inca sunt foarte suparat ca tampitii de la Orange Franta il lanseaza pe 17 iulie, nu pe 11 Iulie ca in celelalte 21 de tari! scuza lor (nu apare in nimic in comunicatul de presa) este ca au probleme cu logistica! din cate am mai citit insa, ori mai au multe iPhone 1 pe stoc si pregatesc o oferta acum, ori e din cauza vacantei prelungite pentru 14 iulie, ziua nationala a Frantei. Oricum ar fi eu am bilet pe 16 iulie pt romania… si revin aici in Franta abia in sept
Atunci e nasol caci eu chiar imi frec iPod-ul pe post de hard disk. Nu ca mediu de stocare cat cu Portable Apps si din cand in cand EVE Online rulat direct de pe el ca sa bag training.
Nu poti folosi iPodul Touch sau Iphone-ul ca memorie externa (daca ii faci jailbreak, poti face si asta)
@Altero crezi tu?! Esti rau
In alta ordine de idei, credeati ca price cut-ul a fost obtinut doar prin plasticul ordinar de pe spate? Hai repede cine ghiceste ce lipseste din cutie? Nu, nu e incarcatorul dar pe aproape
Pt. prima data in istoria produselor Apple, pe zi ce trece nu imi mai doresc noua jucarie :(
Si pt. cei care sunt carcotasi ca iPhone 3g nu are video-call… think again!!!
Si sa nu uitam… mult ravnitul sim ejector tool Nici nu stiu cum m-am descurcat fara ea pana acum )