procedure bonus
caseta originala Enya “The Memory of Trees”
caseta originala Ella Fitzgerald “sophisticated lady”
end procedure
begin
se da casetofonul
vezi poza
ia bonusul
end
da, as vrea eu casetofonul + casetele alea, inca mai am si mai folosesc! daca mai ai alte casete care pica pe gustul meu si al familiei, mai zi. mai am si eu, am si cd-uri muzicale (serioase de tot, jazz, clasic, preclasic) in curs de convertire mp3 / m4a
1) Quadra 700 “chel”
- Infatisare exterioara buna, picioruse cauciuc noi, ne-originale
- CPU inlocuit cu un 68LC040
- Fara RAM (se pot adauga 4mb la cerere contra unei sume modice)
- Fara HDD & cabluri (se pot adauga la cerere contra unei sume modice)
- Fara Floppy & cabluri (se poate adauga unul contra unei sume modice)
- Fara KB/Mouse
- Baterie PRAM posibil moarta
2) Imprimanta matriciala “de bonuri” Star SP300 cu cutter fara ribbon (l-am scos ca sa il iau cu mine sa cumpar altul si l-am pierdut) + cateva role de hartie de bonuri. Are mufe de port paralel & control casa marcat. Am si manualul in format PDF la ea. http://images.google.com/images?q=star+sp300
Sunt ale cui posteaza primul un reply in acest thread zicand ca le vrea.
De preferat cineva din Bucuresti sau care le poate lua de la min din Bucuresti
Daca cine zice ca le vrea nu le ia intr-o saptamana - se intorc aici la dat.
Se mai adauga:
3) Consola seriala Wyse-52
diagonala 14”, ecran negru-verde
1 port serial cu 2 conectoare DB25 - mama & tata - ofer si cablu/adaptor la DB9 sau RJ45-cisco
emulare vt52 & vt100, 80 sau 132 coloane, taste functionale programabile
viteza max 38400 bps, flow control HW/SW/None
tastatura & font DK (in loc de []{}\| sunt litere daneze), 1 atribut (underline/dim/bold)
partea electronica reparata de curand - vre-o 10 ani ar trebui sa mearga fara probleme
compatibil MacOS X (necesita un port serial sau adaptor usb-serial)
Donez Creative Webcam Go Plus. E un webcam portabil cu memorie interna, poate fi folosit si pentru poze in deplasare.
640x480.
NU este OS X compatibila! Merge doar pe Windoze! Drivere pe site. Are si program de monitorizare sensibil la miscare, deci e buna de pus intr-un colt.
Intrucat sunt exact 300 de utilizatori pe forum cu nici unul sau un singur post, imi rezerv dreptul sa aleg dintre cei interesati ce se anunta aici.
P.S. Tudor, poti sa muti, te rog, threadul in sectiunea de vanzari, eventual cu sticky? E in spiritul macuser mai mult decat celelalte threaduri de la vanzari…
Huk, cred ca maica’mea ar fi incantata daca ar putea sa vada shi sa fie vazuta in comunicarile cu al meu frate de peste ocean. Daca se poate, o vreau.
Danke!
Huk, cred ca maica’mea ar fi incantata daca ar putea sa vada shi sa fie vazuta in comunicarile cu al meu frate de peste ocean. Daca se poate, o vreau.
Danke!
E a ta. Da-mi pe PM un nr de tel sa te sun sa vedem cum facem sa o iei.