faza e ca nu mai merge sa scot carcasa alba:((. am invisibleshield pe dedesubt si pur si simplu, am incercat si cu surubelnita, nu mai merge scoasa:(
le: cum as putea sa fac sa nu stric nimic? un help mic?:)
[ Modificat: 11 Iunie 2008 04:28 AM de valentinc ]
Se va putea cumpăra și la liber, chiar dacă pe căi mai… ocolite (dar legale): spre exemplu în Franța vor trebui să vândă și la liber pentru că, din câte știu eu, legea la ei interzice vânzarea doar a terminalelor blocate.
Ma uit acum si eu la keynote si e clar, imi iau unul pe 11 iulie, e generatia pentru care am asteptat, oarecum. E nebunie ce platforma brici a ajuns si chiar nu il iau de moft sau fanboy-ism, are niste aplicatii si functii care pur si simplu se “integreaza” cu nevoile mele zilnice absolut fara egal.
Se va putea cumpăra și la liber, chiar dacă pe căi mai… ocolite (dar legale): spre exemplu în Franța vor trebui să vândă și la liber pentru că, din câte știu eu, legea la ei interzice vânzarea doar a terminalelor blocate.
E imposibil sa ti-l iei din Franta la liber daca nu esti rezident.
Am mai explicat sistemul de cumparare acolo. La versiunea 1 trebuia sa ai asa:
- card de credit emis in Franta
- adresa de rezidenta in Franta, verificata prin posta
- sa astepti cel putin 2 saptamani la adresa de rezidenta ca sa-ti vina prin posta formularul de verificare si codul de deblocare.
In plus, erau deblocate doar pentru operatorii francezi.
iPhone va fi lansat în Austria, Portugalia şi Elveţia pe 11 iulie şi în Franţa pe 17 iulie. Clienţii Orange din Republica Dominicană, Egipt, Iordania, Luxemburg, Belgia, Polonia, România, Slovacia şi din tarile africane vor putea achiziţiona terminalul iPhone în cursul acestui an. Clienţii vor putea să solicite în avans terminalul de pe site-urile locale Orange, dar iPhone va fi disponibil şi în multe dintre cele 6.500 de magazine proprii Orange.
inca nu am incercat ca nu am bagat inca banii pe card, si vreau sa ma uit asa cat de cat pe net sa nu fie vreo teapa ceva cu international orders asta:)
Se pare ca daca nu activezi in 30 de zile va trebui sa platesti ceva bani. Deci se pare ca nenea Steve vrea sa suga niste bani de la cei care il vor unlocked. Eu zic tot la pretul vechi(400$-500$) vom lua iphoane.