Am instalat ieri prin mai multe artificii Tiger pe macbook Santa Rosa,el a venit cu Leopard preinstalat și discuri de Leo originale,am căutat pe net și se pare că nu merge Tiger instalat,eu am reușit parțial,în sensul că nu îmi vede trackpadul,nu am sunet,nu îmi vede airportul,nu am F-urile funcționale,video este gma950 și alte mici probleme.Știe cineva dacă pot să instalez drivere ca să meargă totul bine?Are cineva Tiger pe macbook Santa Rosa?
Da ! Eu ! Si banuiesc ca si multa alta lume de pe forum. Ba chiar mi-a venit sistemul cu LEO preinstalat(+disc) si disc de LEO ! Nu stiu unde ai auzit ca nu merge Leo pe Santa-Rosa, dar nu e deloc asa. Poate pe ultimele modele ? Eu am un 2.4Ghz / 800Mhz bus si asa a venit..
Am instalat ieri prin mai multe artificii Tiger pe macbook Santa Rosa,el a venit cu Leopard preinstalat și discuri de Leo originale,am căutat pe net și se pare că nu merge Tiger instalat,eu am reușit parțial,în sensul că nu îmi vede trackpadul,nu am sunet,nu îmi vede airportul,nu am F-urile funcționale,video este gma950 și alte mici probleme.Știe cineva dacă pot să instalez drivere ca să meargă totul bine?Are cineva Tiger pe macbook Santa Rosa?
Dacă mac-ul e foarte nou, nu cred că mai merge Tiger.
Eu, pe acest PB produs iunie 2005, nu mai pot pune Panther, deși prima serie s-a livrat cu Panther.
E modelul din ianuarie 2008 și cred că e primul model care nu mai suportă Tiger,parcă citisem și pe site-ul apple compatibilitatea între versiunile os și macuri.
Și eu am reușit dar nu merge perfect.Vreau să instalez driverele pentru audio și airport,că astea nu merg.
Și eu am reușit dar nu merge perfect.Vreau să instalez driverele pentru audio și airport,că astea nu merg.
Aș putea întreba, dacă nu-s prea indiscret, de ce vrei să pui Tiger pe un mac intel inside nou care nu mai suportă Tiger? Și, dacă tot te-ai chinuit și l-ai pus în modul descris, de ce ai nevoie de driverele de Leo pe acel Tiger? Care ar fi țelul acestor pași sinuoși spre un punct mort?
Aceeaşi întrebare aş fi pus-o şi eu. Bănuiesc că e vorba de o incompatibilitate soft a unui program favorit. Dar mi se pare absurd să downgradezi o maşină atît de puternică.
Probabil pentru că nu se poate ușor mă întărâtă și mai tare…Nu e vorba de soft incompatibil.Mă gândesc la driverele de la Leo pentru că acestea sunt compatibile cu hardware-ul disponibil.De folosit tot Leo folosesc,voiam să umblu și cu Tiger care se mișcă excepțional cu 4Gb de ram.Se pare că pentru moment trebuie să o las așa.
Eu zic sa incerci Leo, o sa vezi ca se misca la fel de bine ca si Tigrul, iar acum dupa ultimul update (la mine cel putin) booteaza mai repede si mananca f putin ram la startup. Cat despre programe incompatibile nu prea am gasit inca. Iar noile features precum quicklook sau spaces (chiar daca ultimul mai are mici buguri) iti fac viata mult mai usoara.
Simion George - drivere diverse pentru Tiger ai posibilitatea să găsești pe unele site-uri care se ocupă de drivere de OS X dar care nu sunt suportate oficial de către Apple ... înțelegi tu despre ce (*cough*) hackintosh, osx86 (*cough*) vorbesc ...