23 din 24
23
iPhone 3G
  [ Ignoră ]   [ # 331 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

mY Bad ... sunt 2 chestii difetite asa e

dar cum e chiar stupid pt prima generatie se poate face tot si pt 3g numai sa ai Cydia si atat tot blocat in AT&T;sau care o fi ... ramai blocat

stupid smile

pai atunci cei care vand pe ebay telefoane 3G cica deblocate sunt clar tzepari printre care si cei de la

[url=http://www.cel.ro]http://www.cel.ro [/url] - care sustin ca din 5August le au pe stoc smile ieri le aveau cica pe stoc un prieten sunase la ei smile

3G, 8 GB memorie , deblocat

Deci au ei un spion cumva undeva care stie ca pe 5 august se rezolva treab cu deblocatul si in reteau GSM smile

[ Modificat: 01 August 2008 06:01 AM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 332 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Pana cand cei de la Dev-Team nu scot Unlock pt iPhone 3G….nici nu ma uit la anunturi d-astea…..e posibil totusi sa poata fi cumparat si folosit de cei care deja au Orange. Kiar daca nu il iau din magazinele Orange. Nu se stie inca….astept si eu sa vad cum stau lucrurile.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 333 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

la inceput eram super incantat de gen II acum nu mai sunt asa de incantat :

iPhone 3G (2.0) completely blocks free software.
Developers must pay a tax to Apple, who becomes the sole authority over what can and can’t be on everyone’s phones.
iPhone 3G (2.0) endorses and supports Digital Restrictions Management (DRM) technology.

Tind sa cred ca iPhone 3G (2.0) mai bine zis var 2.0 de soft si updateurile care vor urma ... nu urmaresc decat de fat sa blocheze / distruga din ce in ce mai mult acel mit / praf aruncat in ochi de Apple gresit inerpretat OpenSource ... unde iphone daca vrei iti poate oferi mai mult decat iti da Apple by Default

Asta au scapat pe piata cu prima gen de iPhone si si-au dat seama ca pierd bani ... ca aceste app fee sau pe bani care le poti avea prin Installler sau Cydia ei nu pot detine controlul asupra lor si ii macina asta si prin 3G si 2.0 incerca din ce in ce mai mult sa anihilize totul

Sper sa nu reuseasca

sunt curios cat va dura pana cand Installer si Cydia vor avea acelasi nr de app disponibile pt var 2.0 de soft ... si sa poti face cu 2.0 ce faci acum cu 1.1.4 si siteuri de genul http://iappcat.com

Acum 1.1.4 al meu comparat cu 2.0 mi se pare chiar un Mini Mac pe care pot instala fel de fel de app in proportie mare free pe cand 2.0 mi se pare deja ca devine din ce in ce genul de Macuri ca pe vremuri cand nu gaseai la tot pasul app pt Macuri si ce gaseai era pe bani ... deci 2.0 devine o noua metoda de a te constrange ... adic ce ai parte de la Nokia / SonyEricson / etc etc ... genul de tel pe care nu poti face prea multe decat ce iti da posibilitatea producatorul sa faci

[ Modificat: 01 August 2008 06:41 AM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 334 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07
LST - 01 August 2008 06:32 AM

... ca aceste app fee sau pe bani care le poti avea prin Installler sau Cydia ei nu pot detine controlul asupra lor si ii macina asta si prin 3G si 2.0 incerca din ce in ce mai mult sa anihilize totul

Sper sa nu reuseasca

faptul ca incearca sa controleze sa nu instalezi orice porcarie de aplicatie care iti poate strica softul telefonului e cel mai bun lucru pe care apple il face cu iphone-ul. cam tot ce e in installer modifica fisierele de sistem, fapt ce le face incompatibile cu alte aplicatii din acelasi installer. cine a prins iphone de la 1.1.1 in sus si a instalat toate mizeriile gen Pysl stie care e treaba cu controlul

opensource e o prostie, o iluzie. de aia linux merge catre nicaieri de ani de zile si niciodata nu sti care e varianta finala, cand poti instala ceva solid, ce versiune sa pui si cat tine pana la urmatoru update major. taxa pe care apple o cere e exagerat de mica. 99$ pt aprobare si 30% din venit pt toata expunerea pe care o fac aplicatiior e nimic la ce bani se invart in industria asta

