2 din 3
2
iPhone ca HDD
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

Nu am avut iPod dar din ce zici tu era super super super utila acea optiune dar se pare ca fermierii de la Apple au scos aceasta optiune

PACAT

Eu nu am detinut nici un iPod pana acum dar ma tot uit si ma minunez de fel de fel de otiuni pe care iPod le avea si iPhone sau iPodTouch nu mai exista deloc ...

Ce era asa de greu sa faca mai comode aceste tipuri de conectare ... sa mearga si acele casti cu radio clasice de la ipod ... etc etc

Singura motivatie ... $$$ ... ca na sa nu punem in iPhone si Touch tot ce ofera iPod Clasic ca na nu le mai cumpara nimeni pe cele clasice ... stupida gandirea da na ???

Discutii pe aici si nu numai au mai fost dar se pare ca totusi FERMIERII de la APPLE si-au pierdut auzul fin de alta data si au in cap numai sunetul $$$ precum Micro$$$oft

inca o data PACAT

Am incercat acum DiskAid simplu curat ... deci se poate e un pas inainte merci pt link @fallout

[ Modificat: 16 Iulie 2008 09:12 PM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

@ fallout - nu, nu l-am incercat, dar din cate vad in prezentarea si previewul lui este acelasi lucru cu PhoneView.. adik ai acces doar la o parte din fisierele lui.. nu si la Apps, System, s.a.m.d…
ma insel?
@ LST - ai dreptate cu ce spui aici, dar la partea cu castile, mai, mufa e aceasi, adik io am castile vechi de la ipod pe care le folosesc la iPhone.. singura prostie la iPhonul asta de-acum si pe care au reparat-o in 3G este ca gaura este prea adancita inauntru, si astfel nu poti conecta alte cabluri, casti cu marginea mufei mai mare.. io ascultam la masina muzica de pe ipod printr-un cablu tras de mine acolo si am fost foarte suprins sa vad ca nu mergea iphonu’... figura e ca daca tineam apasat pe mufa impingand in iphone, incepea sa auda… dar kkt, acu ce sa fac, sa stau cu mana non stop pe ala…
e bine ca au reparat in versiunea noua..
cat despre programelul asta, diskaid, ai observat folderele astea cu care tot va inebunesc eu? Applications, etc?

[ Modificat: 17 Iulie 2008 01:38 AM de Sergioo ]
 Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 09.09.07

instaleaza-l si o sa vezi tot ce-ti trebuie.

Semnătură 

save a tree. eat a beaver!

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member

deci pe bune, stau sa pierd timpul aiurea.. e aceasi nebunie ca PhoneView.. nu vad nimic din ce-mi trebuie.. respectiv lucrurile mentionate anterior..

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Sergioo - 17 Iulie 2008 03:00 AM

deci pe bune, stau sa pierd timpul aiurea.. e aceasi nebunie ca PhoneView.. nu vad nimic din ce-mi trebuie.. respectiv lucrurile mentionate anterior..

Ai acces la tot uita-te atent jos in bara ai acces si la root

eu pana acum nu am stiu de app asta mi se pare super simplista

pana acum foloseseam prin WiFi cu AFP

nu foloseam nimic prin conectare bruta USB dar acum app asta pot sa zic ca e chiar buna
si mai este si TuneAid

daca ai app dupa tine sau pusa undeva pe net si mergi la cineva sau la alt calculator si vrei sa-i dai o melodie / album ceva te poti folosi de ea
adica celelalte app de genul asta nu vad muzica din iPod cu denumirea care trebuie de ex prin app de genul DiskAid intri in

root/var/mobile/media/itunes_control/music ... si aici gasesti muzica ta dar e redenumita ... ACJRSMDH.mp3 deci nu stii care si cum e

pe cand cu TuneAid vezi libraria ta de muzica ca in itunes si poti lua din iphone si sa copii pe alt PC

misto metoda cred ca mai sunt metode de genul asta

eu cand am fost la un prieten si am vrut sa-i dau un album si lui cand am incercat sa ma leg de itunes mi-a sarit in fata un mesaj ca-mi sterge tot ce am pe iPhone pt ca asta de fapt face iPhone el lucreaza strans cu itunes

