1 din 4
1
OS X 10.6 - Snow Leopard
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

http://www.appleinsider.com/articles/08/06/03/mac_os_x_10_6_to_show_at_apple_developer_event_drop_powerpc.html

OS X 10.6 renunta la PowerPC support.

[ Modificat: 04 Iunie 2008 07:28 PM de boboc ]
 Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Știi tu sigur-sigur asta ? smile

Zvonerii ăstia de la Apple Insider au prezis de-a lungul timpului toate minunile. Anu’ trecut pe vremea asta erau SIGURI că iPhone o să aibă flash.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07

Hmm… si tocmai cand apple ca cumparat o fabrica de ppc:uri smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
psergiu - 04 Iunie 2008 07:40 PM

Anu’ trecut pe vremea asta erau SIGURI că iPhone o să aibă flash.

Pai si nu are? Are destul flash… 4, 8 sau 16GB memorie flash grin
Ciudata miscare oricum…

[ Modificat: 04 Iunie 2008 08:28 PM de Stefanel ]

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Macromedia flash.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06

Hmm…prea devreme pentru un 10.6
Sper ca Apple nu aplica trend-ul linux unde de-abia descarci si instalezi o versiune ca a si aparut alta…:)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

zvonurile de pe piata computerelor au atitea ecouri….

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
bobocbbb - 04 Iunie 2008 07:25 PM

http://www.appleinsider.com/articles/08/06/03/mac_os_x_10_6_to_show_at_apple_developer_event_drop_powerpc.html

OS X 10.6 renunta la PowerPC support.

Toate versiunile anterioare ale MAC OS au fost suportate timp de circa 5 ani, de ex. MAC OS 8.1 a fost ultimul instalabil pe procesoare 68K, adică circa 5 ani de la încetarea producției.
Nu că ar fi imposibil ce spui, dar ultimele mac pps s-au produs prin iulie 2006, deci nu cred că MAC OS 10.6 nu va suporta ppc, abia 10.7, presupunând ritmul actual de un OS nou la circa 2 ani - 2 ani jumate. Eu zic că sînt vorbe, din asta trăiesc, din vorbe.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

sper ca nu,tocmai mi-am comandat si eu din state un powerbook g4 12”
ma gandesc ca e posibil sa fie adevarat deoarece pt vechiile ppc-uri nu se mai poate pune prea mult ram si poate noul osx 10.6 v-a cere min 1,5 sau 2gb ram.
oricum pana nu e anuntat ceva oficial zvonuri sunt multe….si iphone 3g de ex tine bateria mai mult,are ecran pe leduri si tot asa… smile

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Așa cum aș mai putea lucra și acum cu Mac OS 9, așa voi lucra și cu Leopard încă vreo 8 ani de-acum încolo. Frak 10.6.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 15.03.07
Tudor - 05 Iunie 2008 12:31 AM

Așa cum aș mai putea lucra și acum cu Mac OS 9, așa voi lucra și cu Leopard încă vreo 8 ani de-acum încolo. Frak 10.6.

corect, ce are tigru? sau leopardul? sunt 2 sisteme foarte bune care pot fi folosite mult timp de acum incolo. dc tot vreti sa aveti ultima versiune de os? de acord ca aduce imbunatatiri, dar multe sunt de comoditate. eu inca lucrez pe tigru si e foarte ok pt un ppc g4 2x867

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Eu vreau să am ultima versiune a unui OS pentru că mă roade curiozitatea tehnică să văd cum se mișcă, să încerc toate chestiile noi. Dar dacă asta înseamnă să fiu nevoit să cumpăr un computer nou… mă mai gândesc.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania, Bucharest 4
Macuser din: 10.10.07

nu cred ca Apple ar strica reputatia ce si-a facut-o (ca sistemul de operare scos maine va merge si pe sistemele de alaltaieri wink ) ca doar a muncit la ea ani intregi.
majoritatea mac userilor se lauda cu asta “pune tu vista pe un pc de acum 5 ani sa vezi daca merge, OS 10.5 merge pe un mac de acum 5 ani…”
in primul rand ca inca exista power mac-uri care fac fata cu brio la multe aplicatii (ma refer la cele dual procesor) si pot spune ca lasa in urma multe imac-uri cu intel… (si nu spuneti ca fac comparatie intre ceva puternic si ceva mediu, important este ca ambele ruleaza OS X).

Semnătură 

Winblows Mac’s me crazy si iMac-tually going OS X !

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Daca Apple isi va mentine traditia, nu cred ca va exista un OS 10.7, ci dupa 10.6 se va trece la OSXI

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 03.02.08
rynn cminorplusb - 05 Iunie 2008 12:33 PM

nu cred ca Apple ar strica reputatia ce si-a facut-o (ca sistemul de operare scos maine va merge si pe sistemele de alaltaieri wink ) ca doar a muncit la ea ani intregi.
majoritatea mac userilor se lauda cu asta “pune tu vista pe un pc de acum 5 ani sa vezi daca merge, OS 10.5 merge pe un mac de acum 5 ani…”
in primul rand ca inca exista power mac-uri care fac fata cu brio la multe aplicatii (ma refer la cele dual procesor) si pot spune ca lasa in urma multe imac-uri cu intel… (si nu spuneti ca fac comparatie intre ceva puternic si ceva mediu, important este ca ambele ruleaza OS X).

adevarat graiesti ... look at me :D. Mai nou mi-am pus OS X SERVER 10.5.3 pe Quicksilver 800Mhz ... merge brici + ca am si aplicatiile DTP pe el ( Illustrator, Photoshop) + aplicatii web ... fata de fostul PC merge mai bine :D

Semnătură 

MacBook Pro “Core Duo” 2.0 15”
MacBook “Core Duo” 1.83 13” White
iPhone 3G 8Gb 3.1.2
iPod Nano 4th gen 4Gb
Airport Express Base Station with Airtunes

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

... da de ce ai instalat versiunea de server?

1 din 4
1

‹‹ 4 gigi de caches in QuickTime?      ram ››