12 din 24
12
iPhone 3G
  [ Ignoră ]   [ # 166 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 06.03.07

Nu cred ca abonamentul la orange pt el va fi foarte scump. La vodafone internetul pe mobil e parca sub 5 euro, deci si orange trebuie sa se alinieze. Vor face si chestia cu pre-comanda, deci sunt destul de disperati sa nu piarda din clienti.

Semnătură 

iPod shuffle 1 GB 3rd gen
iPod nano 2nd gen 8 GB
iPod video 60 GB

[ Ignoră ]   [ # 167 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
utzu - 11 Iunie 2008 05:48 PM

Nu cred ca abonamentul la orange pt el va fi foarte scump. La vodafone internetul pe mobil e parca sub 5 euro, deci si orange trebuie sa se alinieze. Vor face si chestia cu pre-comanda, deci sunt destul de disperati sa nu piarda din clienti.

In State abonamentul de date pentru Blackberry la tMobile e 10 usd.

Abonamentul pentru iPhone la ATT care include internet + sms nelimitate si minute in retea e 60 usd, cel mai mic.
Nu e vorba neaparat de tariful pentru internet, ci de “abonamentul pentru iPhone”... astfel se recupereaz din pretul ieftin al terminalului.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 168 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

Sa fim intelesi, $60 USD este putin si abonamentul de $10 USD pentru T-Mobile tare ma tem ca e doar pentru e-mail.
De ce e putin $60 USD? Pentru ca e fix atat un abonament de date nelimitat la orice alt carrier printr-un aircard: Sprint, Verizon, Alltel, T-Mobile, AT&T;. Iar acest abonament nelimitat de date de $60 USD NU include decat efectiv internetul. Nu ai voice calling, SMS, multimedia, nimic. Deci ATT nu taxeaza un singur cent peste tariful normal doar ca e vorba de iPhone.

Asadar, dupa cum am mai spus, 60 USD e putin, mai ales cand se ia in considerare faptul ca totusi aici salariul mediu pe familie e 45 de mii de USD pe an.

[ Modificat: 11 Iunie 2008 06:31 PM de fishbone ]

[ Ignoră ]   [ # 169 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 10.06.08

Nu as zice ca diferenta dintre iPhone1 si iPhone2 e monumentala. Sa va spun de ce. Dpdv al partii hardware, are doua chip-uri in plus, unul pentru 3G altul, altul pentru GPS. Ei, bine, eu unul folosesc wifi pentru navigare pe net, email, etc. In keynote se poate observa ca iPhone1 incarca o pagina in 59 de sec prin EDGE, iPhone2 in 21 de sec iar prin wifi pagina se incarca in 11 secunde. Avand in vedere ca hardware-ul pt wifi a ramas neschimbat, pe mine nu m-ar avantaja cu nimic iPhone2. Pe de alta parte, GPS-ul e prin Google maps. Relativ inutil in Romania, pt ca Google maps sunt slabut documentate cand vine vorba de RO. Spatele negru/alb din plastic mie imi pare hidos, nu se compara nici pe departe cu cel de aluminiu. E adevarat, poate datorita celui de plastic as putea avea o acoperire mai buna si o durata a bateriei mai lunga, dar diferenta de life span nu imi pare semnificativa. As fi ce-i drept curios de o chestie pe care o spunea Jobs: “dramatically improved sound” pentru partea de iPod. Ca sa inchei, nu as trece pe iPhone2.

Semnătură 

http://www.iAmDan.net

[ Ignoră ]   [ # 170 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 13.10.05

mi-ar placea sa scoata si un “iPhone Pro”, de aluminiu ca prima generatie, memorie mare (32GB), front-camera pt. videoconferinta, conector de mail pt. LotusNotes, suport de usb-disk (eventual securizat, sa se activeze doar dupa ce butonezi o parola), suport de grupuri in contacts, photobooth mobile, send/recieve date pe bluetooth (contacts/photos/attachments/etc), functii copy/paste… s.a.m.d

...vise, taica smile

back to reality, uitandu-ma la asta nou, singurul lucru dupa care “plang” ar fi suportul de 3G/HSDPA. download-ul de mail si plimbatul pe web prin GPRS-ul de la vodafone e un exercitiu de rabdare… :(
si poate ca o sa mi se umfle un pic o vena cand va aparea un soft bun de navigatie (cu harti de Ro)... raspberry

[ Ignoră ]   [ # 171 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Pentru cei ce pun la indoiala utilitatea GPS -ului din iPhone gindindu-se ca foloseste google maps si cum in partea noastra a lumii asta nu ne ajuta cu nimic , vreu sa le aduc la cunostinta ca deja sistemul Tom Tom functioneaza pe Iphone. Link : http://www.tuaw.com/2008/06/11/tomtom-nav-system-runs-on-the-iphone-already/

[ Ignoră ]   [ # 172 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

GPS nu va fi prin google in romania asta e clar. in bucuresti de exemplu google maps arata doar centura. dar cu siguranta vor fi destule aplicatii care sa foloseasca harti alternative. Plasticul de pe spate poate o fi urat dar e mai usor, permite o receptie mai buna la semnal atat la telefonie cat si wifi. asta e… mai trebuie si compromisuri

[ Ignoră ]   [ # 173 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 10.06.08
sorin - 11 Iunie 2008 08:12 PM

Pentru cei ce pun la indoiala utilitatea GPS -ului din iPhone gindindu-se ca foloseste google maps si cum in partea noastra a lumii asta nu ne ajuta cu nimic , vreu sa le aduc la cunostinta ca deja sistemul Tom Tom functioneaza pe Iphone. Link : http://www.tuaw.com/2008/06/11/tomtom-nav-system-runs-on-the-iphone-already/

Mda. pacat ca Romania nu e inclusa in tarile care beneficiaza de TomTom.
http://www.tomtom.com/

Semnătură 

http://www.iAmDan.net

[ Ignoră ]   [ # 174 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Vedeti ca a aparut Keynote-ul in HD 720p pe site-ul Apple. wink
Din cate stiu, e o premiera.

[ Ignoră ]   [ # 175 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 08.08.06
nevrozel - 11 Iunie 2008 09:56 PM

Vedeti ca a aparut Keynote-ul in HD 720p pe site-ul Apple. wink
Din cate stiu, e o premiera.

Nu e o premiera. Mai sunt acum si pe iTunes, se pot descarca unele keynote-uri din 2007 si 2008.
E amuzant ca in momentul prezentarii hartii cu cele 70 de tari au taiat sunetul, probabil nu aveau drepturile pentru a folosi melodia!

Apple Keynotes in iTunes

[ Modificat: 11 Iunie 2008 10:57 PM de Go2Mars ]
 Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 176 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

@Alexi1982
Este o premiera faptul ca au un keynote pt public in HD.

[ Ignoră ]   [ # 177 ]
RankRankRank
Member

Tin minte ca l-am vazut si in 2007 la fel.

[ Ignoră ]   [ # 178 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 08.08.06

da, la asta am raspuns, nu e o premiera, asa a fost si pentru Macworld 2008.
oricum, nu conteaza, e un detaliu, important e ca e disponibil si in HD wink

Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 179 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Alexi1982 - 11 Iunie 2008 10:58 PM

da, la asta am raspuns, nu e o premiera, asa a fost si pentru Macworld 2008.

In HD 720p? Esti sigur?!

[ Ignoră ]   [ # 180 ]
RankRankRank
Member

There’s only one way to find out wink

12 din 24
12