Salut, am achizitionat de curand un iPhone 16 GB. Avand deja un iPod Video, aveam iTunes instalad shi am sincronizat telefonu cu iPodu’ .
Observand ca pentru instalarea anumitor aplicatii am nevoie de conexiunea WiFi, am decis sa cumpar un router wireless care sa rezolve problema… Eu primesc net prin cablu (nu de la RDS) shi pentru conectare folosesc un programel numit Internet Starter care are salvat utilizatorul shi parola (o simpla executabila pe desktop) .
Am introdus CDul de instalare al routerului shi am facut exact pashii descrisi ( alimentarea routerului, cablu intr’unul din porturi / cablu in PC, cablu de net in router ) pana cand am ajuns la securitate unde am ales WAP2, am numit reteaua shi am ales o parola. Apoi mi s-au cerut datele de WAN (IP, Gateway, DNSuri) shi mi s-a spus ca DNSurile nu sunt corecte. Problema este ca de acolo de cate ori repet pashii, nu imi mai detecteaza routeru deloc shi ma sfatuieshte sa trag o privire la alimentare ca cica aia e ... Am scos toate cablurile, am luat-o de la 0 , degeaba ...
Daca aveti alta idee, accept orice comentariu ( chiar shi critici :p ) numai sa imi reusheasca skema .
Va multumesc pentru timpul acordat, dragi iColegi .