Selectez aplicatia, ii zic sa o instaleze si dupa ce face download crashuieste de fiecare data cand zice ca se apuca de instalat. Adica iese in Home Scren.
Atentie! Daca link-ul la o aplicatie nu mai este activ sau survine oricefel de problema de conexiune, installer-ul adauga in QUEUE automat aplicatia. In momentul in care dati instal la alta aplicatie, in primul rand dati DELETE sau ERASE QUEUE inainte de install, pentru a sterge din lista de install aplicatia cu probleme. Altfel, nu o sa mearga, deoarece installerul va incerca sa tot instaleze aplicatia cu probleme, deoarece ea ramane in lista ca nr.1.
Nu cred ca era vorba de resoftare.
[ Modificat: 02 Iunie 2008 05:56 PM de merlin2578 ]
installerul se crashuie atunci cand instalati 7 mii de aplicatii fara sa dati un restart spring board (push home button, dupa fiecare aplicatie instalata)
chestia asta e patita de mine, am testat-o de 2 ori si am reusit sa-l crashui dupa 10-15 aplicatii instalate in acelasi timp din installer fara sa dau restart springboard, mi s-a intamplat si dupa 4 aplicatii instalate odata, deci totul e posibil.
din pacate nu am gasit alta metoda de a aduce installerul la viata decat prin restore
am incercat sa instalez cu kitt-ul luat de pe net de la jailbreakme.com(cred ca asta e siteul) dar nu am reusit.
RESTORE RESTORE
@merlin2578: hai ca n-am caș la gură...
@ virus_luci: Problema a aparut dupa un update de Sources. Am incercat sa instalez ceva dupa… 2 luni cred de cand nu mai instalasem. Nu e de la supraaglomerare. Dupa restore am pus in queue cred vreo 20 de programe, mi-am continuat treaba si apoi erau toate instalate si la locul lor.
Mai rau a fost ca n-am facut backup la ringtoneuri inainte… si aveam cateva dragute
da, asta e, dupa cum toti ne-am convins(noi utilizatorii de iphone) probleme sunt. si raman la parerea ca toate aceste probleme apar din cauza jailbreak-ului.
in loc sa se fi scos 10 mii de programe de unlock mai bine faceau un jailbreak strong si gata isi asigurau succesul.
asa cu ziphone downgradeaza bassebandu, iplus nu stiu ce, independence nu stiu ce etc…
cel mai enervant lucru este ca iti crapa atunci cand nu te astepti,
pfff un update de Sources (ce mare lucru), mie mi-a crapat dupa ce am instalat Chess (mare lucru)
oricum e bine ca putem sa-l facem, si dupa fiecare reinstalare de OS urmeaza chinul (pentru mine cel putin) de a instala iar toate programele de care ai nevoie
RingTone: Old Phone rulzzz e misto, imi place ca cine-l aude pe “micut” zambeste !
Apropo de reinstalare: iti faci cont pe iAppCat.com si sursa ta privata. E simplu si rapid, iar o resoftare cu toate cacatelele de programe si fix-uri (sau mai stiu eu ce) dureaza cel mult o ora. Asta daca cumva nu stiati. Daca stiati… asta e, mai afla si altii…