2 din 2
2
sincronizare address book + telefoane =iSync
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

SE -> adress book / ical —> nokia…
smile

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 02.12.07

atunci e bine, căci mă cam speria gândul de a scrie contact cu contact în noul telefon…asta e, m-am grăbit cu întrebări fără a căuta mai bine, iarăși mii de scuze și în același timp mulțumiri celor care au avut totuși răbdare și m-au îndrumat.

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
calinescu26 - 11 Iunie 2008 08:32 PM

dati-i voie imbecilului din mine sa isi ceara scuze public tuturor pentru lipsa de rabdare si judecata. initial il conectasem prin cablu si nu mergea iSync (in schimb imi vedea cardul de 1 Gb ca un stick ceea ce este f bine), prin BT merge brici (sincronizarea). acum mai am o intrebare : daca acum l-am sincronizat SEul dar il vand maine si imi iau un Noika, voi putea baga datele din SE in Noika prin intermediul acestui Sync ?

Bineînțeles. Înainte de a-l vinde faci ultimul isync cu acel SE, apoi faci primul isync cu acel Nokia și vei avea totul exact ca pe SE.

Nu uita că primul sync durează mult mai mult decît celelalte.

[ Modificat: 11 Iunie 2008 09:30 PM de Cattus Thraex ]
 Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Nu uita inainte de a face primul sync cu Nokia sa faci un backup la address book, just in case. Mai ales daca alegi sa combini contactele. Adica File/Export/Address book archive…
Iar daca folosesti si sincronizarea cu iCal, backup cu File/Backup iCal..

P.S. Ma bucur ca ti-ai cerut scuze, nu pentru curcanul din mine, dar mesajul initial, acum inteleg prim de amaraciune, suna ca a unui windozist care incercase sync-ul exact 10 secunde dupa care a inceput sa strige ca “Macurile e de c*c*t”. Am zeci de prieteni care de cand am avut t68i si vedeau sync-ul cu macul vroiau si ei pe PC… din nefericire nu puteau. Si e atat de simplu cu SE, incat… m-a dezarmat primul mesaj. Am schimbat atunci doar titlul topicului…

[ Modificat: 11 Iunie 2008 10:49 PM de huk ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

2 din 2
2

‹‹ IceClean      dezarhivatoare ››