Bug-uri, probleme si alte nebunii…
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

cum orice lucru bun nu dureaza mult, iata ca au inceput sa-mi apara si mie probleme..
- WiFi-ul a picat, respectiv primesc in permanenta “Safari can’t open the page because it can’t find the server”, sau host care-o fii… mentionez ca am incercat sa ma conectez dintr-o gramada de locuri publice cu WiFi in care am mai fost, respectiv Mc’Donalds (2 restaurante), o Pizza Hut, in Crown Plaza, Peugeot Service si alte locatii… imi detecteaza reteaua locala si free si o selectez, unele imi dau IP, altele nu si… cucu.. in Mc’, nici macar sa ma loghez nu pot, caci imi si da eroarea asta.. mentionez ca nici Mail, Weather, Installer nu functioneaza, respectiv nu se updateaza… eu nu i-am facut nici o modificare din datele anterioare cand am intrat…

- la sfarsitul unui apel, am dat sa inchid conversatia, apasand tasta revolutionara rosie - End Call, care ia de unde nu-i smile)... partea amuzanta nu este ca lipsea practic butonul ci faptul ca exista spatiul unde era butonul (ca si cum ai scoate o tasta din tastatura, ramane locul lipsa..) asa si aici, un loc gol…

- alta buba, este semnalul de cacao pe care il are.. in mijlocul la Mall Vitan si nu numai, el isi pierde semnalul si nu e de parca as fii pe Sun Tell sau mai stiu io ce retea.. sunt pe Orange…

- cand duc telefonul la ureche sa vorbesc, lucru care ma fascinat pana acum este senzorul de proximitate built in pe care il are… eh, uite cum ma trezesc vorbind la telefon si ba se pune pe mute, ori pe speaker, ori pur si simplu se inchide conversatia, apasand probabil din greseala cu obrazul.. nu fiti tentati sa credeti ca vorbesc la el de la juma de metru ca sa vada tara intreaga ce telefon jmecher am eu pentru ca nu este cazul..

- tot in cadrul convorbirilor, se aud intreruperi.. se pierde receptia.. am crezut initial ca nu este de la mine, dar se intampla cu tot mai multe persoane, lucru fara precedent pe alte telefoane…

- incheiand, trebuie sa ma iau neaparat de calitatea sunetului, atat in conversatii cat si a playerului.. intr-un topic deschis mai demult am spus ca mi-i s-a parut deranjant mai ales cum se aude bass-ul si nu numai.. stiu ca nu este facut pentru asta mai ales prin speaker, dar chiar si asa, mi se pare sunetul la anumite melodii cu totul execrabil! un fasait de te ia durerile de cap.. mentionez ca am dat rip inclusiv la un CD original de muzica, pentru a elimina astfel calitatea poate mai proasta a mp3-ului.. ambele melodii (originala rip-uita de mine la calitate maxima si mp3) se auzeau aprox. la fel de prost…

stiu ca majoritatea problemelor enumerate sunt mai putin rezolvabile ca altele, dar v-as fii recunoscator sa-mi dati un sfat macar in privinta WiFi-ului.. Dispun de versiunea 1.1.4 si din nou spun ca nu i-am adus nici o modificare, cel putin din cate imi aduc eu aminte, pur si simplu nu intra pe net (desi detecteaza retelele si imi atribuie IP).. vreo configuratie, ceva?
cei mai simpatici dintre voi care-mi sugerati sa iau vreun update de prin Installer, tineti minte ca nu pot sa ma conectez!!! raspberry

cu stima si respect, va multumesc! smile

[ Modificat: 05 Iunie 2008 11:06 PM de Sergioo ]
 Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

cu ce ai deblocat? baga un restore si incearca cu alta metoda. sigur vreo aplicatie a stricat tot pe acolo

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.10.05

Cu ce metoda a fost deblocat ? Si inca ceva de urmarit , cind il incarci se incalzeste destul de tare incit sa simti ?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
sorin - 06 Iunie 2008 03:34 AM

Cu ce metoda a fost deblocat ? Si inca ceva de urmarit , cind il incarci se incalzeste destul de tare incit sa simti ?

Al meu se incalzeste la incarcare…! Care e chestia?

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 01.04.08

Al meu se incalzeste la utilizare in Wifi intensa.

Sergioo>> Pentru problema ta, daca iti este convenabil, iti recomand un restore. Foloseste iLiberty+ pentru deblocare. Nu uita sa dai un refresh in tabul de sus “Advanced”, ca sa poti pune si Installer-ul. Bifezi Unlock, Activate, Jailbreak iar din Advanced selectezi la Local Payloads (jos) doar Installer. BSD mai bine il instalezi din Installer.

Atentie! Vezi ca este un fix pentru Telefon, Wifi si Bluetooth. Eu nu am avut nevoie sa il folosesc niciodata. Nu ar trebui nici tu..

