Printatul pe suport plastic nu e o solutie foarte buna. Cu timpul se sterg / zgarie destul de rau. Poate te gandesti si la serigrafie care da un rezultat mai durabil. Da stiu arata foarte bine.
EDIT: mai ai o solutie de compromis. Printezi pe folie de plastic (gen retroproiector) si laminezi pentru rezistenta.
[ Modificat: 29 Mai 2008 06:59 PM de grEEnlighter ]
Eu iti zic sa nu incerci. Daca user-ul e un angajat al firmei, si tot ce a putut scrie a fost incearca la mmkprint, fara link, fara date de contact, fara adresa, etc., atunci e clar…
Eu iti zic sa nu incerci. Daca user-ul e un angajat al firmei, si tot ce a putut scrie a fost incearca la mmkprint, fara link, fara date de contact, fara adresa, etc., atunci e clar…
cand am sugerat mmkprint, am incercat sa ajut pe cineva care avea nevoie.
nu e locul si nici modalitatea de a face reclama.
oricum http://www.mmkprint.ro
Dupa cunostintele mele, singura masina de tipar offset cu uscare in UV este la RH Printing. Au un Komori 50x70 care ar trebui sa tipareasca si neabsorbante. Nu stiu daca renteaza, sau daca ai o cantitate de offset 50x70, insa altul nu stiu. Alternativele sunt serigrafia (cu limitarile de rigoare) si tiparul digital, intrucat in offset clasic trebuie sa fii bun si masochist ca sa te bagi la asa ceva.