Sincer și eu m-am mirat.
I-am scris azi noapte un mail, sper să facă shimbarea necesară.
Și mai este o greșeală dacă ai cautat bine, “ROMÂNĂNIA” nu este scris corect, chiar jos pe pagină.
În rest ai mai găsit ceva? Eu nu.
Da așa este, dar totuși, românește nu se citește așa, nu? O fi introdus acel “m” pe acest principiu.
Îmi aduc aminte că am tradus și $milliers=‘mii’;, dar un crede-am că o să îl pună.
Eu de altfel i-am explicat cum stă treaba la citirea unui grup de cifre.
La primul beta pe care doar eu l-am putut accesa, era acolo un spați, care era normal.
Acum?! Dar ori cum, așteptăm shimbarea de rigoare.
E ampixulea pretul ca sa nu zic mai mult, cica un MacMini G4 la 1,25 Ghz, prima generatie e 500 Lei. Hai sa fim seriosi, nu vinde nimeni la pretul ala nici in state si niciunde, numa daca nu e busit.
Altfel sa imi vanda ei mie un G4 la pretul ala, abia astept.
eu sincer nu am inteles, nici dupa ce am citit faq, de unde rezulta pretul ala?
multumesc,
ursulakis
Nu am de unde să știu nici eu, dar spun ei acolo ceva de Apple.
Eu le-am spus doar că în ROmânia TVA-ul este 19%, atât m-au întrebat.
În rest cum și ce calcule fac ei, cred că ar fi bine să le scri și să îi întrebi.
Chiar sunt curios și eu.
am crezut ca e situl tau, daca tot l ai pus la reclame si vb lui sensei daca preturile pt macuri sh o sa ajunga sa se calculeze dupa site ul asta e chiar ok.
E ampixulea pretul ca sa nu zic mai mult, cica un MacMini G4 la 1,25 Ghz, prima generatie e 500 Lei. Hai sa fim seriosi, nu vinde nimeni la pretul ala nici in state si niciunde, numa daca nu e busit.
Altfel sa imi vanda ei mie un G4 la pretul ala, abia astept.
Da, e ceva mai real, desi e pentru alta configuratie. Probabil ca pe piata din State gasesti la pretul ala (am aruncat un ochi pe ebay de curiozitate si am gasit un mac de genul ala la 180 USD), numai ca in Romania pretul nu se stabileste in functie de piata de acolo (din pacate pentru noi, din fericire pentru importatori).
La noi un Mini prima generatie se invarte pe la 800-1000 RON din cate am vazut eu pe mica publicitate. Sau gresesc?