Problema iPhone
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Buzău
Macuser din: 05.06.08

Am si eu o problema cu telefonul meu iPhone. Dupa ce termin un apel cu cineva, dar nu totdeauna, se blocheaza telefonul, si tot ceea ce pot sa ii fac este doar sa ii dau restart. Any advices? am dat restore de 3 ori si am deblocat cu ziphone si cu ala se bloca de fiecare data. De cand am folosit iplus 2.0b parca nu se mai blocheaza chiar asa des.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

ce mai ai instalat pe langa? de obicei aplicatiile prost scrise duc la asa ceva

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie

sincer am ceva aplicatii bagate in el; sa le enumar: MxTube, IMGSaver, Labyrinth, Search, CameraPro, Videorecorder, iLog, iCube, BossPrefs, Domino, iFartz, TicTacToe, PhotoDial, Categories, Maps Offline, Convert, Insomnia, SMBPrefs, Customize 2.0, Terminat vt, iPhysics. Ceva idei? ii mai dau un restore? si bag numai programele principale si sa vad daca mai face asa?

[ Modificat: 06 Iunie 2008 05:19 AM de valentinc ]

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 01.04.08

Incearca si asa… Apoi instalezi pe rand cate o aplicatie si testezi. Asa afli de unde este problema. Nu pune muzica si pozele pe el pana nu identifici programul care “agata”. Este posibil sa mai trebuiasca un restore si e pacat de timpul pierdut.

Bafta!

PS - Mie BossPref ala nu imi suna bine (nu l-am testat). Apoi, nu mai pune si Customize si SMBPref, ori una, ori alta.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie

http://www.installerapps.com/2008/02/04/bossprefs/ uite ce face bossprefs, numai ca la mine avea mai multe optiuni, de inchidere edge, ssh, wifi..etc. Oricum prima data nu mai bag nicio aplicatie. Il las simplu sa vad care este problema. multumesc pt sfaturi

[ Modificat: 06 Iunie 2008 01:00 PM de valentinc ]

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 01.04.08

Deblocheaza cu iLibery+, nu folosi ZiPhone

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07
merlin2578 - 06 Iunie 2008 12:45 PM

PS - Mie BossPref ala nu imi suna bine (nu l-am testat). Apoi, nu mai pune si Customize si SMBPref, ori una, ori alta.

Am eu instalat de foarte multa vreme BossPref il folosesc cu succese nebanuite si nu am nici o problema cu aifonu.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Confirm. BossPrefs e făcută bine. O parte din celelalte sînt inofensive (iFartz, Domino). Ce nu-mi inspiră mie încredere sînt Insomnia, Categories, Customize. În această ordine.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”