[ Ignoră ]   [ # 335 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

deci nu sunt total impotriva la ceea ce zci tu ... pt userul normal e OK ce zici ... e libera alegere al fiecarui om sa faca aceste prostii ... dar decat sa limitezi ce app sa instalezi pe iPhone concentreaza-te asupra opririi procesului de Jailbrake ... daca tot te doare sufletul asa de mult ca oamenii sa nu isi instaleze app care le distrug OS-ul ... desi si asta e stupid ... fa un Restore si gata te-ai intors inapoi la Fresh

Dar sa zicem ca e ok ce zici tu

Dar sunt marea majoritate al useriolo de ex ca mine care au nevoie de fel de fel de beneficii pe care Jailbrake le aduce ... pe langa sa zicem clasicele app inutile de genul jocuri / etc etc ... uite eu folosesc intens serverele de Apache / PHP / SQLite ... am anumite planuri in curs de finalizare

Ca ex sunt in proces de creeare al unui sistem de calculatoare de preturi care ruleaza localhost in PHP + SQLite si ce e mai misto dupa ce ai terminat de calculat cand apesi SEND sa treaca tot ce este in browser in app Mail si sa poti trimite mail la clientul care tia cerut o oferta de pret

Si pe langa astea am inceput sa-mi fac baze de date cu stocuri de materie prima care le folosesc in meseria mea

Deci asta zic ... se poate sa lasi la libera alegere chestii de genul asta ... sa folosesti niste limbaje cunoscute de programare web de ex ... nu multi stiu sa programeze Xcode sau mai stiu ce limbaj pt iphone sa faca app standalone

Si Sincer atat timp cat oricine intelege cum se da un Restore in iTunes ce sens au vrajelile cu vrem sa va protejam produsul oferit de noi

Din pctul meu de vedere ar trebui sa dea la liber si sursele de la app default cum ar fi Mail SMS Phone ... ce e asa de rau in asta daca cineva e capabil sa aduca inbunatatiri de ce sa nu le aduca ?

A ca nu mai scot ei banuti din orice cacatel smile fie ca e update de soft sau ca vand o app in appstore cu 1 $ si scot si ei 30 centi smile

De ce atunci carca de app de pe http://iappcat.com  u este prezenta pe AppStore ???

AppStore pare ceva tentant atunci de ce developerii frelanceri nu apeleaza la Appstore ???

Ca de ex app ca :

iPhone Video Recorder - nu sunt pe AppStore ??? sunt pe bani costa 20$ si lumea da banii itit garantez ... de ce nu exista si pe AppStore ???

VideoTone - chiar si asta e o app care ar scoate bani multi daca apple ar vindeo la ei pe AppStore ? e draguta desi nu folosesc ... desi prima data cand am gasit-o mi-am facut propriul filmulet pesonalizat ...

Acest gen de app nu fac decat sa-ti iubesti si mai mult propriul Gadget zic eu smile cand vezi ca nu numai downloadezi ceva si gata ... ci mai muncesti si tu faci si tu ceva iti faci propriul Wallpaper sau videotone smilenu numai sa iei de pe web ca mara multime smile

[ Modificat: 01 August 2008 03:54 PM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 336 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.03.07
LST - 01 August 2008 05:56 AM

[url=http://www.cel.ro]http://www.cel.ro [/url] - care sustin ca din 5August le au pe stoc smile ieri le aveau cica pe stoc un prieten sunase la ei smile

3G, 8 GB memorie , deblocat

Deci au ei un spion cumva undeva care stie ca pe 5 august se rezolva treab cu deblocatul si in reteau GSM smile

acum cica pe 21 august cu o zi inaintea lansarii oficiale in romania smile

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 337 ]
RankRank
Jr. Member
Din: bucuresti
Macuser din: 30.11.07

hello , am un iphone 2G , ( 1.1.4 ) si ma intereseaza daca noua versiune este stabila. am citit citeva posturi in care se contura ideea ca 2.0 era f instabil. ei bine 2.0.2 este mai ok? merita sa upgradez? m-as enerva sa crape aiurea sau sa merga mai slowly ..mentionez ca eu nu-mi instalez decit citeva aplicatii de baza pe iphone.  thx.

