1 din 2
1
Monitor Wide - Apple Cinema vs. Fujitsu
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Vreau sa achizitionez un monitor wide screen de ceva vreme (LCD-ul meu de 15 nu ma mai satisface), si cu toate ca mi-as dori un ACD… e prea scump pentru bugetul si nevoile mele. Asa ca am gasit niste alternative pe emag.ro, dintre care asta. Mi se pare un monitor bunicel, si destul de mare pentru ce am eu nevoie.

Ce ziceti ? Merita incercat (cumparat) ?

Eu, unul, l-as lua imediat ce as dispune de bani.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pai aia trei oameni zic ca-i bun, iar pretul e excelent (chiar dubios de mic…).
Eu nu pot sa-ti zic decat ca ADC de 20’ rocks; dar e si de 3 ori mai scump.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Am avut ocazia sa ma joc cu un monitor de-asta si cred ca e o alegere buna mai ales in prisma pretului dar nu numai, are culori super si si timpul de raspuns e bun asa ca daca te hotaresti sa-l achizitionezi , iti urez sa-l folosesti cu placere, apropo vezi ca se gaseste si la Media Galaxy si la Carrefour, vezi poate il prinzi la o oferta.

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Eu te-as sfatui sa-ti iei Mini-ul cu tine si sa mergi intr-un magazin care vinde acel monitor, pentru a-l proba.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

De ce sa iau mini cu mine ? Crezi ca nu ar fi compatibil ?

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

U never know… smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pai si cum dracu ma duc eu la aia la eMag sa probez…
ca mi-l dau sigilat. Cum mi-au dat si Mac Mini dealtfel.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Eu unul nu mi-as lua niciodata un monitor fara sa-l probez. Daca as fi in USA, nu m-ar durea capul, pentru ca acolo majoritatea magazinelor te lasa sa inapoiezi produsul intr-un termen de 10-20-30 de zile, fara sa te intrebe nimic, si iti dau banii inapoi. Dar la noi… la un monitor e bine sa verifici pe viu cum se vede, pentru ca poate avea diverse inconveniente care nu pot fi clasificate ca defecte, prin urmare magazinul nu prea ti-l primeste inapoi.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Adevarul e ca nici eu nu mi-as lua fara sa probez..

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Tudor - 13 Martie 2006 04:38 AM

poate avea diverse inconveniente care nu pot fi clasificate ca defecte

Cum ar fi pixeli morti care sunt sub numarul peste care poti cere schimbarea lui. Mai ales la monitoare ieftine (deci care pot fi din loturi cu probleme).
Eu mi-am probat ADCul “din toate pozitiile”, cum zicea un mare om acum niste ani…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Si eu la fel, am mers la dealer cu un CD pe care pusesem un programel care testa ecranul pt. a depista pixelii morti.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

hehe… vreau si eu programul ala :D

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

http://www.versiontracker.com/php/search.php?mode=basic&action=search&str=dead+pixel&plt;&91;&93;=macosx&x=0&y=0

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator

Exact. Pe primul din lista l-am avut si eu.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05
AlexBuga - 13 Martie 2006 04:04 AM

Pai si cum dracu ma duc eu la aia la eMag sa probez…
ca mi-l dau sigilat.

Au un atelier de service, alaturi de biroul in care factureaza, unde-l probeaza. Am luat un LCD Philips de la ei in decembrie si asa s-a intamplat.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05
AlexBuga - 13 Martie 2006 03:11 AM

De ce sa iau mini cu mine ? Crezi ca nu ar fi compatibil ?

E cunoscută problema (şi am văzut-o pe viu) că unele MacMini au probleme cu unele monitoare VGA. Probabil că semnalul din MacMini e prea slab. La monitoare mai ţepene nu-i problemă; la unele mai slabe se vede întunecat (pentru CRT-uri) şi cu tremurici (pentru LCD-uri). Şi ce e mai rău, tremuriciul la LCD-uri poate să nu apară decât după câteva ore de folosire (aşa am păţit-o eu).

1 din 2
1