Aveti cumva vreun logo (sau cum i-o spune) Apple la o rezolutie cat mai buna? As vrea sa-mi fac doua tricouri si mi-as pune doar un mar gri; nu cred ca as mai pune si altceva.
Am cautat cu Google, dar pe la pagina 30 m-am saturat. Am gasit ceva, dar sunt merele astea noi, cu translucente, care nu stiu daca ies bine pe tricou. Voi aveti vreo experienta cu facutul de tricouri?
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
atunci daca vrei sa faci pe fond inchis SI vrei cu hirtia aia HP (banuiesc ca e cu termotransfer)
va trebui sa faci si fond inchis pe hirtie… pt ca ea e alba dar nu si transparenta…
alea din link sint facute prin serigrafie… (pt ca fac in cantit mari)
hai sa vb in privat…
Eu as propune, ca toti membrii sa aibe un tricou negru cu mar alb.
Cine e pentru propunerea mea?
Nu cred ca e chiar asa de scump un tricou si in plus daca facem mai multe primim discount.
As propune sa facem o lista cu toti cei ce vor sa avem tricouri si cei de pe forum care se pricep mai bine la asta (ma refer la imprimarea pe tricouri) sa se intalneasca si sa discute solutii si variante; variantele ar trebuie puse pe forum si lasati utilizatorii sa voteze pentru varianta preferata. Varianta cea mai votata sa fie folosita, iar cei ce vor sa se inscrie pe o lista; tricourile s-ar putea trimite prin posta (deoarece nu sunt fragile iar costurile sunt mai mici).
Pai si eu am propus ceva de genul asta inainte de intalnirea din ianuarie, da’ nu s-a “materializat”.
Sunt intru totul de acord, votez ca parlamentarii (cu mai multe maini)!
Prietenul meu Kane, care nu inteleg de ce nu vrea sa scrie si el aici… zice:
Kane
10:25 pm ce pot eu sa fac:
10:25 pm logouri albe pe tricouri negre
10:26 pm (asta pt ca am facut o lucrare si am folie de termotrasnfer cacalau)
Ma interesez maine de preturi de tricouri, dar ultima oara cand am facut pentru munca am gasit de la f ieftine, citeste cacacioase si cam transparente, pana la Hanes, absolut beton am 4 si sunt perfecte, dar foarte scumpe.
Ma interesez pentru ceva de mijloc.
Mai e si varianta la bax din Europa.
Daca are cineva o sursa de tricouri cred ca ne-am organizat
Mai e munca la imprimat ca trimiterea prin posta e 12000 lei (1,2RON) prin Posta Romana. Cred totusi ca se poate face cu costuri chiar mici.
huk, intreaba-l pe prietenul tau Kane ce inseamna foarte scumpe ... sunt curios; dar sa fiu si sincer prefer ceva mai scump si mai bun ca si calitate.
Multumesc!
Scumpe nu erau de la Kane ci de la furnnizorul nostru ce ne-a facut tricouri pentru o campanie (munca, hate it). De asta am si zis ca intreb maine, in timpul programului (hate it).
Oricum, exista si varianta sa vina fiecare cu ce vrea, marime, calitate, culoare, si pot/putem ajuta cu imprimatul.