22 din 24
22
iPhone 3G
  [ Ignoră ]   [ # 316 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
AlexBuga - 18 Iulie 2008 05:43 AM

You just don’t get it do you?
Am 2.0 ala de-ti apare tie in Software Update la iTunes. La ce bun sa-mi bag un cheat ca sa vad eu ca scrie 2.0 acolo smile)

Era o glumă. Desigur că m-am prins despre ce e vorba. În ceea ce privește ananasul, vezi că există o opțiune în soft care e default bifată. Că na… reclama. Dacă o debifezi data viitoare nu-ți mai apare. Sau o lași bifată și-ți pui tu ce logo vrei. Sper că nu vorbesc prostii și există optiunea și-n varianta nouă.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 317 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Galati
Macuser din: 26.03.07

fara tendinta de reclama:
Orange Romania face deja precomenzi pentru Iphone 3G(doar ca nimeni nu stie(inca) de care vor veni intr-o prima faza:8 si/sau 16,albe,negre…)

[ Ignoră ]   [ # 318 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 17.07.07

“Orange va începe preluarea comenzilor pentru iPhone în curând…” deci ce ai citit tu si unde ?

[ Ignoră ]   [ # 319 ]
RankRank
Jr. Member

am fost luni la orange pt alte probleme si am deschis discutia de iphone.Cel care se ocupa de contul meu mi-a spus de aceste precomenzi si chiar a completat un “formular” pe care l-a trimis pe mail

[ Ignoră ]   [ # 320 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
ipec - 23 Iulie 2008 03:13 AM

am fost luni la orange pt alte probleme si am deschis discutia de iphone.Cel care se ocupa de contul meu mi-a spus de aceste precomenzi si chiar a completat un “formular” pe care l-a trimis pe mail

Nu prea ai susţinere în ceea ce zici!
Dacă se fac precomenzi înseamnă că se doreşte vânzarea a cât mai multe terminale, şi cum ar face asta dacă nu o fac public!?

Pe site-ul lor nu apare nimic, nici pe vreun site de ştiri!

Ne zici că tehnica lor e să facă precomenzi spunând clienţilor din “gură în gură” ?

Dacă nu îşi doresc o avalansă de clienţi pentru iPhone nu ar face precomenzi şi deocamdată nu se fac…

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 321 ]
RankRank
Jr. Member
Ǻﭏdяei - 23 Iulie 2008 03:39 AM

decat sa emiti judecati de valoare,nu mai bine faci tu o excursie pana la un Orange Shop si intrebi acolo?
sau poti sa incerci cu o cautare pe google

[ Ignoră ]   [ # 322 ]
RankRank
Jr. Member

am cerut astazi detalii la Orange:
-termenul folosit de ei este “rezervare” si nu “precomanda”(desi mi se pare chestie de semantica)
-rezervarea facuta nu te obliga sa-l si achizitionezi
-rezervari pot face doar clientii business prin persoana care le-a incheiat contractul(vanzari directe)

[ Ignoră ]   [ # 323 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

Am si eu o intrebare de curiozitate nu am citit pagina cu pagina

Este cineva printre noi care are iPhone 3G ???

Sunt curios daca e cineva care il are si daca da cum a intrat in posesia lui exceptand cei de afara care au abonamente semnate ... dar si asa sunt satisfacuti de el ?

vad ca pe http://www.cel.ro deja il au la vanzare smile

Nu am sunat sa vad daca chiar e adevarat dar au oferta de pret la el asta e interesant ... si logic la liber

1768 TVA inclus

[ Modificat: 31 Iulie 2008 01:07 AM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 324 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 31.07.08
ipec - 23 Iulie 2008 04:11 AM
Ǻﭏdяei - 23 Iulie 2008 03:39 AM

decat sa emiti judecati de valoare,nu mai bine faci tu o excursie pana la un Orange Shop si intrebi acolo?
sau poti sa incerci cu o cautare pe google

Ca sa se clarifice discutiile legate de vanzarea Iphone in Romania prin Orange, iata mailul trimis de Orange mie, la solicitarea cumpararii unui iPhone:

“Va multumim pentru mesaj si interesul manifestat fata de reteaua noastra.

Orange a anuntat semnarea un nou acord cu Apple pentru comercializarea iPhone in Romania, insa nu va putem oferi deocamdata detalii cu privire la data din care acest telefon va fi comercializat in magazinele Orange sau cu privire la preturi. In acest moment se afla in pregatire un sistem de pre-comanda care va fi pus la dispozitia dumneavoastra .

Inscrierea pe aceasta lista nu reprezinta din partea dumneavoastra un angajament de a cumpara telefonul, ci o rezervare. In momentul in care produsul se va lansa, clientii vor fi sunati in ordinea in care s-au inscris, pentru a li se oferi informatiile necesare (pret, abonament/optiune) in urma carora pot da sau nu confirmarea de cumparare.

Mentionez ca toate aceste informatii vor putea fi consultate in cadrul paginii noastre de web imediat ce vor deveni disponibile (http://www.orange.ro/iphone/ ).

Ramanem la dispozitia dumneavoastra la . .

