Păi stai nițel. În afară de ramă, care va fi mai subțire, nu zice nimeni nicăieri că s-a schimbat ceva la ecran. Sau n-am văzut eu bine.
În ce privește spatele din plastic….. corect, e mai sensibil. Dar nici nu mai ecranează.
Singura chestie de design care trebuia intr-adevar schimbata era mufa de casca. In rest mi se pare ca au facut schimbari de dragul schimbarii si ca sa mai reduca din costuri.
Ecranul e acelasi… de fapt tot telefonul e acelasi; acelasi procesor, aceiasi placa de baza, aceiasi camera etc. nu au schimbat la el decat bateria si chipul de 3g+GPS(si mufa de la casti), si repet au facut o cocalarie de plastic lucios…
Sa fim seriosi cu ecranatul asta… eu am iphone de nu stiu cand, si nu am avut probleme cu semnal si altele; in fine poate sunt eu rautacios dar jur ca in ochii mei e un dezastru iphone-ul asta nou;
Păi stai nițel. În afară de ramă, care va fi mai subțire, nu zice nimeni nicăieri că s-a schimbat ceva la ecran. Sau n-am văzut eu bine.
În ce privește spatele din plastic….. corect, e mai sensibil. Dar nici nu mai ecranează.
nu stii de la fizica, ca aluminiul nu influenteaza campul magnetic?
Acum depinde si ce fel de plastic au pus, eu la samsungul meu am unul f subtire si flexibil, ceea ce altele nu prea au.
Se fac dacule dar daca vrei ceva elegant, mergi pe materiale fine
Vrei de telefon de duzina, iti iei Nokia 6xxx si e foarte bun; Parca ideea era sa evoluam nu sa involuam, nu?
in anglia a aparut gratis la abonamentele de 45 si 75 lire pe luna iar la 30 si 35 costa 99 lire :D. si pe langa toate astea vad ca e coming soon la pay as you go.