Remote Control iPhone?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

...acum ca v-am atras repede la toti atentia raspberry tin sa va informez ca nu me refer la controlul iTunes prin intermediul iPhone-ului..
banuiesc ca multi sunteti familiarizati cu programelul Radmin (...incepeti sa va dati seama unde bat :D ), sunt curios daca exista sau in caz ca nu, ar fii posibila o controlare a Mac-ului d’acasa prin intermediul telefonului.. sa ma conectez prin wifi binenteles de oriunde si sa pot sa-mi accesez calculatorul fara probleme..
un exemplu este, am gasit un film misto pe un tracker, dar sunt la munte si vreau sa-l downloadez prin intermediul iPhone-ului (bineinteles, avand acasa Mac-ul deschis)...
ma gandesc ca nu ar fii foarte complicat o astfel de aplicatie… cred? - practic un control al display-ului…
aveti vreo parere?

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
Sergioo - 28 Mai 2008 11:02 PM

...acum ca v-am atras repede la toti atentia raspberry tin sa va informez ca nu me refer la controlul iTunes prin intermediul iPhone-ului..
banuiesc ca multi sunteti familiarizati cu programelul Radmin (...incepeti sa va dati seama unde bat :D ), sunt curios daca exista sau in caz ca nu, ar fii posibila o controlare a Mac-ului d’acasa prin intermediul telefonului.. sa ma conectez prin wifi binenteles de oriunde si sa pot sa-mi accesez calculatorul fara probleme..
un exemplu este, am gasit un film misto pe un tracker, dar sunt la munte si vreau sa-l downloadez prin intermediul iPhone-ului (bineinteles, avand acasa Mac-ul deschis)...
ma gandesc ca nu ar fii foarte complicat o astfel de aplicatie… cred? - practic un control al display-ului…
aveti vreo parere?

O ai chiar în meniul telefonului (opțiunea de conectare) , se numeste VPN! Se referă exact la ce ai făcut tu precizare. Nu am încercat niciodată de pe iPhone, am încercat de pe Touch dar nu am reușit, deschisesem și un post, dar nu mi-a răspuns nimeni.

Accesez în schimb VPN-ul de pe computer către un server din SUA, merge ”S.T.A.S” !

Baftă,

[ Modificat: 29 Mai 2008 12:28 AM de Ǻndяei ]
 Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
Sergioo - 28 Mai 2008 11:02 PM

aveti vreo parere?

TouchPad Pro face asta. E, de fapt, un client de VNC. Varianta pe bani îți pune desktop-ul Mac-ului pe iPhone. Doar că merge destul de greu.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

toma tu stii ca ai gasit ceva aici… adik eu ziceam la noroc, nu stiam ca si exista asa ceva.. acum analizez mai in profunzime situatia smile so facem de-o cheta barem sa luam programul full smile

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 12.03.08

Eu am VNsea ... viewer de VNC ... merge ok ... pe windoza

Semnătură 

———-
mda…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: San Diego, CA
Macuser din: 14.07.07
Sergioo - 29 Mai 2008 12:46 AM

toma tu stii ca ai gasit ceva aici… adik eu ziceam la noroc, nu stiam ca si exista asa ceva.. acum analizez mai in profunzime situatia smile so facem de-o cheta barem sa luam programul full smile

Remote Buddy face si ce vrei tu wink

Semnătură 

Once you go you never go back!

‹‹ iPhone udat      Emergency only my ass... ››