Chucky - 16 Iunie 2008 10:12 PM
Ai putea sa iti iei un iPhone 3G si sa il deblochezi sa mearga si cu Vodafone. Eu asta astept…...sa il ia lumea sa il deblocheze, si cand e totu gata imi iau si eu unu. Pana atunci iPhone 1 e prea jmeker. Si oricum singuru motiv pt care imi iau iPhone 3G este pt 3G sa mearga mai bine transferu si cand nu am Wi-Fi. Aaaaaa da…...si pt AppStore. Oricum toate aplicatiile care le am pe iPhone le-am luat cu Licentza asa ca bia astept Enigma…...arata prea belea…..sper sa nu fie probleme cu cumparatu de pe AppStore. O sa vedem. Bafta!
Bafta si tie Chucky!
Stii, am trecut pe Mac din cauza sa nu am treaba cu setari, cu registrii, cu driverele, cu virusi, cu incompatibilitati, si cu alte minunatii de acest gen. Si Macul merge minunat, fara sa am probleme. Totul este simplu, eficient, de sine inteles, logic. Nu ma pricep la calculatoare, si nici nu vreau sa ma straduiesc sa o inteleg. Si cu un Mac nici nu e nevoie. Ca sa-mi cumpar iPhone crackuit, ma intorc in era PC-ului, unde trebuie sa ma feresc de multe, si in plus nu pot sa beneficiez de multe servicii, oportunitati cu care vine un iPhone achizitionat si activat legal. Politica actuala a Apple ma exclude (undeva in mod discriminatoriu, dar isi au dreptul sa-si aleaga clientii, nu?) din multimea de potentiali cumparatori. Pe langa ca serviciile lor pe plan local sunt egal cu zero, adica inexistent, lasat la indemana unor mascarici ignoranti si trufasi (scuze Alex! Nu ma refer la tine, tu esti foarte de treaba) nepriceputi si cu mentalitate balcanica, nu sunt in stare sa faca o pagina normala de web. Imi vande iMac fara suport tehnic normal, imi vande iPod fara sa-mi asigure acces la iTunes Store (ia-ti muzica de unde vrei si cum vrei!) imi limiteaza viteza la iDisk, etc. Sa continuu? Nu are rost. Mult paratul Microsoft cu ale lui Windoaze, a facut sistemul de operare si pe limba romanului de cativa ani deja, pe cand Apple? Aaahhh, ca suntem putini? Dar cehii sau ungurii sunt mai multi? Nu prea.
Asa ca nu, nu imi cumpar iPhone, nu pana cand nu pot sa o iau fara obligatii (cu contract de doi ani) si sa o folosesc in orice reteaua vreau eu, fara sa pot accesa AppStore si iTunes Store in mod normal cum face un austriac sau francez. Ca nu ma consider cu nimic mai prejos decat ei. Sunt doar ignorat de catre Apple. Si asta lasa un gust amar.
Bafta!