8 din 24
8
iPhone 3G
  [ Ignoră ]   [ # 106 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

In primul rand, un telefon elegant/fitos bine facut e foarte functional; uite iphone-ul, repet e un telefon foarte bun, cu care nu am avut probleme; si sunt si la alte firme telefoane elegant si bune
Mutu avea sau are un Vertu, alea sunt altceva, alea sunt bijuterii dea’ dreptu’. Sunt adresate oamenilor care nu mai au ce face cu banii

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 107 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

La asta ma gandeam si eu…

Cu carcasa lui de plastic si preturile astea mici iPhone o sa schimbe multe in domeniul telefoniei. Practic simt cum Steve ni-l baga pe gat! smile

[ Ignoră ]   [ # 108 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

hai la iPhone, 3 la 10 mii, 3 la 10 mii !!!

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 109 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Tocmai asta e, ca nu prea il baga pe gat, se merge pe bine cunoscuta politica Apple, nu te vrem noi client, tu ne vrei produsele, noi iti facem un serviciu de fapt ca iti luam banii; si daca treaba asta merge cu OS-ul , pe piata GSM in nici un caz.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 110 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.12.07

o sa se poata cumpara si “la liber” ?

Semnătură 

Cats can hear ultrasound

[ Ignoră ]   [ # 111 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05

mda ..dupa 6 ani de cnx/voda…mi-e cam greu sa-mi schimb numarul doar de dragul lui..sper sa vina si niste “oferte” la liber :>

[ Ignoră ]   [ # 112 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Luton, Uk
Macuser din: 05.04.07

dupa cum am scris mai inainte a aparut deja iphone free la abonamentele de 45 si 75 lire si iphone cu 99 lire la abonamentele de 30 si 35 lire. iar “la liber” o sa apara in scurt timp dar inca nu sunt puse detaliile cica “coming soon”

[ Ignoră ]   [ # 113 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Eu ma bazez pe asta:
http://www.zf.ro/articol_158097/portabilitatea_numerelor_de_telefon__din_octombrie.html

[ Ignoră ]   [ # 114 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 11.12.07
justme2312 - 10 Iunie 2008 03:58 PM

dupa cum am scris mai inainte a aparut deja iphone free la abonamentele de 45 si 75 lire si iphone cu 99 lire la abonamentele de 30 si 35 lire. iar “la liber” o sa apara in scurt timp dar inca nu sunt puse detaliile cica “coming soon”

Cred ca la noi va fi alta politica.

Semnătură 

Cats can hear ultrasound

[ Ignoră ]   [ # 115 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05
gorrocs - 10 Iunie 2008 04:00 PM

Eu ma bazez pe asta:
http://www.zf.ro/articol_158097/portabilitatea_numerelor_de_telefon__din_octombrie.html

uuuu that’s hawt !

[ Ignoră ]   [ # 116 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 30.11.07

Parere mea e ca trebuie sa vedem si lucrurile pozitive cei care nu si-au luat iPhone au avut si un motiv financiar ma refer in special la macuseri nu cred sa nu isi fi dorit iar acum prin noua versiunea care este mai ieftina vor putea sa aiba acces la el . La fel frustrari au fost si la prima ieftinire daca va amintiti din partea celor care au platit o suma mai mare . Cat despre ce va face orange vom vedea . Parca nu imi vine sa cred ca se va vinde numai cu activare si abonament. Orisicum ideea pe care o expun alti colegi de forum ca nu ar avea nevoie de anumite facilitati si automat nu e bine ca s-au introdus nu e chiar ok ..la fel cum anumiti useri nu au nevoie alti useri le-au asteptat de mult si astfel toata lumea este fericita.

Numai bine ...

