am si eu o intrebare,joc diablo 2 pe un imac si am nevoie de functiile butoanelor f1 f2…f10
din ce am vazut le pot folosi doar in combinatie cu butonul fn + f1,f2…f10
stie cineva de unde pot schimba setarile ca sa pot folosi funciile butoanelor f fara sa mai fie nevoie de combinatia “fn + f…” ?
[ Modificat: 04 Iunie 2008 04:29 AM de Administrator ]
daca joaca ceva jocuri pe mac cu siguranta
mai am totusi o intrebare,pe windows in timp ce jucam un joc daca auzeam sunetul ca primeam un e-mail sau vroiam sa vad desktop-ul fara a iesi din joc dadeam alt+ tab.
este si pe mac vreo comanda asemanatoare?
am incercat mar+tab sau alt+tab si nu merge…este vreo comanda prin care pot baga in bara jocul si sa vad desktop-ul?
În OSX full-screen e full-screen. Cum ar fi să îi apară unui VJ pe mac-ul său legat la proiectoarele unui stadion în mijlocul unui concert o ferestruică de YM! cu um mass-message de la un amic sau DJ-ului să în mijlocul melodiei duduind pe boxele de zeci de mii de wați să îi bing-ăne sunetul de la un mail nou.
Dacă aplicația cere full-screen exclusiv - așa va fi. Dacă aplicația cere full-screen sharem merge command-tab și alea alea.
ok,am inteles,oricum nu ma joc foarte des dar ma gandeam ca exista vreo comanda asemanatoare la fel ca la windows.
mersi si felicitari pt carte,am comandat-o si eu la valcea
iaru sarumana asta e comanda care o cautam,era imposibil sa nu fie si pe mac ceva asemanator. mersi mult m-ai salvat,era totusi putin stresant de cate ori primeam un mail sau ceva sa fiu nevoit sa ies de tot din joc.
O ştiu din Warcraft. Şi mi-am adus brusc aminte.
Ce e neplăcut e că, dacă ai setat luminozitatea jocului sus, cînd dai comanda, ecranul e tare spălăcit.