Sergioo - 28 Mai 2008 11:02 PM
...acum ca v-am atras repede la toti atentia
tin sa va informez ca nu me refer la controlul iTunes prin intermediul iPhone-ului..
banuiesc ca multi sunteti familiarizati cu programelul Radmin (...incepeti sa va dati seama unde bat :D ), sunt curios daca exista sau in caz ca nu, ar fii posibila o controlare a Mac-ului d’acasa prin intermediul telefonului.. sa ma conectez prin wifi binenteles de oriunde si sa pot sa-mi accesez calculatorul fara probleme..
un exemplu este, am gasit un film misto pe un tracker, dar sunt la munte si vreau sa-l downloadez prin intermediul iPhone-ului (bineinteles, avand acasa Mac-ul deschis)...
ma gandesc ca nu ar fii foarte complicat o astfel de aplicatie… cred? - practic un control al display-ului…
aveti vreo parere?
O ai chiar în meniul telefonului (opțiunea de conectare) , se numeste VPN! Se referă exact la ce ai făcut tu precizare. Nu am încercat niciodată de pe iPhone, am încercat de pe Touch dar nu am reușit, deschisesem și un post, dar nu mi-a răspuns nimeni.
Accesez în schimb VPN-ul de pe computer către un server din SUA, merge ”S.T.A.S” !
Baftă,