18 din 24
18
iPhone 3G
  [ Ignoră ]   [ # 256 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Pentru cine are răbdare, articolul este destul de interesant

http://www.foxbusiness.com/story/markets/industries/telecom/update—iphone-cut-att-earnings/

Ce mi s-a părut mai important:

”AT&T;Inc will suffer lower earnings this year and next year as it plans to subsidize the price of the latest iPhone from Apple Inc”

”Under the new pact, AT&T;will not give Apple part of its monthly service fees, unlike their first iPhone agreement.

De ce în State, nu se va putea cumpăra telefonul la un preț MULT MAI MARE săi zicem dar fără abonament…:

”Executives of AT&T;, which competes against Verizon Wireless and Sprint Nextel Corp said iPhone would help it win customers who can afford to pay monthly fees for wireless data services, such as businesses giving employees e-mail on-the-go”

”Some analysts said the move should boost average revenue per subscriber and help AT&T;win customers from its biggest rival, Verizon Wireless, which is aiming to overtake AT&T;as No. 1 later this year by buying rural provider Alltel.”

[ Modificat: 23 Iunie 2008 01:45 PM de Ǻndяei ]
 Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 257 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Chicago
Macuser din: 05.10.07

Deci cum spunea cineva pe o alta discutie…“Se numeste Marketing”...Eu cred ca cei de la Apple au studiat destul de piata inainte sa lanseze un produs exclusiv si au ales At&t;pentru motive bine intemeiate….drept dovada ca in primul an i-au lasat pe Apple sa faca ce vor cum vor….au vandut telefoanele la pret intreg iar At&t;nu au activat nici macar 30% si ele…..se numeste “test market”....plus ca au fost singurii disponibili sa revizuiasca reteaua si sa inghita cheltuielile necesare….vizual voicemail…singurii…iar acum le-a venit randul sa scoata si ei cheltuiala…. s-a schimbat modificarea….DECI..concluzia ar fi….cat de mult il vrei si-ti trebuie…serviciile sunt cam la fel pe la toti…parerile sunt inpartite ca ala e mai bun ca ala…vrajeala…daca vb mult platesti mult…acum toti au introdus planul de $99.99 - unlimited voice….

Asa ca iPhone 3G numai la At&t;....cam asta o sa fie sloganul..cel putin p’aci pe la noi.

Semnătură 

Cu respect..G.
iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 258 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Nu lucreaza nimeni pe-aici la Orange sa ne dea si noua ceva insider info despre iPhone si abonamente? Intru de doua ori pe zi pe http://www.orange.ro/iphone/ dar se pare ca degeaba. smile

[ Ignoră ]   [ # 259 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 26.07.07

Tarife Orange Franta
http://www.appleinsider.com/articles/08/06/26/orange_says_iphone_3g_to_sell_for_149_euros_on_july_17th.html

[ Ignoră ]   [ # 260 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
gorrocs - 26 Iunie 2008 08:12 PM

Tarife Orange Franta
http://www.appleinsider.com/articles/08/06/26/orange_says_iphone_3g_to_sell_for_149_euros_on_july_17th.html

Prețul terminalului în sine mi se pare ok, exact cum zicea Jobs, în jurul prețului de 199 usd. Dar tariful lunar mi se pare exagerat de mare, pentru cel mai mic tip de abonament cel de 49 Euro primești doar 500MB pe lună? În trei - patru zile se consumă, dacă mai downloadezi și Apps… naibii!

Mi se pare ok faza cu upgrade-ul; dacă ai cumpărat un iPhone de la Orange înainte de la 12 iunie și îl vrei pe cel 3G, îți prelungești contractul cu 24 de luni și ți-l vinde pe cel de 8Gb doar cu 99 euro.

Să vedem la noi cum va fi…  mad

Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 261 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
Ǻﭏdяei - 26 Iunie 2008 08:27 PM

Prețul terminalului în sine mi se pare ok, exact cum zicea Jobs, în jurul prețului de 199 usd. Dar tariful lunar mi se pare exagerat de mare, pentru cel mai mic tip de abonament cel de 49 Euro primești doar 500MB pe lună? În trei - patru zile se consumă, dacă mai downloadezi și Apps… naibii!

Păi cin’te pune să tragi apps pe GSM? Folosește WiFi!

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 262 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Tudor - 26 Iunie 2008 08:37 PM

Păi cin’te pune să tragi apps pe GSM? Folosește WiFi!

Nu mă pune nimeni. Dar de ce trebuie să fii lândă un hot spot ca să beneficiezi de funcționalitatea totală a telefonului?

În State e nelimitat traficul. Chiar și pentru abonamentul de 149 euro tot 500 Mb de trafic ți se oferă; mie mi se pare o prostie oferta. (care se pare că va fi asemănătoare cu ce se va oferi României).

Iar viitorii cumpărători de iPhone vor plăti de fapt avans pentru iPhone și restul prețului îl vor plăti în rate la provider-ul de telefonie mobilă prin plata abonamentului lunar, eu așa văd toată chestia. Pentru că acest cost ridicat la abonament nu reflectă serviciile oferite de compania de telefonie mobilă.

Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 263 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Adevărul e că degeaba ai o minunăție de telefon dintr-ăsta, dacă stai mereu cu grija că vei depăși traficul de internet. Și la ce browser are… al naibii te ispitește să consumi cât mai repede traficul. Pe asta cred că mizează și lacomii ăștia de operatori din Europa.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 264 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Source : MacGeneration

Macgénération has succeeded in finding the price of the iPhone sold without subscription by Orange (in France).
The 8 GB will be with 509€ and the 16GB 609€. To this price, it will still be necessary to add 100€ to desimlock them, which starts to make them very expensive!
Note that for those who live close to the frontier of Italy, it will be preferable to buy it there and save 40€ on the model 16 GB.