[ Modificat: 10 Iunie 2008 04:49 PM de costel81 ]
 Semnătură 

MacBook

[ Ignoră ]   [ # 117 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

Ma asteptam la mai mult din partea iPhone 2, sa arate mai bine sa-i imbunatateasca designul (aici oricum treaba e subiectiva fiind vorba de gusturi).
Firmware 2.0 aici e alta treaba, aici chiar au adus lucruri noi din punctul meu de vedere. La calculator puteau sa implementeze si un convertor universal… da asta e treaba lor.
MobileMe mi se pare super tare desi as fi preferat iMe in loc.
De 3G-mi pare rau ca nu o sa am prea curand pe iPhone pentru ca momentan raman cu asta ca-mi place mai mult decat gen2. Se poate trai si fara GPS, pentru fanii si fanitele GPS… mai tineti minte hartiile alea colorate de format A0 sau mai mare? se numesc harti si e mult mai placut sa citesti o harta decat sa ma plimbe un cip pe unde vrea el, da e adevarat nu au REAL TIME, dar si tinerea de minte si simtul orientarii trebuie sa se dezvolte cumva nu?
In rest… daca nu merge unlock, aia e ramanem la 113-114, dar cred ca-s slabe sanse sa nu existe unlock. Chiar mi se pare imposibil. Mai ales ca baietii care fac unlock o iau ca pe o problema personala si pana la urma reusesc ei cumva.
Iarasi mi s-au parut destul de interesante 3rd party app`s, treaba cu push pentru avertismentele de chat.
Om trai si om vedea.

P.S. Reclama la iPhone2 mi se pare naspa rau. Mai ales ca 2 gealati aduc in supercutia aia jmechera de aluminiu o…. bucata de plastic ce-i drept cu megatehnologie in ea… da tot naspa e

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 118 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 28.02.06
Koniaku - 10 Iunie 2008 01:46 PM

hmm din cate am citit eu ..ifoanele astea noi nu se vor putea cumpara decat d la att , orange , o2 and so on ...gata cu cumparatul de la apple si “activatul” acasa ...si eu banuiesc ca cel mai ieftin abonament la orange va fi de 40 d euro ..asa ca ..mai bine raman cu SE-ul meu smile

Where to buy:

iPhone will be available in 8GB (black) and 16GB (black or white) models at Apple Retail Stores and AT&T;Stores.

Nu ai citit ce trebuie.

Semnătură 

0% MacBook Pro 17” Unibody 2.66Ghz, 4GB RAM, SSD 256GB Corsair P256
60% Macbook Unibody 2.4GHz
60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB
0% iMac Aluminium 2.4 GHz, 4GB RAM, 150GB WD VelociRaptor
50% iPod Touch 1st gen, 8GB

[ Ignoră ]   [ # 119 ]
Rank
Newbie
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 16.03.08

Ma intreb cu ocazia asta daca se ieftinesc si iPod-urile?. Adica, ..., ce sens mai are sa cumperi un iPod touch daca e mai scump decat un iPhone si are mai putine functii.

[ Ignoră ]   [ # 120 ]
Rank
Newbie
Macuser din: 10.06.08

Bai prieteni,
Voi nu intelegeti esetialul…
Degeaba va bucurati la pretul asta… E o vrajeala desteapta de marketing.
Apple a inteles critica ca a limitat accesul mondial la Iphone… si a decis sa scoata un model nou de Iphone care aparent sa aiba mai putine restrictii si sa fie distribuit worldwide.
DAR!!!

1. NU VEI PUTEA CUMPARA Iphone 2.0 decat daca semnezi un contract cu Orange pe 2 ani cel putin. Nu se va mai activa prin Itunes ci direct in magazin dupa ce faci contractul. Deci nu poti sa il iei pur si simplu de undeva. Daca abonamentul va fi de 30 euro/luna iti mai arde de decodare si sa il folosesti in alte retele???
2. MobileMe este un serviciu de push mail, contacts etc care se plateste. In USA cel mai mic abonament este 20$. La noi cine stie cat va ajunge si daca va ajunge.
3. Aplicatiile third party vor fi pe bani!!! iar alea gratis vor fi de kk ca sunt free, nu? Iar ca sa cumperi din AppStore trebuie ca Apple sa accepte Romania cu plati on-line. Greu de crezut.
4. GPS-ul nu va avea prea curand harti si locatii romanesti… Asa ca e un moft!

Asa ca Iphone-ul pe care il aveti este foarte bun.
Important este daca update-ul la 2.0 al telefoanelor noastre va fi spart. Si asa aplicatiile care merg acum pe 1.4 nu vor mai compatibile.
Deci mai usor cu “chilipirul” Iphone 3G ca are costuri colaterale pe care Apple nu le zice. Si stiu ei de ce!!!

P.S: Oricum lista cu imbunatatiri pe care Iphone 2.0 ar fi putut sa le aiba este mare iar Apple nu atins nici macar 30% din ele.

Semnătură 

iPhone ruined my social life!

8 din 24
8