17 din 24
17
iPhone 3G
  [ Ignoră ]   [ # 241 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06
companyofheroes - 14 Iunie 2008 02:43 AM

PS:(fish)  Sunt pc-uri care costa cat 2 sau kiar 3 mac pro-uri care poti sa zici ca sunt exclusiviste si “a la benz”(fata de care am aceeasi parere de brand over function) , eventual telefoane de lux(pt snobi dar exista si alea) nu neaparat ceva produs de Apple in the sky. Ai dreptate partial cu suportul tehnic si alea alea dar eu tot zic ca mai mult costa brandul ca asa e societatea de azi. Branduri peste branduri ce ofera stabilitate multor oameni superficiali.

Cam asta sustineam si eu

[ Ignoră ]   [ # 242 ]
Rank
Newbie
Din: Oradea
Macuser din: 19.11.07

GPS pe iPhone.
Ei bine, se pare ca nu ne vom bucura de navigatie GPS prin iPhone si un soft specializat. Cel putin nu asa de simplu cum ne-am fi crezut.
In licenta SDK 2.0 este o fraza care scrie ca “Nu pot fi produse aplicatii care .....” ... dar mai bine cititi si voi textul din poza atasata, poate ca nu este ceea ce am inteles eu.
Acuma inteleg de ce nu au anuntat producatorii de harti si softuri de ghidare prin GPS cu au totul la indemana, chiar daca unii (producatorii Tom-Tom si iGO) au deja totul pregatit.
Apple? Ei au gasit o alta vaca de muls (pe langa retelele de telefonie mobila), si din punctu de vedere al bussinesului le inteleg perfect.

Eu? Pai, cand s-a anuntat ca in RO iPhone-ul va fi adus in exclusivitate de catre Orange, a doua zi mi-am cumparat un Nokia E51. Maine cred ca ma duc sa-mi cumpar un “HP TravelMate” cu iGO. Asa ca pentru urmatoarele 2-3 ani nici nu ma mai intereseaza iPhone-ul.

[ Ignoră ]   [ # 243 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

super…
fiecare e liber sa ia ce vrea, nu?
smile

[ Ignoră ]   [ # 244 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Ai putea sa iti iei un iPhone 3G si sa il deblochezi sa mearga si cu Vodafone. Eu asta astept…...sa il ia lumea sa il deblocheze, si cand e totu gata imi iau si eu unu. Pana atunci iPhone 1 e prea jmeker. Si oricum singuru motiv pt care imi iau iPhone 3G este pt 3G sa mearga mai bine transferu si cand nu am Wi-Fi. Aaaaaa da…...si pt AppStore. Oricum toate aplicatiile care le am pe iPhone le-am luat cu Licentza asa ca bia astept Enigma…...arata prea belea…..sper sa nu fie probleme cu cumparatu de pe AppStore. O sa vedem. Bafta!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 245 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.05.08

Salut…

Vreau sa cumpar un iphone 3G…se duce careva in america, sau vine cineva din america in perioada iulie august sa imi cumpere unul?
Exista cumva un topic special pentru achizitionari iphone?

Daca vrea cineva sa ma ajute, anuntati-ma.

Semnătură 

sinusoid, the dj.

[ Ignoră ]   [ # 246 ]
Rank
Newbie
Chucky - 16 Iunie 2008 10:12 PM

Ai putea sa iti iei un iPhone 3G si sa il deblochezi sa mearga si cu Vodafone. Eu asta astept…...sa il ia lumea sa il deblocheze, si cand e totu gata imi iau si eu unu. Pana atunci iPhone 1 e prea jmeker. Si oricum singuru motiv pt care imi iau iPhone 3G este pt 3G sa mearga mai bine transferu si cand nu am Wi-Fi. Aaaaaa da…...si pt AppStore. Oricum toate aplicatiile care le am pe iPhone le-am luat cu Licentza asa ca bia astept Enigma…...arata prea belea…..sper sa nu fie probleme cu cumparatu de pe AppStore. O sa vedem. Bafta!

Bafta si tie Chucky!
Stii, am trecut pe Mac din cauza sa nu am treaba cu setari, cu registrii, cu driverele, cu virusi, cu incompatibilitati, si cu alte minunatii de acest gen. Si Macul merge minunat, fara sa am probleme. Totul este simplu, eficient, de sine inteles, logic. Nu ma pricep la calculatoare, si nici nu vreau sa ma straduiesc sa o inteleg. Si cu un Mac nici nu e nevoie. Ca sa-mi cumpar iPhone crackuit, ma intorc in era PC-ului, unde trebuie sa ma feresc de multe, si in plus nu pot sa beneficiez de multe servicii, oportunitati cu care vine un iPhone achizitionat si activat legal. Politica actuala a Apple ma exclude (undeva in mod discriminatoriu, dar isi au dreptul sa-si aleaga clientii, nu?) din multimea de potentiali cumparatori. Pe langa ca serviciile lor pe plan local sunt egal cu zero, adica inexistent, lasat la indemana unor mascarici ignoranti si trufasi (scuze Alex! Nu ma refer la tine, tu esti foarte de treaba) nepriceputi si cu mentalitate balcanica, nu sunt in stare sa faca o pagina normala de web. Imi vande iMac fara suport tehnic normal, imi vande iPod fara sa-mi asigure acces la iTunes Store (ia-ti muzica de unde vrei si cum vrei!) imi limiteaza viteza la iDisk, etc. Sa continuu? Nu are rost. Mult paratul Microsoft cu ale lui Windoaze, a facut sistemul de operare si pe limba romanului de cativa ani deja, pe cand Apple? Aaahhh, ca suntem putini? Dar cehii sau ungurii sunt mai multi? Nu prea.
Asa ca nu, nu imi cumpar iPhone, nu pana cand nu pot sa o iau fara obligatii (cu contract de doi ani) si sa o folosesc in orice reteaua vreau eu, fara sa pot accesa AppStore si iTunes Store in mod normal cum face un austriac sau francez. Ca nu ma consider cu nimic mai prejos decat ei. Sunt doar ignorat de catre Apple. Si asta lasa un gust amar.

