2 din 2
2
Problleme instalare Parallel desktop
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

am facut toate update-urile de la software update,sau nu de acolo se face bios firmware?

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ai citit in wiki?

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: RFG
Macuser din: 28.03.07
bobocbbb - 17 Iunie 2008 02:34 PM
iaru - 17 Iunie 2008 05:15 AM

Pai, ai bagat discul de Windows? sau ISO-ul?

deci am bagat cd bootabil cu xp sp2.
nu inteleg de ce nu il vede,intr-adevar e o copie nu e cd original dar am instalat pe multe pc-uri si pe mac intel de pe acest cd bootabil cu sp2.

dupa ce ai introdus CD-ul cu windows in calculator trebuie sa apesi pe “Capture CD” in meniu la VirtualPC, altfel e OSX ce vede CD-ul dar nu si VirtualPC
P.S. daca ai doar iso-ul atunci faci “capture CD image”. daca CD-ul tau nu e bootabil trebuie sa faci niste imagini a dischetelor de start si incepi cu “capture floppy image/disk”

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 17 Iunie 2008 05:17 PM

ai citit in wiki?

am citit in wiki dar nu am gasit decat cum se invie un port firmware,atat am gasit.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

firewire nu e totuna cu firmware
http://www.macuser.ro/index.php/wiki/Ce_e_firmware_update/

(e si un cimp de search wink )

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

am gresit eu stiu ce e firmwire,nu am gasit nimic la wiki,cu search am gasit decat firmware pt macbook pro cu search smile
am facut si eu la tastatura de la imac firmware update stiu ce e numai ca nu am gasit la wiki nimic.

Semnătură 

2 din 2
2