Hm… Mie mi-a apărut chestia din poză. Am macintosh HD ca stack și se vede fișierul ăsta în timp ce în fereastra de finder nu se vede. 10 5 3 a avut tot 400 și ceva s-a instalat ok, merge ok, doar că mi-a aparut ce vedeți. Culmea, a apărut a doua zi după două cicluri de shut down normale. L-am copiat de desktop și am văzut că are 10 mb. Cineva, vreo idee?
Vad ca toata lumea (sau aproape toata lumea ) lauda noul release ..... atunci poate numai io am avut ghinion ..... treaba e ca dupa update procesoarele erau cam de pereti (de pereti fata de situatia de dinainte de update) - i.e. in loc de 7-10% incarcare acum stateau in mod constant in 60% . Incarcarea e data de “system” .... . Initial am observat ca SyncServer era in “top” - am reusit sa-i detronez pozitia dupa un refresh al bazei insa chiar si asa procesoarele stau in 40-50% fara a avea nici o aplicatie deschisa . Cum nu prea mai sunt multe chestii pe care le pot opri e clar ca ma apropii de momentul cand o sa bushesc ceva destul de bine prin el in incercarea de a-l mai domoli . O sa-mi tzin pumnii .
Vad ca toata lumea (sau aproape toata lumea ) lauda noul release ..... atunci poate numai io am avut ghinion ..... treaba e ca dupa update procesoarele erau cam de pereti (de pereti fata de situatia de dinainte de update) - i.e. in loc de 7-10% incarcare acum stateau in mod constant in 60% . Incarcarea e data de “system” .... . Initial am observat ca SyncServer era in “top” - am reusit sa-i detronez pozitia dupa un refresh al bazei insa chiar si asa procesoarele stau in 40-50% fara a avea nici o aplicatie deschisa . Cum nu prea mai sunt multe chestii pe care le pot opri e clar ca ma apropii de momentul cand o sa bushesc ceva destul de bine prin el in incercarea de a-l mai domoli . O sa-mi tzin pumnii .
Mda… fă repair permissions, eventual cu MainMenu curăță system cache și user cache, restart. Ia vezi acuma.
P.S. Ca să fiu clar, 10.5.3 are prostul obicei de a tensiona componentele după primul restart, dar revine la comportament frumos după ce faci ce zisei.
Coincidenta sau nu insa dupa repararea catorva permisiuni si-a revenit. Acum ma joc putin si cu Onyx sa vad ce mai pot scoate si de la el insa incarcarea pe procesor e chiar mai mica decat inainte de update - e pe la 3-4% .
Coincidenta sau nu insa dupa repararea catorva permisiuni si-a revenit. Acum ma joc putin si cu Onyx sa vad ce mai pot scoate si de la el insa incarcarea pe procesor e chiar mai mica decat inainte de update - e pe la 3-4% .
multumesc foarte mult
Nu e coincidență. Cum ți-am spus, se agită mult după primul restart, dar după aia se comportă frumos. În timpul testelor era mult mai rău, ciudat că la tine mai face… ar fi trebuit să fie lin.
Eeeei baga-mi-as. Acum am observat ca de cind cu 10.5.3 Wifi-ul imac-ului meu variaza in semnal la fiecare citeva minute ceva de spaima. Nu se deconecteaza dar scade pana aproape de zero, apoi isi revine la loc dupa un minut-doua…
Zic si eu ce s-a mai zis: Pe ibook-ul din semnatura parca e mai fasnet finder-ul si spotligt-ul (dupa repair permisions), in schimb pe iMac (tot in semnatura) nu vad diferente notabile…. deocamdata.
Am rezolvat-o cu Wifi-ul. Era de la router, un Linksys. Am schimbat cu un Speedtouch Alcatel si merge fara probleme acum.
Probabil ca era el nitel picnit rputerul dinainte de upgrade-ul la 10.5.3 si asta i-a pus cumva capac. Coincidenta.