Sondaj
Cum ați ajuns pe macuser.ro?
Aveam iPhone, am dat google, am ales pagina în română cea mai de sus. 4
Am cumpărat iPhone și cel de la care l-am luat sau un alt cunoscut mi-au recomandat macuser.ro. 1
Vroiam iPhone și tot căutând de unde să cumpăr am dat de macuser.ro. 3
Aveam deja Mac cand am cumparat iPhone-ul și eram deja membru macuser.ro. 22
Nu aveam Mac, dar eram membru Macuser.ro. 9
Nu am iPhone, dar aș vrea să știu ce au votat alții. 9
Total voturi: 48
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
Sondaj utilizatori iPhone - Cum ati ajuns membri Macuser.ro?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Sunt curios să știu cum au ajuns pe Macuser.ro utilizatorii de iPhone.
Votați în sondaj și detaliați dacă e cazul. (adică dacă aveți chef de povestit)

Nu e o discuție strict cu subiect „on topic”, deci puteți divaga oricât, atât timp cât povestiți de iPhone și experiența voastră pe macuser.ro . Dar votati!

[ Modificat: 28 Mai 2008 03:30 PM de Administrator ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Am ajuns pe MacUser.ro în octombrie 2007 dupa ce la sfârsitul lui septembrie îmi cumpărasem iPod Touch (luasem contact și cu iPhone-ul în schimb nu eram foarte sigur de metodele de unlock așa că am decis să imi iau Touch atunci - pentru iPhone am optat ulterior).

Aș putea să votez în Poll alegând penultima variantă de răspuns, dar ea nu e în totalitate în concordanță cu realitatea mea ... eram macUser când mi-am luat iPhone dar nu avem Mac (deși știam și ”m-am jucat” pe Mac-uri destul de mult).

Modalitatea prin care am descoperit MacUser.ro a fost folosind Google Search !

Se poate adăuga un item la Poll, să fie o diversitate mai mare?  Nu am să propun unul, nu mă pricep (uram asta la statistică...  mad  )

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Am mai adaugat o varianta, desi eu zic ca e irelevanta (pentru ce mi-am propus eu cu poll-ul asta, poate creste in altceva mai bun smile ). Mai e un poll care detaliaza problema macului. Dar ai dreptate, mai sunt variante posibile, voteaza si tu ce ti se pare mai apropiat de situatia ta. EDIT: Te-am votat eu unde ai zis.
Ma gandeam ca vroiam sa aflu care e legatura dintre iphone si macuser.ro. Oul sau gaina? Si daca primul a fost iPhone, cum au ajuns la macuser.

Acum nu e nimic batut in cuie, propuneti variante si mai adaug…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: U.A.E.
Macuser din: 02.03.08

Me. luat mac, cineva mia recomandat macuser.ro…iar apoi vrand sa schim telefonul, am zis sa iau Apple sa se asorteze cu mac-ul, apoi luat al doile iphone , (acum busit la service:(). dar pe mine nu forumul m-a facut sa aleg iPhonul, el era o dregoste mai de cand aparuse pe piata, si am fost foarte in dubii daca sal iau sau nu, el nefiind lansat oficial aici. Deci, pt mine varianta ‘Aveam deja Mac cand am cumparat iPhone-ul și eram deja membru macuser.ro.”

Semnătură 

The windows made me to switch on Mac.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

eu sunt un long time apple fan.. de cand rulam pe windows, aveam ca Home Page - Apple, sa vad ce o mai aparea… citeam toate stirile si noutatile.. pana la inceputul anului asta nu detineam totusi decat un iPod 5th Generation de 30GB, care sincer inca mi se pare mult mai aratos ca cel de acum. La inceputul anului in sfarsit am facut schimbarea la o frumusete de iMac de 24’‘... o bijuterie ce mai, diferenta intre un Desktop obisnuit si un Mac este ca de la un Renault Clio la un Rolls Royce..
in urma cu o saptamana am achizitionat in sfarsit dupa lupte seculare si iPhonul…
cat despre contul de pe macuser il am de cand am trecut pe mac, pentru ca nefiind familiarizat, nu cunosteam situatia si trebuiau puse multe intrebari smile nu stiu cum, nu mai stiu de unde, dar stiam de site-ul acesta.. mi se pare ca prin intermediul iStyle, daca nu ma insel.. oricum, o comunitate de nota 10..

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Eu am dat de site cand mi-am luat iPod-u…....cautam rezolvari la nush ce probleme. De atunci am mai luat un iPod Touch si un iPhone. Sper sa imi iau in viitoru apropiat si un iMac, MacBook sau MackBook Pro. La Mac-u ala mare nu ma initnd ca nu ma tine galeata de bani :D.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

La mine a fost mai intai Macul. Am luat in 2003 PowerBookul (care merge voios si acum), dupa ce am citit in dreapta si-n stanga; numai situri straine, insa. De MacUser.ro am auzit de la MacGallery, de la Dan, ca intrebam eu cam cati useri de Mac or fi in Romania si mi-a spus de forumul asta.

Cate s-au schimbat de atunci: MacGallery e iStyle acum, Dan nu mai e de mult acolo, forumul a trecut si el prin transformari… Hm, ma simt bine ca sunt parte din povestea asta!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

Eu am intrat pe macuser.ro in luna februarie, la1-2 saptamani de la cumpararea i-phone-ului. Ma interesa un update de soft si cum nu prea aveam incredere in nimeni(avand in vedere ca era scula noua) am trecut pe la mall-ul din oras, unde exista un magazin apple . Am intrat in vb cu un baiat foarte amabil si dragut de la magazin, care mi-a recomandat printre altele si acest site, pentru care ii multumesc foarte mult. De atunci intru zilnic sa vad ce se mai scrie si ce probleme se mai discuta.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

nu ma incadrez in raspunsurile de mai sus,
aveam iPhone dar nu stiam de macuser, de forum am dat din greseala, sa zic asa, atunci cand vroiam sa vand niste iPhoane, dupa un search pe google
am intrat aici mi-am facut cont am dat anuntu, am vandut iphoanele, si-am ramas placut impresionat de forum,
sincer sa fiu eu am mai recomandat forumul asta la multa lume,
e mijto ! bravo baieti pt treaba pe care ati facut-o si pe care o faceti in continuare

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
virus_luci - 29 Mai 2008 03:39 AM

nu ma incadrez in raspunsurile de mai sus,
aveam iPhone dar nu stiam de macuser, de forum am dat din greseala, sa zic asa, atunci cand vroiam sa vand niste iPhoane, dupa un search pe google
am intrat aici mi-am facut cont am dat anuntu, am vandut iphoanele, si-am ramas placut impresionat de forum,
sincer sa fiu eu am mai recomandat forumul asta la multa lume,
e mijto ! bravo baieti pt treaba pe care ati facut-o si pe care o faceti in continuare

Cred că te-ai încadra în prima variantă !

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

ok gata eu la prima varianta

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000