5 din 24
5
iPhone 3G
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

sa vedem si la noi ce oferte o sa fie. probabil la 200$ / 700 ron la abonament. pe liber cine stie…
de blocat nu cred ca o sa mai fie. adik e oarecum logic, din moment ce in cutie iti da si ustensila sa deschizi sim-tray-ul :d

treaba cu assisted gps scrie si la ei pe pagina. folosesc tehnologia curenta din iphone de pozitionare [triunghiulare prin stalpii gsm + wi-fi hotspot] plus sistemul gps-ul normal. f inteligenta chestia smile

marfa ca tine bateria mai mult, in schimb sunt dezamagit la carcasa, care cica e de plastic :|, dar care are si un atu se pare: o receptie mai buna a semnalului

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 23.03.08

ok,m-am interesat.
treaba sta in felul urmator,iphone 2.0 va fi greu de deblocat momentan deci tu sa zicem ca te duci la istyle,iti iei iphone-ul dar nu faci contract si implicit iphoneul nu este activat=>nu-l poti folosi.cand te duci la orange,faci un contract care din cate am inteles nu va fi deloc pus pe un abonament ieftin,ei ti-l activeaza si tu te-ai pricopsit cu un abonament pe 2 ani.dar,daca pana atunci apare un program de deblocare,cei de la orange probabil o sa vanda ft putine contracte cu iphone pentru ca abonamentul va fi foarte scump.

Semnătură 

[semnatura fara anunturi de vanzare/cumparare]

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 30.11.07

unde te-ai interesat ..?? ce prezinti tu acolo sunt doar zvonuri momentan ...

Semnătură 

MacBook

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti=>Berceni City
Macuser din: 21.12.07

La noi,mai mult ca sigur,Orange o să convertească prețul din $ în iepuroi să mănânce și gura lor ceva,și te mai arde și la abonament,în caz de este așa cum zice Ovidiu…să vedem ce o sa se întâmple.
Dar până atunci,baieții găsesc o cale de deblocare la fel ca și prima variantă...Îl aștept cu brațele deschise:)

Semnătură 

Aruncați cu mere-n mine!! grin

Iphone 4G black 16 GB
MacBook White(2 Ghz/2 Gb RAM/60 Gb HDD/Super Drive)
Ipod Nano Black 2Gb
Honda CBR 1000RR

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRankRank
Member
Din: 

am un prieten care locuieste,de curand in america,a fost la wwdc si a intrebat mai multa lume,raspunsul acesta a fost,bineinteles ca nu a fost vorba despre orange romania,ci despre at&t;(daca va fi obligatorie activarea).
el n-a fost insa asa surprins/entuziasmat cum am fost eu,mi-a zis ca,cei care au fost se asteptau la mult mai mult..ma intreb oare la ce? smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
RankRank
Jr. Member

lucrurile accestea nu sunt noutati ma refer la pret si la abonament ..la fel a fost si la prima versiunea ..normal ca toata baza noastra se pune in deblokarea cat mai rapida

PS apropo de conversie dolar -euro-leii vad ca si @Aetherius facut o conversie exact pe placul lui orange “probabil la 200$ / 700 ron la abonament” ar trebui 200$ sa fie mai putin de 500 de ron lucrul care nu se va intampla

numai bine ..

[ Modificat: 10 Iunie 2008 06:05 AM de costel81 ]
 Semnătură 

MacBook

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
RankRankRank
Member
Din: 

eu ma intreb cat o sa coste iphone 1..chiar sunt ft curios..la mana a doua ,bineinteles
costel,macar sa fie aici 700ron,dar nu mai rezist eu pana atunci,din america e greu de adus asa ca recurg la cea mai simpla varianta:italia :p
oricum o sa apara multe pe burse,dar ma intreb la cat s-or invartii,asta daca nu este posibila cumpararea fara activare,caci daca e,nu se renteaza sa iei i2 dupa net.

[ Modificat: 10 Iunie 2008 06:09 AM de 0vidiu ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
RankRank
Jr. Member

pai ai prieten acolo iti ia el ...faza e ca la noi o sa apara aia care ne vor aburi ca costa miliarde transportul si pretul e de 2000 de ron iar iPhonul 1 se va da in continuare cu 1400 de ron ca atat a dat omul pe el smile)

PS faceam si eu o gluma sper sa nu se supere cei care fac comert cu iPhone

Semnătură 

MacBook

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRankRank
Member
Din: 

pai transportul e destul de complicat sa stii,cel putin asa mi se pare/asa mi s-a spus,amicul meu e acolo de 3saptamani si ceva,inca nu s-a dezmeticit ca sa imi cumpere iphone si sa-l si trimita,in fond e acelasi pretul,nu vad de ce nu l-as lua eu cu mana mea din italia cand o i mai pleca….
adaugare:http://www.youtube.com/watch?v=KLOUa2HoYVw - video de prezentare.
da,e plastic in spate,nu stiu cine intrebase mai devreme,acum m-am uitat cu atentie…
multi o sa prefere cred sa ramana cu actualul,din cate observ

[ Modificat: 10 Iunie 2008 06:19 AM de 0vidiu ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
RankRankRank
Member
Din: 

mesaj pus in postul aterior,rog sa se stearga acest post!!!

[ Modificat: 10 Iunie 2008 06:19 AM de 0vidiu ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 71 ]
RankRank
Jr. Member

ce te face sa crezi ca in italia nu va fi legat de un provider exact la fel cu scenariu care l-ai prezentat pentru romania cu orange ??

Semnătură 

MacBook

[ Ignoră ]   [ # 72 ]
RankRankRank
Member
Din: 

pai daca va fi asa cu activarea,asa va fi peste tot..oricum nu cred ca mai aduce nimeni din state daca va fi asa,plus ca abonamentele de la tim italia nu-s chiar rele :D

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 73 ]
RankRank
Jr. Member

presupun ca majoritatea care vor dori un iPhone vor proceda ca si pana acuma ...cumpararea din apple store ..dupa care “deblokare” si folosire cu abonementul si cartela preferata ..

Semnătură 

MacBook

[ Ignoră ]   [ # 74 ]
RankRankRank
Member
Din: 

pai eu de ce zic aici,s-ar putea sa nu mai fie asa…sa-l cumperi numai din magazinul at&t;sau din apple store dar sa semnezi acolo contract..daca nu o sa fie asa,e superr

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 75 ]
RankRankRank
Member
Din: București, Craiova, București, Craiova...
Macuser din: 23.03.07

LOL ! la http://www.apple.com/iphone/countries/ro/ este un link Find nearest Orange Store care deschide Oranje Romania ce are pe prima pagina un Samsung la oferta!!! smile))))

Semnătură 

486 dx 60 Mhz 4Mb Ram Dos 6.2 Win 3.11 ...  iMac 27” Core 2 Duo 3,06 Ghz 4Gb Ram OS X Snow Leopard

5 din 24
5