15 din 24
15
iPhone 3G
  [ Ignoră ]   [ # 211 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

Aia deja nu ma mai intereseaza, vroiam sa fiu sigur ca are cipul propriu-zis si ca s-a terminat cu triunghiulari wi-fi si alte “jmecherii”. Ca daca sunt in mijlocul pustietatii si n-am wi-fi si conexiune nimic, stiu totusi unde sunt asumand ca am hartile deja ...

[ Ignoră ]   [ # 212 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Craiova, București, Craiova...
Macuser din: 23.03.07

Dacă ești în mijlocul pustietății nu te bazezi pe iPhone (sau oricare phone) pentru ghidare. smile

Semnătură 

486 dx 60 Mhz 4Mb Ram Dos 6.2 Win 3.11 ...  iMac 27” Core 2 Duo 3,06 Ghz 4Gb Ram OS X Snow Leopard

[ Ignoră ]   [ # 213 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Stiti ce ma intreb eu? Daca o sa aveti iPhone 3G dar nu de la Orange (zic aveti pentru ca e clar ca nu upgradez) cum o sa folositi GPSul? Evident numai in mod unassisted, adica o sa va suga bateria mai mult decat… orice.
Si 2. PUSH. Nu inteleg cu ar functiona. Ca sa stie cui sa pusheze un mail, Apple trebuie sa stie ca . (sau me.com) are telefonul cu numarul 0724123456. Adica prin reteaua GSM pe Edge, GPRS sau 3g, turnu sa-i spuna iFonului vostru sa ia „mesajul uite ăsta”! Cu telefoane „decodate” acasa sau la priceputi, serviciile astea n-o sa functioneze in Romania.

Mai rau, PUSH n-o sa mearga nici pe telefonul meu vechi daca il urc la 2.0 . Si MobileMe in cazul asta va ramane tot .mac pentru ME.

Imi scapa mie ceva de PUSH?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 214 ]
RankRankRank
Member
Jose Rodolfo - 13 Iunie 2008 02:16 AM

Dacă ești în mijlocul pustietății nu te bazezi pe iPhone (sau oricare phone) pentru ghidare. smile

Daca are harti si GPS, de ce nu?

[ Ignoră ]   [ # 215 ]
RankRankRank
Member
Din: Black Mesa
Macuser din: 02.05.08

iPhone 3G doar pare ieftin smile . Citisem daunazi pe tom’s hardware guide ca nu mai merge sa il iei din apple store si jailbreak. De acuma il activezi pe loc. Da asa e…o sa fie un “orange booth”(pentru RO) in apple store smile. Iar cu activarea 3g cica iese mai scump pe aia 2 ani decat 1st gen iPhone. Deci fara abonament pe loc nu mai ia nimeni iPhone 3g. Stiu ca dorea cineva pe forum sa ia iPhone la tot familionu cu 200$ smile ... think again. Stiti cum e vorba aia veche din poporu’ american “always take Steve Jobs words with a pinch of salt”.

Semnătură 

“Every man needs the whorehouse and the inn.”

[ Ignoră ]   [ # 216 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Iar cica la americani, frecventa de 3g suportata de ifon o are doar ATT, destepti astia de la apple… dau in spargareti “altfel”

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 217 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08
companyofheroes - 13 Iunie 2008 04:18 AM

Stiu ca dorea cineva pe forum sa ia iPhone la tot familionu cu 200$ smile ... think again.

eu eram smile si a fost o gluma
singura solutie de a ne procura ifoane la liber este sa le furam de la orange LOL - am eu niste pile la orange poate aflu cand vine transportul smile
facem o gasca noi machiuzerii ? :D
cand ne ducem sa-i praduim de ifoane, ne deghizam in mere . a inteligent plan nu ?

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 218 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 23.03.08

o sa fie mai si aifaun la liber ca nu s tampiti sa piarda utilizatori..o luna de propaganda cu activari si dupa aia ia sa vezi ce vinde gogu de la colt ifaun cu 500 de lei

Semnătură 

[semnatura fara anunturi de vanzare/cumparare]

[ Ignoră ]   [ # 219 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
0vidiu - 13 Iunie 2008 04:48 AM

o sa fie mai si aifaun la liber ca nu s tampiti sa piarda utilizatori..o luna de propaganda cu activari si dupa aia ia sa vezi ce vinde gogu de la colt ifaun cu 500 de lei

LOOL. Un posibil adevăr trist…
Îmi amintesc când începuse ”febra” creditului doar cu buletinul, ce mulți tâmpiți își faceau așa și vindeau produsele la jumătate de preț; aveau oamenii nevoie urgentă de bani… dar nu știau ce comisioane și taxe plătesc ei pentru acordarea unui credit printr-o astfel de metodă.

