L-am vazut, (tinut in mana) ma dusesem chitit sa-mi iau unul, din pacate cred ca au fost vreo 10 bucati care s-au dat ca painea calda… O sa-l iau cand or incepe sa bage mai multe prin magazine… n-am avut timp sa ma joc prea mult cu el, asa ca ce-as putea sa va descriu de la fata locului? (ca Adelin Petrisor)... E negru pe spate, n-am reusit sa intru pe GPS, restul de detalii probabil ca deja le-ati citit de la altii.
M-am jucat și eu cu unul azi. Aici nu e nebunie deoarece cei de la vodafone.pt au făcut rezervări online încă de acum o lună. Vînzarea la liber începe peste o săptămînă. L-aș fi luat pe al meu azi, însă mi-am uitat print-ul cu mail-ul de confirmare acasă și cu toate că le-am arătat mail-ul pe iPhone mi-au zis că..... verba volant, scripta le trebuie lor să o trimită la centru, altfel ar fi acuzați de favoritisme. Asta e, rămîne pe luni.
Am reusit sa-l iau pana la urma….nebunie mare ca la At&t;am stat de la 7 de dimineatza, la 8 a deschis si la 8 jumate au iesit si au anuntat ca mai au doar 40 de telefoane…deci am plecat la Apple iar acolo era lume ca la plaja….dar dupa vreo 4 ore am reusit…e marfa si netul merge beton….alb de 16.
Deci nu stiu ce stoc au primit astia la At&t;ca se anuntau de ordinul sutelor si ei au primit maxim 75….iar Apple cand am plecat eu erau vreo 600 date…
Ma gandesc la cel nou, la cel vechi (al meu e vechi si totusi nou) l-as schimba si nu l-as schimba pe al meu .....
dar nu ma pot abtine sa rad la ce se intampla si la ce titluri citesc despre lansarea lui
Gata! Puneti de niste bannere maricele cu “macuser.ro” si ne intalnim la coada la “Orange”! Sunt dispus sa tin rand 5€/pers.
Aduceti niste gratare, carbuni, artificii…. sa le aratam noi japonezilor cum se face