Se intampla multe ciudate cu wireless-ul asta.
De aproape un an nu am avut probleme cu reteaua wireless.
Mentiunez ca nu e vorba de vreun router sa altceva,am o placa Marvell Libertas setata ca AP
pe calculator si prin ea (fara internet connection sharing) am internet pe laptop si pe Iphone sau mai bine spus pe Iphone nu prea am :(
Aceeasi configuratie hardware,acelasi windows,reinstalat bineinteles,aceleasi setari si deodata Iphone spunea ca e conectat dar nu puteam intra pe internet cu el.
Ce am facut,reset network setting dar degeaba,merge putin,cateva minute si apoi chiar daca imi spune ca e conectat la wireless nu face nimic.
Renew lease nu ma scoate din starea asta de conexiune falsa.
Restore,winpwn,acelasi rezultat.Merge sporadic si cand nu merge nici macar nu-mi apare in log-urile de la dhcp pe windows ca ar incerca sa intre in retea,chiar daca el imi arata ca e conectat,are ip etc.
Dupa cateva restore am instalat si windows si facut restore iar,fara sa mai instalez nimic pe el,a mers cateva minute si gata.Am incercat cu insomnia cu backgrounder dar acelasi rezultat.
In tot acest timp pe laptop nu am nici o problema,imi merge internetul perfect.
Am incercat sa-i pun si manual adresa sa nu mai tina de dhcp dar degeaba.
E ca si cum unul din ei ar renunta la conexiune.
Reteaua nu e criptata,e open,alocarea de ip o fac dupa adresa mac.O rezolvare temporara pana o sa reusesc sa vad care e problema a fost sa-i dau un timp mai mic la Lease_Time doar pentru iphone,i-am dat doar 300 de secunde.
Acum chiar daca mai am unele scurte intreruperi se reconecteaza.