Ce ti-e cu temele astea de SMB?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 07.05.08

Marea majoritate a temelor pt smb pe care le-am downloadat ori sunt la fel sau doar 90% asemanatoare cu cea standard de la Apple   ori ceva e fu… stricat. smile Chiar asa exista lipsa de originalitate intre creatorii de teme? Am downloadat de pe Installer theme fix aia si degeaba. Vre-un sfat? (si nu, numai dau o bere ca intru-n faliment in ritmul asta;  aviz amatorilor, nu-i asa huk? wink ).

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.04.08

http://jelyon.com/blog/2007/09/25/summerboard-theme-screenshots

poate te ajuta sa alegi ce tema vrei raspberry eu asa mai fac.. bafta

Semnătură 

iMac 24” (9,1) - 2,66 Ghz (Core 2 Duo)  4Gb Ram, 640 HDD
iPad 2 16GB 3G+Wifi
iPhone 4S

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Nu nu ma ajuta. :( Ca inseamna intr-adevar ca e ceva bulit la Iphone-ul meu. Acuma stiu sigur cum ar trebui sa arate temele respective. Dar acum toate arata ori ca louie mantia ori ca default doar 2-3 merg calumea. Nu stiu care-i faza. Exista ceva ce pot face in afara de inca un restore? confused

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 02.07.06

Recomand Customize 2.0 ... comunitatea este mult mai buna, iar themele sunt foarte bine realizate. http://customizeapp.com/theme/popular
Unde toate themele au preview, inainte sa le faci download and install.

Semnătură 

I’m new here, please be nice.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Am incercat sa downloadez toate versiunile posibile de Customize (cel putin toate pe care le-am gasit pe iappcat.com) si la toate imi da eroarea “Package download failed” desi am instalat deja SUIB lib fix aia. Am si eu nevoie de un sfat. smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

daca vreodata ti se intampla sa-ti dea package download failed, iesi din installer si incearca din nou la cealalta aplicatie dorita, are el o smecherie si incearca sa downloadeze acelasi program la care ti-a dat eroare.
nu inteleg cum “reusiti” se la faceti sa va trebuiasca tot felul de fix-bug-uri rolleyes
old school rulz smile (default theme)

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Nu, nu. Am incercat. Degeaba i-am dat si restart dupa restart la customize intotdeauna se blocheaza dar la nimic altceva aproape. :(

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Uite ce am gasit. smile O rezolvare a unei probleme universale a multor aplicatii din installer. http://www.ifonehax.com/jailbreaking-downgrading-upgrading/117-package-download-failed-error-fix.html

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Problema e ca mie nu-mi merge. smile) Imi da erori de la al treilea rand incolo. :(