Am facut rost de cateva versiuni Parallel Desktop. Dar nici una nu vrea sa se instaleze pe comp meu. Am un PPC pe care este instalat un Leopard. Deschide programul si cand trebuie sa-l instaleze imi spune ca nu poate fi instalat pe comp meu. Si imi mai apare si asta: Make sure your system meets the requirements. Merci!
am eu un powerbook g4 cu virtual pc dar nu merge instalat,imi tot arata ca nu gaseste os-ul.stie cineva cum pot instala?
Ai cd-urile cu SO pe care vrei sa il instalezi?
De exemplu windows xp professional.
Daca este introdus cd-ul in combo/super drive/(cred ca se poate si de pe un fisier iso, cel putin asa e pe virtual pc 2007 pentru windows), se face o instalare normala pe hard diskul virtual.
Scuze, poate întreb aiurea, tu ai citit atent instrucțiunile? Fiecare aplicație are așa ceva, VirtualPC de asemenea, înainte să pui întrebări la fiecare pas? Tu ai citit ce scrie după întrebarea aia cu FAT 32? Etc.
tocmai ca am urmat toate instructiuniile,si spune sa aleg ce e recomandat,adica fat32,am incercat si unformatted si degeaba.
totul e ok pana la print screen-ul 3 unde se vede care e problema.
optiunea capture disc nu e disponibila iar de la pc/reset am incercat de nenumarate ori,nu apare deloc “press any key to boot from cd”
cd-ul e bootabil,pe intel cu parallels merge ok.
tocmai ca am urmat toate instructiuniile,si spune sa aleg ce e recomandat,adica fat32,am incercat si unformatted si degeaba.
totul e ok pana la print screen-ul 3 unde se vede care e problema.
optiunea capture disc nu e disponibila iar de la pc/reset am incercat de nenumarate ori,nu apare deloc “press any key to boot from cd”
cd-ul e bootabil,pe intel cu parallels merge ok.
Din cele ce spui acolo ori din captură nu reiese că ai efectiv un disc de sistem, dar presupun că este, că de aia ești supărat, nu? Deci este un cd cu uindăuz? este un cd valabil? Mesajul asta așteaptă de la tine, să-i bagi un cd cu un sistem valabil.
P.S. Faptul că mesajul „capture disk” este șters (dimmed) arată că aplicația nu vede niciun disc de sistem: nu-l vede fiindcă nu are ce vedea sau nu-l vede fiindcă nu e un disc valabil de sistem?
[ Modificat: 17 Iunie 2008 02:22 PM de Cattus Thraex ]
deci am bagat cd bootabil cu xp sp2.
nu inteleg de ce nu il vede,intr-adevar e o copie nu e cd original dar am instalat pe multe pc-uri si pe mac intel de pe acest cd bootabil cu sp2.
nu inteleg de ce nu il vede,intr-adevar e o copie nu e cd original dar am instalat pe multe pc-uri si pe mac intel de pe acest cd bootabil cu sp2.
Atunci e posibil sa booteze intai de pe hard disk (daca nu are SO apare eroare), apoi de pe CD (daca nu poti bifa, cred ca este deja selectat).
Incerca sa apesi DEL cand booteza sa selectezi ordinea pt secventa de boot. Prima CDROM, a doua Hard disk.
Daca tii apasat DELETE dupa ce dai RESET la masina virtuala, sau la startup atunci vei intra in BIOS. Aici trebui sa faci setarile.
Atunci e posibil sa booteze intai de pe hard disk (daca nu are SO apare eroare), apoi de pe CD (daca nu poti bifa, cred ca este deja selectat).
Incerca sa apesi DEL cand booteza sa selectezi ordinea pt secventa de boot. Prima CDROM, a doua Hard disk.
Daca tii apasat DELETE dupa ce dai RESET la masina virtuala, sau la startup atunci vei intra in BIOS. Aici trebui sa faci setarile.
problema e cd-ul…am bagat un vista original si il vede,press any key to boot from cd…apoi imi spune ceva de bios firmware ca nu e suportat…dar nu inteleg de ce,e o copie a unui cd original cu xp,l-am instalat de n ori pe pc-uri si pe macbook intel de asemenea cu bootcamp,cu parallels…