Bafta!

[ Ignoră ]   [ # 247 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Stiu la ce te referi…...iti dai seama ca si eu mi-as fi dorit un iPhone full functional….fara sa fie crackuit, dar dragostea pt tot ce inseamna Apple nu m-a putut opri din achizitionarea lui. Am vrut musai unu chiar daca a trebuit sa il deblochez….si crede-ma, am grija de el. Toate aplicatiile de pe el le am cu licentza, etc. Cat despre iPhone 3G…..m-am rugat sa vina la Vodafone sa nu trebuiasca sa imi fac abonament la Orange, ca nu vreau. Rugaciuni in zadar. Acum in schimb ma rog sa avem optiunea sa il luam la liber sa pot sa il folosesc la Vodafone fara restrictii….desi nu cred ca o sa fie posibil. Ramane de vazut.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 248 ]
RankRankRank
Member
Arpad - 17 Iunie 2008 01:16 AM

Asa ca nu, nu imi cumpar iPhone, nu pana cand nu pot sa o iau fara obligatii (cu contract de doi ani) si sa o folosesc in orice reteaua vreau eu

Don’t hold your breath.

[ Ignoră ]   [ # 249 ]
Rank
Newbie
fishbone - 17 Iunie 2008 07:43 AM
Arpad - 17 Iunie 2008 01:16 AM

Asa ca nu, nu imi cumpar iPhone, nu pana cand nu pot sa o iau fara obligatii (cu contract de doi ani) si sa o folosesc in orice reteaua vreau eu

Don’t hold your breath.

smile) Yep!

[ Ignoră ]   [ # 250 ]
RankRankRank
Member
Din: Black Mesa
Macuser din: 02.05.08

Ce important e iPhone pt AT&T;care se pare ca subsidiaza telefoanele http://www.tgdaily.com/content/view/38048/118/
Puterea brandului Apple smile .  Parca pare mai mult o comanda a AT&T;decat o initiativa Apple(ma refer la toata istoria iPhone).

Semnătură 

“Every man needs the whorehouse and the inn.”

[ Ignoră ]   [ # 251 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.06.08

Eu din cate stiu nu se va mai vinde fara abonament. Cel putin nu pentru inceput (mai putin Franta, unde legile lor impun vanzarea si telefoanelor fara abonament, dar probabil va fi la un pret extrem :( ). Nu se va mai vinde nici in magazinele on-line (apple-store). Va fi necesara incheierea unui abonament cu provider-ul local, care odata cu abonamentul iti va inmana cheia de activare a telefonului. Eu deja m-am bagat la abonament la one in Austria (echivalentul Orange la ei). Ramane sa vedem cum va fi si la noi..

[ Ignoră ]   [ # 252 ]
RankRankRank
Member

Pe mine prin AT&T;practic ma costa doar $30 in plus abonamentul daca iau iPhone. Transfer de date nelimitat. Practic, la jumatate de pret cat e in mod normal un asa abonament ...

[ Ignoră ]   [ # 253 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
fishbone - 23 Iunie 2008 01:21 AM

Pe mine prin AT&T;practic ma costa doar $30 in plus abonamentul daca iau iPhone. Transfer de date nelimitat. Practic, la jumatate de pret cat e in mod normal un asa abonament ...

Am vrut să fiu și eu AT&T;când am fost în State dar toți amicii și familia urăsc At&t;. Aș fi așteptat o schimbare de când ”au păpat” Cingular-ul, dar tot o politică de rahat au, la fel ca și semnalul în multe zone! ”More bars in more places - At&t;, formerly Cingular” .. my ass !!!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 254 ]
RankRankRank
Member
Din: Black Mesa
Macuser din: 02.05.08

Mai dar voi toti care vorbiti aici vad ca sunteti de prin state, eventual austria… asa e ? Doar din pura curiozitate intreb. Normal ca e usor sa va luati un iPhone ca alt cost are viata de unde postati voi aci pe forum.  Pentru cel care ii e greu sa ia iPhone pentru ca uraste AT&T;. Daca vrea neaparat un iPhone-phone smile sa incerce Samsung Instinct de la Sprint. Nu fac reclama doar o posibila sugestie smile, poate te multumesti cu ala si nici nu vei fi cu AT$T

Semnătură 

“Every man needs the whorehouse and the inn.”

[ Ignoră ]   [ # 255 ]
RankRankRank
Member

Andrei, Cingular practic, s-a intors inapoi la compania mama wink

17 din 24
17