Spor!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08
sorin - 06 Iunie 2008 03:34 AM

am fost plecat intr-o excursie si dupa vreo 5-6 ore de uitat la filme iPhone, puteam face un ou prajit pe el
daca stau 1-2 pe wi-fi iPhonul frige.
la incarcat orice telefon se incalzeste, mai ales la iPhone care are carcasa de alumiu si se simte mai bine
sincer sa fiu nu cred ca are vreo treaba incinsul carcasei cu problemele lui sergio

eu zic asa:
trage-ti alt kitt de restore (114) si fa unlock cu iPlus2.0b
dupa ce ai facut toate astea incearca sa intrii pe wi-fi
SI NU MAI INSTALA TOATE PORCARIILE LOL

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

cu intarziere raspund si eu…
domne, Unlock-ul a fost facut de cand l-am cumparat.. mi l-au adus in stare complet functionabila..
incalzitul, chiar nu am avut probleme pana acum, adik mai in fiecare zi ma uit la un film pe el si nu pot sa zic ca am simtit mare lucru… intr-adevar, am stat la un moment dat in timp vreo 2 ore pe wifi si se incinsese usor, dar era si perfect normal…
cat despre restore, in ultima instanta, probabil asta trebuie facut, dar alta varianta nu mai e? de instalat pe el, am decat strictul necesar.. nu bag prostii, nici macar Sunboard sau Customize nu am.. daor patch-uri de mesaje, calls, pdf viewer, chestii marunte..

banuiesc ca daca ii dau restore, trebuie sa-i si dau unlock eu, nu? adik el cum v-am zis a venit gata deblocat, dand restore se sterge tot si sa-l fac singur de la 0?
pana la urma care e cel mai bun mod de a face asta pe Mac si cum? smile
multzam’ mult!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

mentionez inca o data ca telefonul nu are nimic neinregula cu el, adik functioneste meserias smile ma rog, mai putin nebuniile pe care vi-i le-am insirat dar nu cred ca sunt prea rezolvabile..
adik restoru’ asta si deblocarea pare bataie cam mare de cap si nici ca am foarte mult timp la dispozitie sa stau sa mai invat si asta acum.. pare cam drastic doar pentru o problema de wifi…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

pe Mac poti debloca cu asta http://www.drakenza.com/iDemocracy_3.html

pana acum am deblocat cu tot ce se putea. cele mai bune rezultate au fost cu iDemocracy 3

sau mai stai si tu 4 zile si asteapta 2.0

[ Modificat: 06 Iunie 2008 08:08 PM de victorcampeanu ]

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

domne, m-am gasit astazi printr-un mc’ si am dat la noroc un nou connect prin WiFi si ia ca sa vezi.. acum merge.. a rulat fara nici o problema… in alte locatii mi-a aratat si pagina de login a locului in care ma aflam si in mare parte si-a revenit… go figure..
totodata, mi-au aparut cateva update-uri la installer, unul din ele fiind la Sketches (amuzanta aplicatie) i-am dat update si l-a uitat dumnezeu asa pe la vreo 20% neintamplandu-se nimic… daca apasam Home Button intra pe desktop, dar daca intram din nou in Installer tot acolo era si nu puteam sa-i fac nimic.. am incercat sa ma deconectez de la retea si sa ma conectez la loc, dar nu puteam sa-i fac nimic :| ce se poate face in astfel de situatii?

va multumesc inca o data pentru sfaturi si zic sarumana ca na’ trebuit sa dau restore smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

si cu ce faci tu unlock la 2.0 ?pwned ? rolleyes

Semnătură 

iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Sergioo - 07 Iunie 2008 12:54 AM

deconectez de la retea si sa ma conectez la loc, dar nu puteam sa-i fac nimic :| ce se poate face in astfel de situatii?

va multumesc inca o data pentru sfaturi si zic sarumana ca na’ trebuit sa dau restore smile

te deconectezi de la wi-fi si intrii in installer, dupa care o sa primesti un mesaj “package download failed” (parca asta era LOL )
dupa care intrii si dai ON la wi-fi si intrii iar in installer

bafta !

Semnătură 

iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member

@virus_luci: poi asta-i facusem si io, adik printre toate nebuniile si dupa ce am dat off, am intrat in installer, activa fiind inca fereastra de download (stii ca se creaza vignieta aia intrevazandu-se si celelalte aplicatii) iar pe dedesubt imi apare mesajul cu “cannot connect to Edge”, si urmatorul fiind probabil ala cu serveru’.. faza e ca fiind “pe dedesubt”, nu puteam sa-l accesez smile si ramanea asa.. pana la urma i-am dat un restart si am scapat de problema, dar altfel nu se poate? smile

Semnătură