tree. eat a beaver!

1 din 3