sincronizare cu alt itunes ?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 19.01.07

salut , am reinstalat sistemul de operare [ win ...] si am pierdut itunes-ul cu care aveam sincronizat iphone-ul . acum vreau sa ma sincronizez cu itunes-ul pe care il am pe osx [ am un MBP - cu osx+win xp - prin bootcamp ], numai ca imi este teama ca daca il las sa se sincronizeze cu asta de pe mac - sa nu-mi blocheze telefonul . am incercat sa ii dau “manage manual” dar tot vrea sa se sincronizeze - si ma avertizeaza ca imi sterge tot de pe el [ daca imi sterge muzica, fotografiile samd - nu e o tragedie ...dar nu vreau sa raman cu tel blocat ]
as vrea sa stiu ce se intampla daca il sincronizez cu noul itunes de pe osx - varianta cea mai peseimista posibila smile

am cautat in mesajele vechi dar nu am gasit ceva care sa ma lamureasca .

Semnătură 

MBP+24"lg
iphone 2g, 3g, 4
ipods - multe ...

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

NU se intampla nimic
NU-i dai “update” (la iPhone) si e totul bine
In schimb o sa-ti stearga playlisturile din iPhone(adica muzica) si pozele (din Photo Library)

hai calmeaza-te ... take a breath

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 02.07.06
virus_luci - 09 Iunie 2008 06:19 PM

NU se intampla nimic
NU-i dai “update” (la iPhone) si e totul bine
In schimb o sa-ti stearga playlisturile din iPhone(adica muzica) si pozele (din Photo Library)

hai calmeaza-te ... take a breath

subscriu wink

Semnătură 

I’m new here, please be nice.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 11.10.05

poti incerca cu Misu, in cazul in care rulezi Leopard

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 19.01.07

inspir, expir ....
multumesc

Semnătură 

MBP+24"lg
iphone 2g, 3g, 4
ipods - multe ...

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 30.10.07

Am si eu o problema similara, imi permit sa o scriu in acelasi topic ca sa nu mai deschid subiect nou.

Am un iPhone pe care am vreo 1000 de poze. Pana acum conectam aparatul via USB si vedeam directorul cu poze ca un drive USB. Totul era ok, puteam sa imi copiez pozele pe calculator (PC) fara probleme. Azi a fost un eveniment si am facut vreo 500 de poze. Problema e ca la conectare windows-ul nu mai vrea sa recunoasca aparatul ca un drive USB.

Imi spuneti va rog ce trebuie sa fac ca sa pot copia pozele in PC ? Am instalat iTunes si m-am trezit ca la sincronizare mi-a dublat pozele pe iPhone. Cum fac sa le copiez din iPhone in PC ??

multumesc

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.04.08

http://code.google.com/p/iphonebrowser/downloads/list
cu programul asta poti accesa iphone-ul si toate fisierele de pe el.
note: trebuie sa fii jailbroken si in plus, sa instalezi pe iphone din installer (de la utilities sau unlocking parca) iBrick/Ziphone fix ca sa-l vada PC-ul.
vezi doar sa nu te apuci sa stergi fisierele sistemului :D

Semnătură 

MBP 2,2 15-inch
Iphone 1.1.3 8Gb

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08
radug - 13 Iunie 2008 10:18 PM

http://code.google.com/p/iphonebrowser/downloads/list
cu programul asta poti accesa iphone-ul si toate fisierele de pe el.
note: trebuie sa fii jailbroken si in plus, sa instalezi pe iphone din installer (de la utilities sau unlocking parca) iBrick/Ziphone fix ca sa-l vada PC-ul.
vezi doar sa nu te apuci sa stergi fisierele sistemului :D

intr-adevar poti accesa tot dupa el ... dar pozele le poti lua direct din el ... ti-l detecteaza in My Computer/Finder

in legatura cu instalatul a nu stiu ce aplicatii ca sa-ti mearga programul, vorbesti prostii !
trebuie sa instalezi programul si atat ...
mi se pare ca programul asta nu merge pe Mac ...

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.04.08

virus_luci, citeste atent inainte sa postezi. omul a specificat clar ca wingozul NU mai detecteaza iphone-ul ca hard usb.
cat despre aplicatii, documenteaza-te inainte sa vorbesti :
iphoneBrowser este un program pentru Windows exclusiv,deci evident nu merge sub os x. ca acest program sa vada partitia sistemului iphone (banuiesc ca nu stiai ca iphone-ul are mai multe partitii) este nevoie ca telefonul sa fie jailbroken si ,depinzand de metoda folosita la jailbreak, sa instaleze sau nu acel fix. cum majoritatea iphone-urilor au fost deblocate cu ziphone/ibrickr e nevoie de acest fix, altfel iti va da eroarea ca nu esti jailbroken.

si vorbeste frumos, ca nu toti suntem n00bs.

Semnătură 

MBP 2,2 15-inch
Iphone 1.1.3 8Gb