Putin ajutor cu un iPhone va rog
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 11.06.08

Salut, am achizitionat de curand un iPhone 16 GB. Avand deja un iPod Video, aveam iTunes instalad shi am sincronizat telefonu cu iPodu’ .
Observand ca pentru instalarea anumitor aplicatii am nevoie de conexiunea WiFi, am decis sa cumpar un router wireless care sa rezolve problema… Eu primesc net prin cablu (nu de la RDS) shi pentru conectare folosesc un programel numit Internet Starter care are salvat utilizatorul shi parola (o simpla executabila pe desktop) .
  Am introdus CDul de instalare al routerului shi am facut exact pashii descrisi ( alimentarea routerului, cablu intr’unul din porturi / cablu in PC, cablu de net in router ) pana cand am ajuns la securitate unde am ales WAP2, am numit reteaua shi am ales o parola. Apoi mi s-au cerut datele de WAN (IP, Gateway, DNSuri) shi mi s-a spus ca DNSurile nu sunt corecte. Problema este ca de acolo de cate ori repet pashii, nu imi mai detecteaza routeru deloc shi ma sfatuieshte sa trag o privire la alimentare ca cica aia e ... Am scos toate cablurile, am luat-o de la 0 , degeaba ...
  Daca aveti alta idee, accept orice comentariu ( chiar shi critici :p ) numai sa imi reusheasca skema .
  Va multumesc pentru timpul acordat, dragi iColegi .

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

poate te ajuta ceva de pe aici: http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/11136/

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: Buzău
Macuser din: 05.06.08

salut Gadda, ai pus routerul setat pe DHCP?, adica, nu poti da pe auto??

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 

Salut ..... L-am setat pe auto (asha era recomandat ).

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie

pai da, si atunci de ce iti mai cere datele de WAN?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 

Mersi mediaconvertor dar nu am iMac.

Nujtu de ce le cere .... de cand le-am bagat nu’l mai vede, deshi l-am scos de cateva ori sau l-am resetat. E model D-Link DIR-300 Wireless G Router daca ajuta la ceva.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie

configureaza de aici router-ul: http://192.168.1.1 sau 2 la sfarsit

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Din: 

Cred ca le cere pentru ca am IP static, nu dinamic .... nu merge linku nici cu 2

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
Gadda - 12 Iunie 2008 03:05 AM

Mersi mediaconvertor dar nu am iMac.

Nujtu de ce le cere .... de cand le-am bagat nu’l mai vede, deshi l-am scos de cateva ori sau l-am resetat. E model D-Link DIR-300 Wireless G Router daca ajuta la ceva.

am inteles ca n-ai mac dar daca nu ma insel, ai acelasi tip de conexiune ce are “probleme” cand vine vorba despre a conecta un router sau un alt computer. ai un provider d’ala care face spume cand vrei sa-ti conectezi un alt computer? si te indruma sa faci un al 2-lea abonament?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie
Din: 

Am rezolvat-o pana la urma ... Initial am apelat la butonu de reset, ca sa readuc routeru la setarile de fabrica , dar fara rezultat. Atunci am scos alimentarea shi l-am tinut asha 30 sec shi dupa aia a mers. Am bagat aceleashi IPuri ca prima data, nujtu ce s-a intamplat acum dar am reushit sa ma conectez.
    Va multumesc pentru sfaturi.