Scump!

[ Ignoră ]   [ # 265 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 30.11.07

Iar viitorii cumpărători de iPhone vor plăti de fapt avans pentru iPhone și restul prețului îl vor plăti în rate la provider-ul de telefonie mobilă prin plata abonamentului lunar, eu așa văd toată chestia. Pentru că acest cost ridicat la abonament nu reflectă serviciile oferite de compania de telefonie mobilă.

Pai nu prea e corect ceea ce spui . Hai sa gandim in felul urmator ..sa zicem ca telefonul ar fi la liber si ar costa un anumit pret ..clientul il cumpara dar ca sa aiba acces la “toate facilitatile ” cum spuneai si tu tot la o firma de telefonie ar trebuie sa isi faca abonament, si provideri au pretul cam la fel tot aici ajungi ...doar nu pot sa cred ca folosesti in accest moment iPhonul cu cartela ...

Sa ne uitam pe site la Orange romania daca ai veni acum cu un iPhone sa te abonezi ai da de urmatoarea oferat la 3G
“Pentru un abonament lunar de 22 EUR ai incluse 180 de minute naţionale pentru apeluri de voce, 18 minute naţionale pentru apeluri video, 18 MB pentru transfer naţional de date, un cont de 10 MB pentru e-mail şi acces la Organizer şi la Mail Manager, având un spaţiu de stocare de 50 MB.”
aia 22 euro is fara TVA in primul rand si ce vedem acolo 18Mb deci daca ar da 500 la 32 de euro cred ca ar fi super oferta .

Trebuie gandit si aspectul accesta tot trebuie sa te abonezi si unde te abonezi tot la orange , vodafone etc .
Ca in state e trafic nelimitat asta e alta poveste acolo si wi-fi sunt peste tot si benzina costa 4 dolari galonul si li se pare scumpa dar deja e off topic

Bafta .

Semnătură 

MacBook

[ Ignoră ]   [ # 266 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 02.07.06

http://www.boioglu.ro/

Orange Romania nu a facut nimic oficial pina in momentul de fata. sefii lor din Franta insa au dat astazi oferta pentru iPhone si cum astia micii de la Bucuresti nu poa sa fie mai prejos calculele sunt simple.

iPhone 3G de 8GB - 6,4 milioane lei vechi

iPhone 3G de 16GB - 8,55 milioane lei vechi

preturile contin TVA si sunt valabile cu un abonament Orange de minim 2 ani creat special pentru iPhone 3G. ele sunt usor rotunjite in plus. ceea ce nu e rau deloc.

daca vrei sa-ti pastrezi insa abonamentul vechi (cu extindere de 2 ani) sau sa iei unul dintre abonamentele deja clasice de la Orange trebuie sa platesti cam 2,2 mil lei vechi in plus pentru fiecare telefon.

nu cred ca Orange va oferi iPhone 3G la cartele pre-platite dar daca asta se va intimpla, pretul unui iPhone va ajunge la aproape 16 milioane lei.

la preturile de mai sus trebuie sa mai adaugi optiuni de servicii de date 3G si ceea ce platesti pt a aplicatiile din AppStore. va fi o factura frumoasa…

disclaimer: preturile sunt orientative. pina in momentul in care iPhone 3G apare in oferta Orange, ia-le ca atare.

Semnătură 

I’m new here, please be nice.

[ Ignoră ]   [ # 267 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 30.11.07

e faina chestia cu 8.55 si 2.2 de ce oare 0.55 si 0.2 smile
glumesc si eu

daca tot nu e nimic oficial mai bine punea niste preturi rotunjite ..asa o sa creada lumea ca e oficial

numai bine

Semnătură 

MacBook

[ Ignoră ]   [ # 268 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

abonamentele pt iphone 2 in suedia si norvegia

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 269 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti(Madrid)
Macuser din: 19.04.08

un salut tuturor…...legat de lansarea iphone in spania….pai sa va explic in data de 13 iulie vor lansa iphone in spania si cum sunt unul dintre fericitii posesori de mac am zis sa fiu si eu in rand cu lumea si sa am si iphone si fiti atenti ca acum vine bomba :iphone se va lansa in spania in doua modalitati
1. sa migrezi de la compania ta de telefonie ,in cazul in care e diferita ,si in cazul asta vei obtine iphone-ul cu cel mai mic pret
2. sa iti faci un contract cu aceasta companie(telefonica movistar)si atunci iti dau telefonul
bun asta ar fi una si a doua e ca tu in momentul in care faci contract cu ei semnezi (printre altele)ca te asiguri sa ai un consum minim lunar de 20 de euroi fara tva si te mai obligi sa faci un contract de date adica ceva de genul ca apple sau acea companie stie cand te duci la toaleta ,cand te culci….ceva de genul asta ....asta spun ei ca o fac pentru eventualele intentii de frauda sau piratare de software….......ce sa va mai zic cred ca o sa imi cumpar unul de prima generatie care sa il pot avea cu ce companie vreau si am terminat problema pentru ca in conditiile de mai sus….nu cred
ce ma intreb eu ce amestec are apple in asta?sau ce procent isi trage de aici….....nu stiu si o las asa dar deocamdata m-au pierdut ca un potential client….oricum reclama negativa nu voi face   pentru ca incanta merele…....va salut

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 270 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Tarife in Elvetia (1 CHF e cam 0.62 €):

18 din 24
18