3 din 3
3
iPhone ca HDD
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

domne, l-am restartat, l-am frecat la cap, nimic… sa fie de la vreo aplicatie din el? aveti vreo idee.. aveam AFP si AFPd instalat pe el care sa zicem ca ar fii putut poate afecta conexiunea, dar le-am sters.. si tot nimic…:|.. le restartasem si dupa…
imi dau palme, pe cuvant.. de la ce sa fie?? sys info, oare?

[ Modificat: 17 Iulie 2008 08:16 PM de Sergioo ]
 Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRank
Member

...intrebare prosteasca.. am dat un mesaj la cei care au facut DiskAid si uite ca oamenii seriosi mi-au si raspuns.. mi-au spus ca am nevoie ca telefonul sa fie Jailbroken.. io stiu ca asta-i un termen foarte popular in ultima vreme dar banuiesc sau banuiam ca al meu deja e.. adik jailbroken nu inseamna sa fie activat pentru toate retelele? si sa am instalerul bagat pe el? am o gramada de apps instalate.. nu despre asta-i vorba?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRank
Member

gata, ultimul post, era prea tarziu sa adaug la cel anterior asa ca rog administratorii sa nu ma injure prea tare.. nu prea eram la curent cu definitiile la jailbrake, etc si facusem o confuzie.. am luat acum iLiberty+ si cu sufletul la gura i-am dat Jailbrake si acum imi apare si root folderul..
multam’ mult tuturor ce m-au ajutat smile pace si prosperitate va urez smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

pai cum aveai tu Installer si toate cele pe el ???

cu ce ai deblocat tu iPhone ? prima data cand l-ai primit ce ai facut ce soft ai folosit ?

Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.02.07
Sergioo - 28 Mai 2008 02:42 AM

am tot cautat pe net si observ ca desi am bifat optiunea “Manually manage music and stuff” nu imi apare iPhonu ca un drive separat… de ce, nu inteleg.. pana la intrebarea daca pot sa folosesc telefonul ca un HDD portabil fara sa platesc 10$ pe iPhone Drive promovat pe macworld.com, as vrea sa stiu cum pot copia niste PDF-uri pe el.. am luat aplicatia in sfarsit prin installer si mi-a spus ca daca vreau sa le vad, sa le copiez fix in…. “\var\root\media\PDF” binenteles, intrebarea este, how do i get there smile
thx!

ia sotul asta >DiskAid e free. Google stie unde e.
Cu asta copiezi ce vrei pe telefon.

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRank
Member

@LST - tipule, eu l-am cumparat deblocat.. adik nu aveam nici o problema cu el.. dar se pare ca unlocked nu-i acelasi lucru cu jailbroken.. adik nush, nu ma pricep asa tare la asta, dar na.. aveam installer si tot ce trebuia pe el… ultimu firmware, tot..

Semnătură 

3 din 3
3