SWF in iWeb
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Arad
Macuser din: 23.07.06

Cum introduc un fisier flash in iWeb?, vreau sa-l pun ca si background la o pagina, dar nu reusesc nicicum…

Semnătură 

Imac intel alu 24”

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07
CristiMAC - 05 Iunie 2008 03:31 PM

Cum introduc un fisier flash in iWeb?, vreau sa-l pun ca si background la o pagina, dar nu reusesc nicicum…

SWF ca background???
nu am mai auzit de asa ceva, iar de vazut ever.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07

va fi un site foarte rapid, o animatie complexa la o dimensiune buna (1600x1280) va da un plus de rapiditate oricarui site!

nu, pe bune acum, cum se poate sa bag niste bannere flash? m-am lovit si eu de problema asta.
sau trebuie sa uit?

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

@haris -> http://web.mac.com/catucker/InsideOutside/Flash.html

Flash in background inseamna ca peste el sa vina text+poze plus alte pateuri pe care dizainarul le doreste acolo.
Treaba asta din cate stiu eu se face cu “DIV”, dar nu am incercat niciodata cu un SWF si nici nu cred ca se poate, mai ales ca din putina mea experienta cu iWeb nu am zarit pe undeva unde sa pot edita eu codul ad labam. Am sa incerc cu prima ocazie.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

daca nu are posibilitatea sa importi un swf, sau daca nu poti vedea codul html ca sa-l editezi manual, nu se poate.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 25.07.06

swf background + layers. se poate. dar in Flash CS3.

pentru iWeb vezi aici: http://www.verticalmoon.com/tutorials/general/iweb/iweb.htm

[ Modificat: 06 Iunie 2008 08:25 PM de Bogdan909 ]