Se vor găsi gânsaci care să îl cumpere cu 200 euro și să îl vânda cu 300; plătind 2 ani abonamentul lunar.

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 220 ]
RankRankRank
Member
Din: Black Mesa
Macuser din: 02.05.08

Un mic update: se pare ca doar in Italia pana acuma o sa vanda vodafone IT Iphone cu un prepaid card…scoru: 500 euro respectiv 570 euro. Indiferent cum o iei nu mai e asa usoara treaba cu piata neagra cum era cu primul iPhone. Oricum dupa parerea mea deja HTC si Samsung au cam ajuns iPhone-ul.

Semnătură 

“Every man needs the whorehouse and the inn.”

[ Ignoră ]   [ # 221 ]
RankRankRank
Member
huk - 13 Iunie 2008 04:19 AM

Iar cica la americani, frecventa de 3g suportata de ifon o are doar ATT, destepti astia de la apple… dau in spargareti “altfel”

IIRC afaik, frecventa e standard, doar ca marea majoritate a carrier-ilor aici sunt PCS nu GSM. T-Mobile de exemplu e acelasi 3G caci unitatile AT&T;si T-Mobile merg schimbate si merg linistit.

[ Ignoră ]   [ # 222 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08
companyofheroes - 13 Iunie 2008 06:16 AM

Oricum dupa parerea mea deja HTC si Samsung au cam ajuns iPhone-ul.

ce face , samsungu si htc-ul ?
mestere smile nu ai cum sa compari iPhoneul care este un concept cu totul diferit fata de samnsung,htc,nokia si ce mai vrei tu !
si ideea este ca iPhoneul i-a prins si i-a si intrecut pe samsung si htc, nu invers cum ai zis tu ... iPhone a fost lansat acu 10 luni, samsung e pe piata de zeci de ani !
so ? hai sa nu intram in detalii d’astea care ar crea polemici !

PS: sa nu-ti iei iPhone niciodata LOL

[ Modificat: 13 Iunie 2008 01:02 PM de virus_luci ]
 Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 223 ]
RankRankRank
Member
Din: 

iphoneul in italia e logic ca se va vinde si prepay pentru ca acolo 80% au cartele

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 224 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 11.03.08

Eu nu o sa inteleg niciodata o chestie. De ce atunci cand scoate apple un produs nou, toti sar cu gura ca e scump, ca e inutil, ca are functii care nu se pot folosi, sau din contra ca are functii care ii lipsesc? Si daca scoate un samsung sau un HTC sau eu stiu mai cine un telefon identic la functii , toti jurnalistii il ridica in slavi?

Un exemplu : era acu vreo 2 saptamani o video pe un site frantuzesc, cu doi jurnalisti care pusese in avant-premiera mana pe un HTC touch diamond. Si mama mama ce il laudau. Dar ce are telefonul ala? ecran mai mic decat al iphonului,(2,8) interfata vizuala doar la suprafata, daca intri mai mult in el, dai de un amarat de windows mobil(dar jurnalistii respectivi iti scoteau ochii cu vreo 2 widgeturi pe care le avea, cred ca a vb 5 minute de un widget meteo). Are 4 giga memorie interna, si jurnalistii “wow, 4 giga, e o groaza, muzica, filme, etc”. Sa nu mai vb de baterie, de abia tine 3 ore in convorbire normala. Si cu un an inainte cand a iesit iphonul, am citit vreo 5 articole despre el in Franta, nici unu nu il laudau. Toti ziceau “doar 4 giga de memorie? ce faci doar cu atat? Doar 5 ore bateria in convorbire? e o rusine etc etc”

Si am mai vazut acelasi lucru cu macbook air si Lenovo X300. Lenovo e mai scump decat macbook air, un procesor mult mai puturos, baterie care de abia tine 1h30, si toti jurnalistii cand a iesit il comparau cu macbook air(cu toate ca nu fac parte din aceeasi categorie, e mai degraba adversarul la un macbook simplu), si bineinteles, lenovo iesea castigator dupa ei.

Acu nu stiu… ori toata lumea “iubeste”(a se intelege “are interese la…”)microsoft, ori nu mai inteleg.

In fine, ma indepartez de la subiect.

Ce vroiam sa spun, e urmatorul : comparati iphone-ul cu orice alt telefon cu interfata grafica, si iese castigator si la un test de baterie, si de capacitate memorie, etc etc. Nu stiu daca e un domeniu la care sa nu iasa castigator…sau poate da, la videoconferinta(pe care oricum nu o folosesc decat trei-patru persoane).

[ Ignoră ]   [ # 225 ]
RankRankRank
Member
Din: 

luci,iphone-ul nu-i pentru oricine.si cu asta cred ca am zis tot

Semnătură 

15 din 24
15