6 din 10
6
10.5.3
  [ Ignoră ]   [ # 76 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ăsta e scopul, nu?

[ Ignoră ]   [ # 77 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 15.11.05

A facut careva update-tul pe un iMac G5. Cum se misca fatza de 10.5.2.?

Semnătură 

iMac G5 2GHz, 2GB RAM, 20”

[ Ignoră ]   [ # 78 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 20.06.07

A facut si eu update si a mers fara probleme. E ciudat faptul faptul ca in Finder imi arata versiunea 10.5.4.

[ Ignoră ]   [ # 79 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 17.02.08
Carlos - 30 Mai 2008 03:50 PM

A facut si eu update si a mers fara probleme. E ciudat faptul faptul ca in Finder imi arata versiunea 10.5.4.

s-a mai discutat chiar in topicul asta wink. Vezi pagina 4

Semnătură 

Macbook Pro 15”  &  iPhone 8Gb

[ Ignoră ]   [ # 80 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Craiova, București, Craiova...
Macuser din: 23.03.07

Hm… Mie mi-a apărut chestia din poză. Am macintosh HD ca stack și se vede fișierul ăsta în timp ce în fereastra de finder nu se vede. 10 5 3 a avut tot 400 și ceva s-a instalat ok, merge ok, doar că mi-a aparut ce vedeți. Culmea, a apărut a doua zi după două cicluri de shut down normale. L-am copiat de desktop și am văzut că are 10 mb. Cineva, vreo idee?

Semnătură 

486 dx 60 Mhz 4Mb Ram Dos 6.2 Win 3.11 ...  iMac 27” Core 2 Duo 3,06 Ghz 4Gb Ram OS X Snow Leopard

[ Ignoră ]   [ # 81 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

he, he - bug. Raportază-l la Apple. E acolo dar e hidden și nu trebuia să se vadă. Vezi să nu-l ștergi cumva smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 82 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 28.10.07

Vad ca toata lumea (sau aproape toata lumea ) lauda noul release ..... atunci poate numai io am avut ghinion ..... treaba e ca dupa update procesoarele erau cam de pereti (de pereti fata de situatia de dinainte de update) - i.e. in loc de 7-10% incarcare acum stateau in mod constant in 60% . Incarcarea e data de “system” .... . Initial am observat ca SyncServer era in “top” - am reusit sa-i detronez pozitia dupa un refresh al bazei insa chiar si asa procesoarele stau in 40-50% fara a avea nici o aplicatie deschisa . Cum nu prea mai sunt multe chestii pe care le pot opri e clar ca ma apropii de momentul cand o sa bushesc ceva destul de bine prin el in incercarea de a-l mai domoli . O sa-mi tzin pumnii grin .

Semnătură 

Mac Mini -> 1.83GHz Intel Core Duo, 2GB 667 DDR2 SDRAM-2x1GB, 80GB Serial ATA drive, SuperDrive 8x - Mac OS X 10.5
MacBook Air 13-inch Early 2015
AppleTV 4
Lots of iPhones

We are born naked, wet and hungry. Then things get worse.

[ Ignoră ]   [ # 83 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
cavey - 30 Mai 2008 09:47 PM

Vad ca toata lumea (sau aproape toata lumea ) lauda noul release ..... atunci poate numai io am avut ghinion ..... treaba e ca dupa update procesoarele erau cam de pereti (de pereti fata de situatia de dinainte de update) - i.e. in loc de 7-10% incarcare acum stateau in mod constant in 60% . Incarcarea e data de “system” .... . Initial am observat ca SyncServer era in “top” - am reusit sa-i detronez pozitia dupa un refresh al bazei insa chiar si asa procesoarele stau in 40-50% fara a avea nici o aplicatie deschisa . Cum nu prea mai sunt multe chestii pe care le pot opri e clar ca ma apropii de momentul cand o sa bushesc ceva destul de bine prin el in incercarea de a-l mai domoli . O sa-mi tzin pumnii grin .

Mda… fă repair permissions, eventual cu MainMenu curăță system cache și user cache, restart. Ia vezi acuma.

P.S. Ca să fiu clar, 10.5.3 are prostul obicei de a tensiona componentele după primul restart, dar revine la comportament frumos după ce faci ce zisei.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 84 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 28.10.07

Coincidenta sau nu insa dupa repararea catorva permisiuni si-a revenit. Acum ma joc putin si cu Onyx sa vad ce mai pot scoate si de la el insa incarcarea pe procesor e chiar mai mica decat inainte de update - e pe la 3-4% .

multumesc foarte mult

Semnătură 

Mac Mini -> 1.83GHz Intel Core Duo, 2GB 667 DDR2 SDRAM-2x1GB, 80GB Serial ATA drive, SuperDrive 8x - Mac OS X 10.5
MacBook Air 13-inch Early 2015
AppleTV 4
Lots of iPhones

We are born naked, wet and hungry. Then things get worse.

[ Ignoră ]   [ # 85 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
cavey - 31 Mai 2008 01:07 AM

Coincidenta sau nu insa dupa repararea catorva permisiuni si-a revenit. Acum ma joc putin si cu Onyx sa vad ce mai pot scoate si de la el insa incarcarea pe procesor e chiar mai mica decat inainte de update - e pe la 3-4% .

multumesc foarte mult

Nu e coincidență. Cum ți-am spus, se agită mult după primul restart, dar după aia se comportă frumos. În timpul testelor era mult mai rău, ciudat că la tine mai face… ar fi trebuit să fie lin.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 86 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.08.07

Eeeei baga-mi-as. Acum am observat ca de cind cu 10.5.3 Wifi-ul imac-ului meu variaza in semnal la fiecare citeva minute ceva de spaima. Nu se deconecteaza dar scade pana aproape de zero, apoi isi revine la loc dupa un minut-doua…

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 87 ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 26.08.07

Zic si eu ce s-a mai zis: Pe ibook-ul din semnatura parca e mai fasnet finder-ul si spotligt-ul (dupa repair permisions), in schimb pe iMac (tot in semnatura) nu vad diferente notabile…. deocamdata.

Semnătură 

Suma viciilor unui om este o constantă.

[ Ignoră ]   [ # 88 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Craiova, București, Craiova...
Macuser din: 23.03.07
psergiu - 30 Mai 2008 09:04 PM

he, he - bug. Raportază-l la Apple. E acolo dar e hidden și nu trebuia să se vadă. Vezi să nu-l ștergi cumva smile

Cum se face raport de bug?

Semnătură 

486 dx 60 Mhz 4Mb Ram Dos 6.2 Win 3.11 ...  iMac 27” Core 2 Duo 3,06 Ghz 4Gb Ram OS X Snow Leopard

[ Ignoră ]   [ # 89 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

o reparare a permisiunilor e binevenita dupa orice upgrade…

[ Ignoră ]   [ # 90 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.08.07

Am rezolvat-o cu Wifi-ul. Era de la router, un Linksys. Am schimbat cu un Speedtouch Alcatel si merge fara probleme acum.
Probabil ca era el nitel picnit rputerul dinainte de upgrade-ul la 10.5.3 si asta i-a pus cumva capac. Coincidenta.

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

6 din 10
6