voi chiar aveti nevoie de accesat computere la distanta?...
Eu personal da pentru ca-mi e greu sa-mi car fisierele cu mine la munca si sa fac “mici modificari”. Prefer sa le am acasa sa fac modificarile acolo si sa nu ma frece nimeni la icre ca ce e cu astea la munca s.a.m.d. E mai usor sa las in bara sau sa schimb spatiul de lucru cand observ pe cineva ca se apropie de mine decar sa inchid fisierul indd/ps/ill si sa-l mai si salvez.
E ceva mai comod pe moment, dar se va duce si asta de rapa cand o sa se apuce sa-mi inchida porturile. Va trebui sa gasesc o alta solutie.
un server ftp, un hard extern…
cum adica, las usa deschisa si zic ca de ce intra lumea in casa?!...
la asta o sa recurg cat de curand. partea proasta este ca nu o sa mai vad computerele din VPN (sunt mai multe inclusiv in cluj) inclusiv un server de documente. oi vedea cum o scot la capat.
nu las usa deschisa pentru ca exista totusi o parola, deci sa spunem ca e intrare prin efractie
daca a putea face cineva un ghid pentru router si setari leo si tiger cu SSH sau VPN sau cum o fi pentru o bloca toate intrarile piratilor ar fi frumos
E complicat ca n-am teava si echipament de VPN asta-i problema setarile cred ca se gasesc peste tot pe net. Incearca un Google.
sau macar un ghid facut de cineva patit cu ce porturi si ce setari sa facem in mac (firewall, sharing, forwarding etc..) pentru a bloca orice fel de intrare neautorizata.
cum adica, las usa deschisa si zic ca de ce intra lumea in casa?!...
Poate că sunt off topic. Dar tu dacă ai găsi o ușă deshisă la o casă străină, a-i intra?
Și mă rog ce ai avea, ca trăcător, să cauți în acea casă dacă nu e a ta, atâta vreme cât nu ești invitat în ea.
Eu cred că e chestie de bun simț, nu?