Difuzor mut
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: U.A.E.
Macuser din: 02.03.08

:(

Sun si eu nu aud ce mi se vorbeste, celalal,t de la capatul firului ma aude…stiti cumva ce poate fi? Asa dintro data a amutit.

Daca sun si pun pe speaker se aude. O fi de la soft sau tre sa-l duc la service?

telefonul e nou, aprox 3 saptamani

Semnătură 

The windows made me to switch on Mac.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

daca are garantie… sigur! fugi cu el la service,

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

garantie numai soft, pt hard.. pe bani, chestie ciudata e ca, a fost scapat de la curea si a nimerit in singura piatre de pe strada si era si un toc) si e putin zgariat in dreapta butonului on/off (partea de aluminiu) dar, asta a fost cam acum 10 zile si intre timp sa vorbit de pe el fara nici o problema.
Acum numai sa-l repare! So wish me luck!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
annie - 28 Mai 2008 11:57 AM

:(

Sun si eu nu aud ce mi se vorbeste, celalal,t de la capatul firului ma aude…stiti cumva ce poate fi? Asa dintro data a amutit.

Daca sun si pun pe speaker se aude. O fi de la soft sau tre sa-l duc la service?

telefonul e nou, aprox 3 saptamani

Încearcă asta, sună pe cineva cu căștile înfipte și în timp ce vorbiți, scoate căștile. Mari șanse să-și revină. Vezi și mufa-mamă să nu aibă niscai scame înăuntru.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

Si incearca si o resetare generala: GENERAL>RESET>RESET ALL SETINGS. Poate merge ca am avut si eu asa o problema si dupa s-a rezolvat!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

MAI AI TIPLA ORIGINALA PE ECRAN LOL??? ITI ZIC EU CA ASTA E CAUZA smile
ori o dezlipesti ori o intepi cu un ac acolo in dreptul difuzorului, ai grija sa nu-l atingi(difuzorul)

da-i volumul mai tare smile daca e la zero normal ca nu auzi, reset setting cum am zis si adi

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

OMG, cum nu miam dat seama ca e de la tipla, *shocked* daca nu stii chiar cu tipla pe difuzor se aude incet, sau volumul *incredibil*

Multumesc pt celelalte sfaturi, le voi nota pt viitor care sper sa numi foloseasca, dar precizasem ca iPhonul este la service in al doilea post!

Semnătură