Angajez traducator…
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 07.05.08

Am gasit si eu o chestie pe net legat de SSH si nu stiu cum s-o implementez. Mentionez ca folosesc WinSCP.

this is a permission issue.

you can get lucky if you have BSD System 2.1 and OpenSSH installed on your iPhone …

ssh in to your iPhone and cd in to “/private/var/mobile” do a chmod -R 755 or 750 on Library..

Ce trebuie sa fac mai exact? Ca am incercat sa introduc asta la command panel si-mi da eroare. Daca se poate o explicatie pas cu pas, va rog. Ca-s mai inapt eu de fel. smile

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

conecteaza ifonu la un wifi
noteaza ip-ul primit
conecteaza-te prin SFTP la ip cu contul root si parola alpine sau dottie
intra la /private/var/mobile
da info pe Library
seteaza la permisiuni 755 sa 750

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Mersi. Vestea buna e ca mi-a reusit smecheria aia pe care mi-ai explicat-o. Vestea proasta e ca nu m-a ajutat.  Acum urmeaza alta intrebare: exista vre-un mod sa salvez toate aplicatiile de pe mobil cand ii dau restore? (ca numere/poze/muzica/etc stiu ca se salveaza prin itunes). Functioneaza daca copiez toate fisierele .app prin ssh in calculator si dupa restore le copiez inapoi?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator

Da, merge daca le copiezi si apoi le pui la loc. Eu am restorat azi de dimineata, dar am preferat sa le reinstalez din Installer.
iTunes salveaza si locul de pe springboard unde se afla aplicatiile. Mi-a salvat si numele customizat al retelei… Wallpaperul si restu.

Uite aici ce problema am avut. http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/12463/

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator

P.S. Ti-a mers, nu ti-a mers… ti-am tradus bine? Dai o bere!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Dau. Cand ajungi in constanta ma contactezi. smile
PS: daca copiez manual aplicatiile prin ssh cum am zis ma devreme, ma apar in installer? Ca am incercat sa fac asta cu Customize dar nu imi mai apare la uninstall.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Am dat restore si am copiat manual toate aplicatiile din telefon in calculator si dupa aia din nou in mobil. Toate merg perfect, doar ca numai apar in Installer ca instalate. Si daca apare vre-un eventual update n-am cum sa stiu+ ca n-am cum sa dezinstalez fara SSH nici o aplicatie. Ce ar trebui sa fac? As aprecia mult orice ajutor. Mai dau o bere. smile

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pai ti-am zis. Daca le vrei in installer le instalezi cu Installer. Acum de cand installerul are camp de cautare e simplu. Bagi numele aplicatiei, add to queque, next. La 15-20 de programe dai install si te duci sa bei o bere. La intoarcere e totul gata…
Nu uita sa nu-l lasi sa se inchida singur. Pune pe Never sleepul.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

De ajutat nu m-a prea ilumninat ce-ai zis (nu-i nimic nou). Dar vad ca tot bati apropo-uri cu berea aia. smile)