Nu stiu cum era la iPod Clasic dar mie mi s-a parut de cacao faza dar acum cu TuneAid sunt relaxat smile

[ Modificat: 17 Iulie 2008 03:41 AM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member

uite mura-n gura:
(btw, tot aici, pe forum, am descoperit programul asta, deci puteai sa mai sapi putin… raspberry)

[ Modificat: 17 Iulie 2008 03:43 AM de fallout ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member

puii mei, io-ti multumesc ca-ti bati atata capul cu mine, adik sincer, dar am vazut si io chestia aia acolo, dar nu vezi ca nu e modificabila.. adik am conectat iphonu’ si am incercat sa selectez altceva inafara de Media Folder.. arata-mi un Print Screen cu tine vazand foldere alea de care-ti povestesc eu si daca tu le vezi, ai o bere de la mine.. caci altfel, ti-am zis.. nu vad!! smile
mersi inca o data pentru bataia de cap…

o mica rectificare… ca sa nu zici ca sunt bulangiu, am cautat mai multe detealii despre program, si intradevar, am gasit un preview si cu altceva inafara de media folder, adik opitunea aia acolo pare ca se poate ajusta..dar nu si la mine.. adik nu imi apare nimic.. uite ti-am atasat aici o imagine sa-ti vezi si singur..
mersi inca o data smile

[ Modificat: 17 Iulie 2008 03:30 PM de Sergioo ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member

nu stiu de ce e inactiva optiunea aia la tine. eu n-am avut nici o problema pina acum.
incearca sa mai instalezi o data…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member

vaaaaai, mor de ciudaaaa!!! l-am instalat de vreo 20 de ori.. mor!!!! ce versiune de fw ai la iPhone? zi-mi ca 1.1.4!!!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 17.02.08

trebuie sa apara: Data Case care se lauda ca nu va fi nevoie sa instalezi nimic pe calculator, ci doar pe iPhone. Iar conectarea dintre telefon si PC/Mac se va face wireless (nu stiu inca daca va merge si prin cablu). Ar fi foarte misto pentru ca problema mea era ca de fiecare data cand mergeam la un prieten si vroiam sa iau ceva de la el trebuia sa-i instalez vreun programel ca sa-mi vada iPhoneul ca hard.

Pana apare eu folosesc pe mac programul asta: Phoneview care e f bun pt ca ai acces la orice de pe telefon: muzica (se pot copia pe hard cu numele corecte ale melodiilor, si nu codat cum face diskaid), poze, filmulete, sms-uri, mailuri, aplicatii, etc.

Semnătură 

Macbook Pro 15”  &  iPhone 8Gb

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member

bogdan, si eu folosesc phoneview, dar in el nu ai acces la Root Folder, locatie care ma intereseaza practic pe mine smile ai doar media folder.. eu am nevoie de folderul Aplicatii, Sistem, etc…  media folderul asta, respectiv ce ti-am atasat si in imagine, nu contine mare lucru, e doar asa la suprafata.. daca al tau contine si root folderul, atunci te rog, explica-mi si mie, unde ce si cum smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRank
Member
Sergioo - 17 Iulie 2008 05:01 PM

vaaaaai, mor de ciudaaaa!!! l-am instalat de vreo 20 de ori.. mor!!!! ce versiune de fw ai la iPhone? zi-mi ca 1.1.4!!!

1.1.4 am si eu. nu inteleg de ce nu iti merge.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Sergioo - 17 Iulie 2008 05:01 PM

CChiar nu stiu de ce la tine e moarta optiunea sa intri in ROOT

eu am 1.1.4 si merge perfect nu am facut decat drag & drop in Applications

Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member

hai frateee smile))) ca mor de ciudaaaa.. vreun sfat??? am reinstalat de 7 ori.. am bagat si versiuni mai vechi.. la fel face… :(

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

inchide-le, restarteaza-le, conecteaza-le iar…

2 din 3
2