Cu stima,
Liana Vladila
Asistent Serviciul Clienti”

Legat de preturile din Ro, cred ca ele vor fi asemanatoare cu cele ale Orange Franta, cu diferenta ca abonamentul in Orange va fi conditionat ptr 2 ani si probabil va fi undeva la 20-30 euro pe luna all inclusive. Detalii aici http://iphone.orange.fr/

bafta;)

Semnătură 

there is only one limit in your life: your_own_self

[ Ignoră ]   [ # 325 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
krareloaded - 31 Iulie 2008 07:34 PM

Legat de preturile din Ro, cred ca ele vor fi asemanatoare cu cele ale Orange Franta, cu diferenta ca abonamentul in Orange va fi conditionat ptr 2 ani si probabil va fi undeva la 20-30 euro pe luna all inclusive. Detalii aici http://iphone.orange.fr/

bafta;)

All inclusive… my ass!
Chiar si cel mai scump abonament contine o limita de 500Mb pe luna!

La punctul (3) in stanga jos
http://iphone.orange.fr/#/forfaits/

Si in Franta te obliga la un abonament pe 24 luni, poti plati 4,5 euro in plus pe luna daca vrei un abonament doar pe 12 luni. Deci iese din calcul ceea ce ai zis tu cu 20-30 euro. Va fi pe putin in Romania 50 euro pe luna (cel mai mic abonament) + 19% TVA

[ Modificat: 31 Iulie 2008 07:53 PM de Ǻndяei ]
 Semnătură 

_______
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 326 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 31.07.08

Si in Franta te obliga la un abonament pe 24 luni, poti plati 4,5 euro in plus pe luna daca vrei un abonament doar pe 12 luni. Deci iese din calcul ceea ce ai zis tu cu 20-30 euro. Va fi pe putin in Romania 50 euro pe luna (cel mai mic abonament) + 19% TVA

exagerezi cu abonamentul de 50 euro/luna, mai ales ca nu e un telefon business, insa vom vedea cati zeci de euro va fi abonamentul atunci cand il vor lansa…legat de data de lansare, preconizez septembrie..deja au schimbat pe site si au spus de sistemul de pre-comenzi, deci se apropie momentul…

Dacă se fac precomenzi înseamnă că se doreşte vânzarea a cât mai multe terminale, şi cum ar face asta dacă nu o fac public!?
Pe site-ul lor nu apare nimic, nici pe vreun site de ştiri!
Ne zici că tehnica lor e să facă precomenzi spunând clienţilor din “gură în gură” ?
Dacă nu îşi doresc o avalansă de clienţi pentru iPhone nu ar face precomenzi şi deocamdată nu se fac…

tehnica se cheama teasing si este una dintre cele mai bune metode de marketing care incita consumatorii…take care

[ Modificat: 31 Iulie 2008 08:29 PM de krareloaded ]
 Semnătură 

there is only one limit in your life: your_own_self

[ Ignoră ]   [ # 327 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
krareloaded - 31 Iulie 2008 08:26 PM

exagerezi cu abonamentul de 50 euro/luna, mai ales ca nu e un telefon business, insa vom vedea cati zeci de euro va fi abonamentul atunci cand il vor lansa…legat de data de lansare, preconizez septembrie..deja au schimbat pe site si au spus de sistemul de pre-comenzi, deci se apropie momentul…

Da, vom vedea cati zeci de euro va fi abonamentul, dar iPhone nu este un telefon business (dupa cum zici) indiferent daca este vandut in Franta (49 euro/luna), Italia (59 euro/luna), Anglia (30 lire/luna) sau in Romania. Deci Romania de ce ar fi scutita de un abonament lunar pentru iPhone in jurul pretului de 50 euro pe luna?
Preturile spuse de mine aici sunt pentru pentru cele mai ieftine abonamente (cu cele mai putine minute, sms…, si implicit pretul telefonului mai mare).

[ Modificat: 31 Iulie 2008 09:16 PM de Ǻndяei ]
 Semnătură 

_______

[ Ignoră ]   [ # 328 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Chicago
Macuser din: 05.10.07
LST - 31 Iulie 2008 01:05 AM

Am si eu o intrebare de curiozitate nu am citit pagina cu pagina

Este cineva printre noi care are iPhone 3G ???

Sunt curios daca e cineva care il are si daca da cum a intrat in posesia lui exceptand cei de afara care au abonamente semnate ... dar si asa sunt satisfacuti de el ?

vad ca pe http://www.cel.ro deja il au la vanzare smile

Nu am sunat sa vad daca chiar e adevarat dar au oferta de pret la el asta e interesant ... si logic la liber

1768 TVA inclus

Eu il am (16G/alb) si sunt foarte multumit de el…..numai ca acum sunt in vacanta in RO si nu-l pot folosi…..in USA merge beton si 3G-ul e marfa, se simte clar diferenta…..acum ar fi mishto sa iasa si soft-ul de decodare sa-l pot folosi acum cat mai stau in RO….dar vad ca cel vechi merge de minune si nu ma plang….

Semnătură 

Cu respect..G.
iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 329 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

Sa-l porti sanatos smile

Dar din cate stiu eu smile exista deja soft deblocare pt 3G cu PwnageTool 2

How to Jailbreak Your 2.0 3G iPhone (Mac)

How to Jailbreak Your 2.0 3G iPhone (Windows)

e de ceva timp aparut

bafta si spor la deblocare

[ Modificat: 01 August 2008 05:12 AM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 330 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

uuummmmm…....nope nope nope….in cautarile mele disperate de a baga 2.0 pe iPhone-ul meu 1 gen am aflat ca inca nu exista si Unlock pt iPhone 3G. Jailbrake si Unlock fiind 2 lucruri diferite aparent. Jailbrake…pt a se putea baga Installer/Cydia, unlock pt a putea fi utilizat intr-o alta retea decat cea desitinata.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

22 din 24
22