cum orice lucru bun nu dureaza mult, iata ca au inceput sa-mi apara si mie probleme..
- WiFi-ul a picat, respectiv primesc in permanenta “Safari can’t open the page because it can’t find the server”, sau host care-o fii… mentionez ca am incercat sa ma conectez dintr-o gramada de locuri publice cu WiFi in care am mai fost, respectiv Mc’Donalds (2 restaurante), o Pizza Hut, in Crown Plaza, Peugeot Service si alte locatii… imi detecteaza reteaua locala si free si o selectez, unele imi dau IP, altele nu si… cucu.. in Mc’, nici macar sa ma loghez nu pot, caci imi si da eroarea asta.. mentionez ca nici Mail, Weather, Installer nu functioneaza, respectiv nu se updateaza… eu nu i-am facut nici o modificare din datele anterioare cand am intrat…
- la sfarsitul unui apel, am dat sa inchid conversatia, apasand tasta revolutionara rosie - End Call, care ia de unde nu-i
)... partea amuzanta nu este ca lipsea practic butonul ci faptul ca exista spatiul unde era butonul (ca si cum ai scoate o tasta din tastatura, ramane locul lipsa..) asa si aici, un loc gol…
- alta buba, este semnalul de cacao pe care il are.. in mijlocul la Mall Vitan si nu numai, el isi pierde semnalul si nu e de parca as fii pe Sun Tell sau mai stiu io ce retea.. sunt pe Orange…
- cand duc telefonul la ureche sa vorbesc, lucru care ma fascinat pana acum este senzorul de proximitate built in pe care il are… eh, uite cum ma trezesc vorbind la telefon si ba se pune pe mute, ori pe speaker, ori pur si simplu se inchide conversatia, apasand probabil din greseala cu obrazul.. nu fiti tentati sa credeti ca vorbesc la el de la juma de metru ca sa vada tara intreaga ce telefon jmecher am eu pentru ca nu este cazul..
- tot in cadrul convorbirilor, se aud intreruperi.. se pierde receptia.. am crezut initial ca nu este de la mine, dar se intampla cu tot mai multe persoane, lucru fara precedent pe alte telefoane…
- incheiand, trebuie sa ma iau neaparat de calitatea sunetului, atat in conversatii cat si a playerului.. intr-un topic deschis mai demult am spus ca mi-i s-a parut deranjant mai ales cum se aude bass-ul si nu numai.. stiu ca nu este facut pentru asta mai ales prin speaker, dar chiar si asa, mi se pare sunetul la anumite melodii cu totul execrabil! un fasait de te ia durerile de cap.. mentionez ca am dat rip inclusiv la un CD original de muzica, pentru a elimina astfel calitatea poate mai proasta a mp3-ului.. ambele melodii (originala rip-uita de mine la calitate maxima si mp3) se auzeau aprox. la fel de prost…
stiu ca majoritatea problemelor enumerate sunt mai putin rezolvabile ca altele, dar v-as fii recunoscator sa-mi dati un sfat macar in privinta WiFi-ului.. Dispun de versiunea 1.1.4 si din nou spun ca nu i-am adus nici o modificare, cel putin din cate imi aduc eu aminte, pur si simplu nu intra pe net (desi detecteaza retelele si imi atribuie IP).. vreo configuratie, ceva?
cei mai simpatici dintre voi care-mi sugerati sa iau vreun update de prin Installer, tineti minte ca nu pot sa ma conectez!!! ![]()
cu stima si respect, va multumesc!