Eu folosesc iGlassSoL.
Ma incanta ce e drept cea prezentata de Huk dar nu o gasesc in Customize cand caut temele. Gasesc varianta PlainJain, nu si pe cea PlainJainDim (am vazut screenshot-uri pe net). Mi se pare foarte ok. Solutii?
PlainJainDim. E pro, fara culori aberante, pusa peste un background care inseamna ceva ii da ifonului un plus… e o carte de vizita de la distanta.
P.S. Evident, fara nume sub icoane sau in dock.
am avut=o si eu mai demult…dar nu imi place…si stii de ce nu imi place? pt ca multe din aplicatiile mele nu au icoana facuta special pt tema asta…marea majoritate apar semitransparente,...dar unele au icoana lor…si se vede ciudat
plus ca backgroundul temei e o porcarie…eu l-am schimbat si am pus una cu marul apple f tare…care face parte dintr-un pack de wallpaperuri care avea in jur de 2,5 mega…l-am selectat pe asta care e super frumos…dupa care am dezinstalat packul ca sa nu raman fara spatiu…si totusi wall pe care eu il alesesem a ramas…desi packul l-am dezinstalat…partea proasta e ca daca pun acum un alt wallpaper , il pierd pe asta:)
legat de spatiu…instalez…si cand raman fara spatiu…ma anunta si cand vreau sa instalez inca un program…se dl jumate dupa care se opreste…imi apare icoana dar programul nu functioneaza
Mie-mi place si Phiberglass si PlainJainDim. Fireste, e o chestiune de gust, adica subiectiva. Mai folosesc Litho, Aqwoah si Leaf.
Cat despre spatiu: instaleaza-ti BossTool si da un relocate la font-uri. O sa te trezesti cu o suta si ceva de mega liberi, ceea ce, zic eu, e arhi-suficient.