Conversie font de Windows
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: San Enrique
Macuser din: 14.12.07

Salutari. Am si eu o rugaminte catre cei ce poseda un program de conversie a fonturilor de windows pentru mac. Unde lucrez acum, folosesc cateva fonturi care nu imi sunt disponibile pe mac si de aceea as avea nevoie sa convertesc 3 fonturi in format mac. Precizez ca la munca fonturile sunt cumparate iar acasa ele imi trebuie doar pentru vizualizare ocazionala a documentelor create la munca deci in nici un caz pentru productie de orice tip. Odata plecat de la munca oricum orice modificare a documentelor ar fi inutila. Deci daca cineva are 3 minute si disponibilitate sa ma ajute, e rugat sa imi trimita un mesaj privat pentru a putea discuta.

Sa auzim de bine!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

ciudat, pentru ca OSX recunoaste fonturile de PC
banuiesc ca sunt .ttf
trebuie sa mearga, nu se poate
cu ce aplicatie iti gestionezi fonturile?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: San Enrique
Macuser din: 14.12.07

.ttf-urile mi le-a recunoscut fara probleme insa mai am 3 care sunt .pbt . Pe alea nu le recunoaste. Cu aplicatia default din mac os gestionez fonturile desi pana acum n-am avut nevoi speciale. Numai bine!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
floriano - 30 Mai 2008 08:10 PM

.ttf-urile mi le-a recunoscut fara probleme insa mai am 3 care sunt .pbt . Pe alea nu le recunoaste. Cu aplicatia default din mac os gestionez fonturile desi pana acum n-am avut nevoi speciale. Numai bine!

TransType (comercial) ar face treaba asta, dar nu știu dacă merge cu acel format (nu folosesc, nu pot testa).
Dacă vrei ceva gratuit, Fontforge, deschizi fonturile și le regenerezi ca ttf ori ca font suitcase ori ca dfont; dacă ai variante ale fiecărui font (cursiv, italic..) și le generezi ca dfont, cînd ești gata le retopești într-unul singur cu un editor de resurse. Dacă vorbesc prea tehnic, PM și intrăm în detalii.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

Stiti cumva o metoda de a crea dintr-un set de fonturi din aceasi familie un singur pachet cu extensia .dfont ?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

ai nevoie de transtype