Semnătură 

MacbookPro 17” 2.4 ghz, 4 gb ram
macpro 2.8 Ghz
Roland Edirol V4

+ one fruit mixer zanussi : )

ip5 7.0.2
iphone 4s
1.1.1 OTB /3.9 BL (anysim 1.1) => 1.1.4 (iplus2.0b) => 2.0, 2.2, 2.2.1, 3.0 (pwnage tool mac )

[ Ignoră ]   [ # 338 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07
corruptdream - 22 August 2008 02:43 AM

hello , am un iphone 2G , ( 1.1.4 ) si ma intereseaza daca noua versiune este stabila. am citit citeva posturi in care se contura ideea ca 2.0 era f instabil. ei bine 2.0.2 este mai ok? merita sa upgradez? m-as enerva sa crape aiurea sau sa merga mai slowly ..mentionez ca eu nu-mi instalez decit citeva aplicatii de baza pe iphone.  thx.

si de ce ai postat aici? ai zis ca ai un 2G dar ai postat la iPhone 3G

Legat de intrebarea ta, eu am 2.0…merge bine. Am incercat 2.0.1, am primit erori.. mai astept.

Tutoriale sunt, deci… bafta!

Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 339 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

2.0 e terci
2.0.1 e asa si asa, inca pica
2.0.2 in schimb miroase a 1.1.4, deci stabil. mai dureaza sa imi dau seama ca abia il am de o zi doua..

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 340 ]
RankRank
Jr. Member
Din: bucuresti
Macuser din: 30.11.07
Aetherius - 22 August 2008 03:51 AM

2.0 e terci
2.0.1 e asa si asa, inca pica
2.0.2 in schimb miroase a 1.1.4, deci stabil. mai dureaza sa imi dau seama ca abia il am de o zi doua..

merci aetherius.  cred ca mai astept un pic si-l urc si eu la 2.0.2 . btw cu ce sa-l creckuiesc, cu pwn tool?

Semnătură 

MacbookPro 17” 2.4 ghz, 4 gb ram
macpro 2.8 Ghz
Roland Edirol V4

+ one fruit mixer zanussi : )

ip5 7.0.2
iphone 4s
1.1.1 OTB /3.9 BL (anysim 1.1) => 1.1.4 (iplus2.0b) => 2.0, 2.2, 2.2.1, 3.0 (pwnage tool mac )

[ Ignoră ]   [ # 341 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

altfel nu ai cum…
pwn la 2.0.1 si porma update la 2.0.2
bafta

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 342 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 11.12.07

am si eu o intrebare in ceea ce priveste GPS-ul de la 3G. Dupa cum se stie este bazat pe google maps si lasand la o parte disponibilitatea redusa a romaniei mai apare o problema si anume traficul. Are idee cineva cum functioneaza exact si ce trafic genereaza? Salveaza undeva hartile astfel incat sa poti sa le incarci prin wi-fi si apoi sa le folosesti la drum?

Multumesc.

A

Semnătură 

PowerMac G4
Macbook White 2.16
iPhone 3G/16GB

[ Ignoră ]   [ # 343 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 13.08.07

Salut

Am si eu o intrbare de utilizator nou nout de iphone. Sunt conectat atat la 3G cat si la Wi Fi (cred…arata barele verzi de conectare full..deci banuiesc ca e conectat).
Cand deschid safari la ce se conecteaza? Daca e conectat prin WiFi face asa trafic, sau face tot trafic 3G? Cum pot sa verific daca e conectat la Wifi si daca merge? (chiar daca dezactivez 3G-ul oricum s-ar conecta prin reteaua mobila).

Scuze daca pare o intrebare tampa smile

Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 344 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 01.05.08
valeriu2007 - 22 August 2008 03:40 PM

Salut

Am si eu o intrbare de utilizator nou nout de iphone. Sunt conectat atat la 3G cat si la Wi Fi (cred…arata barele verzi de conectare full..deci banuiesc ca e conectat).
Cand deschid safari la ce se conecteaza? Daca e conectat prin WiFi face asa trafic, sau face tot trafic 3G? Cum pot sa verific daca e conectat la Wifi si daca merge? (chiar daca dezactivez 3G-ul oricum s-ar conecta prin reteaua mobila).

Scuze daca pare o intrebare tampa smile

Multumesc

Se conectează la Wi-Fi. O să vezi că în locul semnului de “3G” apare semnul de Wi-Fi.
Mai poți vedea când folosește 3G și la Settings-General-Usage.

[ Ignoră ]   [ # 345 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 13.08.07
dragossh - 22 August 2008 06:19 PM

Se conectează la Wi-Fi. O să vezi că în locul semnului de “3G” apare semnul de Wi-Fi.
Mai poți vedea când folosește 3G și la Settings-General-Usage.

Am gasit.
Multumesc frumos.

Si va mai deranjez cu o intrebare:
Cum se poate face disable la autocorrect la un telefon cum a venit el de la mama lui?
Multumesc inca o data

[ Modificat: 22 August 2008 06:56 PM de valeriu2007 ]

23 din 24
23