iPhone udat
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

O prietena a patit asa: a luat o apa de gura care avea dopul desfacut. I s-a varsat tot continutul in geanta. Cum a bagat de seama a scot totul. iPhone-ul era intr-o husa, deci a scapat doar udat. Un alt telefon a decedat iremediabil.

S-a uitat pe net si a gasit ceva informatii, cum ca trebuie bagat intr-o punga de orez. iPhone-ul mai mergea in timpul asta, ea il tot inchidea, dar telefonul se aprindea singur. In fine, a mers ce a mai mers (chestia s-a intamplat acum o saptamana), dar a inceput sa faca figuri butonul de sus, adica mergea din ce in ce mai greu sa-l inchida/deschida. Azi, in timpul unui apel, a ramas blocat si nu i-a mai putut face nimic. S-a incins pana i-a murit bateria.

Ce e de facut? Banuiesc ca ar trebui desfacut si curatat. Stie cineva unde s-ar putea face asta (in Bucuresti)?

Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

partea cu orezu banuiesc ca e pt ca ala absoarbe umezeala… cat despre service etc, chestii autorizate iti dai seama ca nu exista pentru ca nu e oficial, dar intra pe http://www.clickgsm.ro, de aici mi-am luat eu iphonu’ si intreaba-i daca poti sa il dai si tu sa ti-l verifice… ei au un contract cu o firma d-asta de service care se pare ca repara si iPhone-uri.. binenteles, probabil contra unei sume de bani, ceva… suna si intreaba smile

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator

Mersi. Evident ca nu e nimic autorizat pe aici, dar poate s-au mai intalnit cu problema asta.
Cica e plin netu de cazuri d-astea, in special in WC se scapa iPhone-ul…

Orezul, da, e bun la absorbtia umezelii; se pun cateva boabe si in solnite, ca sa nu se ude sarea.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 12.03.08

in manualul iPhonului scrie ca ... pe fundul gaurii de la casti, pe jumatate din cercul de pe fundul ala ... e o substanta care la umezeala se face roz sau rosu ...deci daca te uiti in lumina n gaura aia si vezi jumatate de cerc rozaliu poti arunca telefonu linistit.

Semnătură 

———-
mda…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

Am patit acelasi lucru cu iphone. Udat si intr-o singura zi n-a mai mers butonul de sus. L-am dat unui prieten care l-a dat la un mester care a comandat nu stiu ce piesa din Germania. Cert e ca la returnare se cunoaste ca a fost desfacut. Merge dar arata cam obosit. Zic sa se uite dupa un nou telefon.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 30.01.07

baga-l in orez si lasa-l acolo un timp
am avut 2 prieteni unul cu iTouch si unul cu un mobil obisnuit
caror le-a luat apa
le-au bagat in orez si acum merg ok

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator

Update: cica si-a revenit . Nu stiu detalii, o sa aflu zilele astea.
Oricum, e de bine smile

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

noroc ca nu era apa sarata, ca altfel pa pa :D

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 06.10.08

sall
pot sa te ajut sa ti repar tel ieftin si bine

0************

[ Modificat: 05 Noiembrie 2008 08:17 PM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

Pe-al meu? Sau al cui? Poti sa-i schimbi ecranul?