2 din 2
2
iPhone wifi - problema
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 03.09.08

am si eu o problema…
Am acasa o retea wirless(un router) in special il folosesc pentru telefon.
Iphoneul vede reteaua se conecteaza, safari merge ok, insa nu merg unele programe, ca de ex:
1.AllRadio
2.Shazam
3.Nu pot sa downloadez nimic de pe cydia si installer
4.Nu pot sa downloadez nimic de pe appstore sau itunes

In rest , stocks, weather, google earth si inca vreo 2-3 programele merg ok.Din timp ce nu am nici un fel de abonament de date si am si viteza de edge m-ar ajuta foarte mult daca cineva ar gasi o solutie la problema aceasta

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

a da si am mai descoperit recent ca nu pot sa vad pozele pe safari daca ma conectez prin wifi(unele) si nu pot sa verific mailul

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Intră la Settings/WiFi, apasă săgeata din dreptul conexiunii tale și, în josul paginii, alege “Renew Lease” După care încearcă din nou. Ar trebui să meargă. Dacă nu vrea, te paște un “Reset Network Settings” Baftă!

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

I-am dat renew lease dar n-a mers deloc internetul dupa asta, am dat un restart la ifon si tot n-a mers.Mai tarziu am observat ca mi s-a schimbat ipul, subnet mask si gatewayul, asa ca am dat din nou la static ip si le-am editat.La inceput mia facut niste figuri , na mers deloc, dupa care am mai umblat prin setari(tot la static) si pana la urma mi-a mers.Am intrat pe youtube(am uitat sa mentionez ca nu-mi mergea nici ala inainte) si am dat pe un clip.Prima data nu mi-a mers, dupa care am intrat din nou , mi-a facut buffering pana la 25% si s-a oprit.Am incercat de mai multe ori, cand mi-a mers, cand nu vroia sa-l deschida deloc(nu am probleme la net)

Alte sugestii? :S

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Ada ... si daca nu reusesc sa zicem si dau resset la network, ce date importante ar putea sa-mi stearga?

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Acum cred ca mi-am dat seama care e treaba. Nu stiu de ce dar se pierde pe undeva semnalul de la retea, cred.I-am dat ping de pe pc la telefon si se pierd unele pachete sau se trimit la un interval de timp f mare( de la 2 ms pana la 3 s).Problema e ca nu stiu care ar fi cauza, sau ce as putea sa-i fac.
Alta chestie, am mai incercat sa ma conectez inca la o retea si nu-mi mergeau anumite programe ca si aici, n-am avut unde sa testez pe mai multe retele dar e probabil din telefon.
Any ideas?

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 23.10.08

Se intampla multe ciudate cu wireless-ul asta.
De aproape un an nu am avut probleme cu reteaua wireless.
Mentiunez ca nu e vorba de vreun router sa altceva,am o placa Marvell Libertas setata ca AP
pe calculator si prin ea (fara internet connection sharing) am internet pe laptop si pe Iphone sau mai bine spus pe Iphone nu prea am :(
Aceeasi configuratie hardware,acelasi windows,reinstalat bineinteles,aceleasi setari si deodata Iphone spunea ca e conectat dar nu puteam intra pe internet cu el.
Ce am facut,reset network setting dar degeaba,merge putin,cateva minute si apoi chiar daca imi spune ca e conectat la wireless nu face nimic.
Renew lease nu ma scoate din starea asta de conexiune falsa.
Restore,winpwn,acelasi rezultat.Merge sporadic si cand nu merge nici macar nu-mi apare in log-urile de la dhcp pe windows ca ar incerca sa intre in retea,chiar daca el imi arata ca e conectat,are ip etc.
Dupa cateva restore am instalat si windows si facut restore iar,fara sa mai instalez nimic pe el,a mers cateva minute si gata.Am incercat cu insomnia cu backgrounder dar acelasi rezultat.
In tot acest timp pe laptop nu am nici o problema,imi merge internetul perfect.
Am incercat sa-i pun si manual adresa sa nu mai tina de dhcp dar degeaba.
E ca si cum unul din ei ar renunta la conexiune.
Reteaua nu e criptata,e open,alocarea de ip o fac dupa adresa mac.O rezolvare temporara pana o sa reusesc sa vad care e problema a fost sa-i dau un timp mai mic la Lease_Time doar pentru iphone,i-am dat doar 300 de secunde.
Acum chiar daca mai am unele scurte intreruperi se reconecteaza.

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

cum ziceai ca l-ai facut sa se reconecteze automat?

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 23.10.08

nu folosesc serverul de dhcp inclus in Xp ce se activeaza odata cu ICS ca era enervant uneori imi dadea alt IP si mereu trebuia sa vad ce ip am cand voiam sa accesez ceva din Iphone cu winscp.
In schimb am dual server dns si dhcp si din setarile dhcp am alocat doar 300 de secunde ip valabil pentru Iphone.
In functie de ce ai vezi unde gasesti ceva de genul Lease_Time sii pui un timp mai mic.

2 din 2
2