da, e ceva de genul ala numai ca fiti atenti ,cel putin in primul an de la lansare iphone va fi in spania doar pt clienti noi,noi pentru respectiva companie telefonica si uite asa te imping astia sa faci porcarii si sa te duci sa intrebi in stanga si in dreapta ce si cum…....pentru ca eu spre exemplu ce fac,cu asta care il am acum (nu e iphone )ma invart la suta de euroi pe luna mai le mai dau si alora inca vreo 60, unde ajung fratilor ca banii astia ii muncesc nu ii fac altii aiurea…...dar poate vorba aia timpul le rezolva pe toate
Pai uite aici cam cat va fi: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1444. Eu zic ca preturile nu-s deloc exagerate, ba chiar sunt apropiate de iPhone-ul de prima generatie. Si sunt sigur ca dupa cateva luni de la lansare si iPhone 3G va fi un pic mai ieftin…
si in Italia preturi la vodafone o sa fiu cam asa, eu sunt la Milano acum, si am de gind sa profit vehement de chestia asta, mai ales ca m-am saturat sa ma plimbo fara GPS in tarile care da ca te perzi te perzi intradavar, nu asa ca in UE ca il iai ca sa nu uiti unde traeste ultima fetita care ai duso a casa. Un om de stul de influent la vodafone-italia m-a lamurit ca exista deja o aplicatie care descarca mape de la google maps in format original propretar, si sa puote de a casa de bagat aceste mape in iPhonul, cu conexiunea domestica si “obsteasca”. In drum iPhonul sa ajuta cu conexiunea esterna, dar fara bani, deoarece nu consuma trafic de date ca sa arate positie. De exemplu cind pe microcelula la gsm ne arata in ce oras suntem, nu mai cheltuim noi nici un ban, asa o sa fie cu iPhonul.
Sa zice inca ca tom tom pregateste niste mape pentru iPhone dar inca nu e oficial. In cazul aceasta o sa avem unicul GPS care o sa functioneaza in UE si in Burundi…deoarece cei l-alti nu pot lua mapele de la google maps.
daca mai e cineva care intentioneaza sa vina de acolo, in iulie, in august…etc….scrie-ti pe forum ca vrem si noi iphone-uri noi…:)
acolo se mai gaseste iphone 1.0?
Degeaba va grabiti sa luati iPhone 3G oamenilor ca inca nu exista unlock pt 2.0. Asteptati sa il ia baietii aia care fac minuni si pe urma faceti coada pe forum….altfel asteptati degeaba pana pe 11-12-13…..iulie.
Se pare ca in primele zile nu se vinde decat 1 iPhone pe persoana si numai cu contract….probabil ca o sa dureze cateva saptamani sa se linisteasca treaba si sa inceapa sa vanda si la 599/699 fara contract….si asta e regula si la At&t;si la Apple….ghinion ca aduceam cateva cu mine pe 15.
ați văzut la tv ce a fost in țările unde a inceput vânzarea, nu?
oare cum au privit cei de la ‘concurență’ imaginile alea?
Nu, da-ne detalii!
Aici e un video cu lansarea la unul din Apple Store din Noua Zeelanda, primii practic de pe Glob care au intrat in posesia iPhone 3G conform fusului orar