Ba eu cred că sunt date reale. N-am nici un motiv să mă îndoiesc că Real Memory-ul consumat de Mail este 700 MB. Am uitat să menționez că în acele momente computerul mergea ca melcul, memoria fiind full și page out-uri gârlă. Morala: gata cu sleep-ul pe computerul cu care lucrez intens. De-acum shut down zilnic ca să-i treacă gărgăunii. După patru zile de mers continuu + sleep devine aproape inutilizabil.
Ba eu cred că sunt date reale. N-am nici un motiv să mă îndoiesc că Real Memory-ul consumat de Mail este 700 MB.
Cred ca ai tu o problema cu Mail.
Eu cu uptime de 3 zile, cu mai multe conturi, 700 de megi de mailuri (periez tot timpul cu remove attachments) si peste 10000 de mesaje (ca mai mult nu stie sa numere sistemul), cu programul deschis practic non-stop si cu activitate de 54 de mailuri in ultimele 7 zile (smart box), si 6 feeduri de rss…
am 18 MB de real memory si 54 de virtual.
Safari are 93 cu 192.
Cel mai mult mananca QuickSilver, dar si el e OK la cei 2 giga disponibili.
Eu am două conturi de mail cu vreo 2 GB de mesaje. Atașamente multe, primesc și trimit peste 20 de mailuri zilnic.
Oricum, când lucrez cu Photoshop & comp. cei 3,5 GB de RAM ai mei se fac praf după două zile dacă nu dau restart.
Confirm,mailul din Leopard are o problemă,sare și la mine peste câteva sute de mega,am avut și 915mb parcă cel mai mult.L-am redeschis și totul a fost bine apoi.Câteodată face așa.Pe Intel însă.