domne, nu se supara nimeni, adik e un ifon si-si face toti banii, acum la jumate dar nu e tocmai ce ne asteptam, poate unii dintre noi… adik ma gandesc sincer daca ar merita sa-l vand p’asta pentru unul nou… GPSu’ e bazat pe Maps, tot cu conectare la Wi-Fi binenteles, dar spatele e de cacao asa din plastic.. e draguta ideea cu alb, dar tot negru se asorteaza mai bine… respectiv si mai frumos din aluminiu, parerea mea… si inca o chestie negativa pe care nu o cauta nimeni, it’s staring u in the face, este lipsa camerei din fata.. mi se pare o greseala mare… mai ales ca ei gandesc intotdeauna cu un pas inainte.. la viitor, si tot, wifi draci, laci.. video telefonia nu mai e demult un mister…
dar probabil ca vor sa-l vanda si p’asta acuma la juma de glob, ca prin decembrie sa-l lanseze si p’ala cu camera in fata…
pt gps, din cate am citit pe site, se foloseste de 3 tehnologii : cea cu antene telefonice, cea cu bornele wi-fi, si cea cu sateliti. Deci are gps pe satelit, gratis!
http://www.apple.com/iphone/specs.html
- alimentator nou
- geotagging la poze
- SIM Ejector Tool in cutie !!!!!
- iTunes 7.7
- fără suport de limba română
hmm..ma face sa cred ca peste tot se lanseaza pe 11..pt ca si pe apple italia tot la vodafone/tim ma trimite..la fel si in us..at&t;..deci mai avem de asteptat?
pt gps, din cate am citit pe site, se foloseste de 3 tehnologii : cea cu antene telefonice, cea cu bornele wi-fi, si cea cu sateliti. Deci are gps pe satelit, gratis!
Problema e cu hartile: Google nu are in Ro… poate o sa adauge, ca ar fi aiurea altfel.